İNŞ HAYIRLISIYLA SEVİNİRSİN CANIMbenimde klomenle ikinci ayım... hepimiz için hayırlısı olsun
Çok sağolun değerim düşmeye başladı ve kaybettim bebegımı sağlıksız bebek olunca düşüyormuş. İnşallah en yakın zamanda hepimiz sağlıklı ve hayırlı zamanda anne oluruz hepimizben 2 ay kullandım sonra rahim filmi çekindim açık çıktı tüplerim yeniden doktora gideceğim klomen için neden dğştü canım çok üzüldüm inş en yakın zamanda hayırlarla yeniden hamile kalırsın ALLAH'IN iznşyle inş
amin canım hayırlarla inş ben de 20 aydır istiyorum bebekÇok sağolun değerim düşmeye başladı ve kaybettim bebegımı sağlıksız bebek olunca düşüyormuş. İnşallah en yakın zamanda hepimiz sağlıklı ve hayırlı zamanda anne oluruz hepimiz
benimde 21 ay oldu. bir kez asilama oldu. bir kezde kimyasal gebelikamin canım hayırlarla inş ben de 20 aydır istiyorum bebek
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı evlatlarımız olurbenimde klomenle ikinci ayım... hepimiz için hayırlısı olsun
Benmde 20 ay oldı canımamin canım hayırlarla inş ben de 20 aydır istiyorum bebek
hayırlısı bakalım canım umarım zaman yakınlaşmıştır bzim içinbenimde 21 ay oldu. bir kez asilama oldu. bir kezde kimyasal gebelik
hayirlisi olsun cnm ben günde 2 tane kullandımSelam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı olsun Dr bana günde 4 tane verdi siz kaç tane içiyorsunuz
Genelde iki adet arasında olur ama bazılarının daha erken ya da daha geç de olabiliyor kasık ve bel ağrısı ve beyaz kokusuz akıntı olunca anlayabilirsinKızlar bu yumurta çatlaması ne zamana denk geliyor yine 2 adet arasına mı geliyor yoksa daha mı geç
Hmm anladım tşk ederimGe
Genelde iki adet arasında olur ama bazılarının daha erken ya da daha geç de olabiliyor kasık ve bel ağrısı ve beyaz kokusuz akıntı olunca anlayabilirsin
adet olmadan 14 gün öncesi geneldeKızlar bu yumurta çatlaması ne zamana denk geliyor yine 2 adet arasına mı geliyor yoksa daha mı geç
benim bata yarın 9 gün kalıyor..benim 3. klomende fos çıktıregli geldi yine
2. aşılama mi yaptirmayi düşünüyorum cnm onu igne tedavisi ile yaparlar heraldebenim bata yarın 9 gün kalıyor..
4. de deneyecek misin?
insallah hamile kalirsin cnmbenim bata yarın 9 gün kalıyor..
4. de deneyecek misin?
cümlemiz inş canım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın ama önemli olan hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş Rabbimiz analı babalı büyütmek nasip olur inş sağlıcakla amininsallah hamile kalirsin cnm
evet cnm hep hayirli evlat nasip etsin diye dua ediyorum demekki şu ana kadar hayirli olan buyducümlemiz inş canım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın ama önemli olan hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş Rabbimiz analı babalı büyütmek nasip olur inş sağlıcakla amin