Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 1 senedir istiyorum olmuyor çok aşırı stresten hamile kalamıyorum yoksa problem çıkmadı yarın ben de doktora gideceğim yumurtalarıma baktırmaya bakalım bu ay hamile kalabilecek miyim hayırlısı ile inşBen de klomenle ilk ay hamile kaldım. İlk iki sene hamile kalamadım. Sonrasında doktor bir ay yumurta takibi yaptı. Sonraki ay günde bir tane 5 gün klomen kullandım. Sonra pregnly çatlatma iğnesi yaptırdım. Bir sonraki adet günümde gidip test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Şu an 21 aylık bir oğlum var. Hiç stres yapmayın.
ayy mutlaka yaz bana kaç yumurta var merak ederım bennben de 1 senedir istiyorum olmuyor çok aşırı stresten hamile kalamıyorum yoksa problem çıkmadı yarın ben de doktora gideceğim yumurtalarıma baktırmaya bakalım bu ay hamile kalabilecek miyim hayırlısı ile inş
TAMAM CANIM YAZARIM TABİİ SANA BİR MAT SORUSU YOLLAMIŞTIM NE OLDU YA CANIM ASLINDA ÇOK MERAK EDİYOUM KASIKLARIMDA AĞRIM VAR BACAKLARIMDA AĞRIYORayy mutlaka yaz bana kaç yumurta var merak ederım benn
görmedım kı kuzum bakıyım belkı baktım da unuttum bacakların agırıyorsa yumurta buyuyordur benım 17. gunumTAMAM CANIM YAZARIM TABİİ SANA BİR MAT SORUSU YOLLAMIŞTIM NE OLDU YA CANIM ASLINDA ÇOK MERAK EDİYOUM KASIKLARIMDA AĞRIM VAR BACAKLARIMDA AĞRIYOR
gerçekten de büyüyor mudur acaba ay kuzum inşallah ikimizde hamiş kalırız mutlu haberleri birbirimize veririz sen ne zaman test yapacaksıngörmedım kı kuzum bakıyım belkı baktım da unuttum bacakların agırıyorsa yumurta buyuyordur benım 17. gunum
daha var teste 5 hazıranda adet gunum en erken 2 hazıranda yaparım bugun daha 24gerçekten de büyüyor mudur acaba ay kuzum inşallah ikimizde hamiş kalırız mutlu haberleri birbirimize veririz sen ne zaman test yapacaksın
anladım canım seninki benden önce belli olacak inşallah hayırlısıyla hamişsindir güzelim sonra da darısı bana ben de 14-15 haziran gibi adet olmam lazımdaha var teste 5 hazıranda adet gunum en erken 2 hazıranda yaparım bugun daha 24
ewett benım sonucum once bellı olacak ama cok da stres yapmadım cunku onumuzdekı ay asılama olcam ona odakladım kendımı aslındaanladım canım seninki benden önce belli olacak inşallah hayırlısıyla hamişsindir güzelim sonra da darısı bana ben de 14-15 haziran gibi adet olmam lazım
hayırlısı kuzum ya ben ilk defa kullanıyorum ya çok umut etmemek de istiyorum ama ağrıları hissettikçe büyüyor yumurtalar diyorum kendimi tavuk gibi hissediyorumewett benım sonucum once bellı olacak ama cok da stres yapmadım cunku onumuzdekı ay asılama olcam ona odakladım kendımı aslında
Mrb arkadasim umarim en kisa zamanda dualarimiz kabul olur bende ikinci bebise kalamiyorum 8 9 aydir klomeni dr mu veriyor direk alip kullanabilirmyz acaba yardmci olrmsnbu ay 2. denemem olacak bakalım klomeni
canım 5 gün kullanıyorum ama doktor yumurtalarına bakıyor kist de oluşabiliyor onun için bence doktora kesin gitMrb arkadasim umarim en kisa zamanda dualarimiz kabul olur bende ikinci bebise kalamiyorum 8 9 aydir klomeni dr mu veriyor direk alip kullanabilirmyz acaba yardmci olrmsn
ben 2 ay kullandım sonra rahim filmi çekindim açık çıktı tüplerim yeniden doktora gideceğim klomen için neden dğştü canım çok üzüldüm inş en yakın zamanda hayırlarla yeniden hamile kalırsın ALLAH'IN iznşyle inşBende klomenle ilk aydan hamile kaldım ana malesef düşük yaptm
benimde klomenle ikinci ayım... hepimiz için hayırlısı olsunben 2 ay kullandım sonra rahim filmi çekindim açık çıktı tüplerim yeniden doktora gideceğim klomen için neden dğştü canım çok üzüldüm inş en yakın zamanda hayırlarla yeniden hamile kalırsın ALLAH'IN iznşyle inş