Klomenle ilk aydan gebe kalanlar burayaaaaaaaaaaaaaaaa

Çok sağolun değerim düşmeye başladı ve kaybettim bebegımı sağlıksız bebek olunca düşüyormuş. İnşallah en yakın zamanda hepimiz sağlıklı ve hayırlı zamanda anne oluruz hepimiz

Çok sağolun değerim düşmeye başladı ve kaybettim bebegımı sağlıksız bebek olunca düşüyormuş. İnşallah en yakın zamanda hepimiz sağlıklı ve hayırlı zamanda anne oluruz hepimiz
amin canım hayırlarla inş ben de 20 aydır istiyorum bebek

Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı olsun Dr bana günde 4 tane verdi siz kaç tane içiyorsunuz

Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı olsun Dr bana günde 4 tane verdi siz kaç tane içiyorsunuz
hayirlisi olsun cnm ben günde 2 tane kullandım

Kızlar bu yumurta çatlaması ne zamana denk geliyor yine 2 adet arasına mı geliyor yoksa daha mı geç

Ge
Kızlar bu yumurta çatlaması ne zamana denk geliyor yine 2 adet arasına mı geliyor yoksa daha mı geç
Genelde iki adet arasında olur ama bazılarının daha erken ya da daha geç de olabiliyor kasık ve bel ağrısı ve beyaz kokusuz akıntı olunca anlayabilirsin

cümlemiz inş canım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın ama önemli olan hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş Rabbimiz analı babalı büyütmek nasip olur inş sağlıcakla amin
evet cnm hep hayirli evlat nasip etsin diye dua ediyorum demekki şu ana kadar hayirli olan buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…