Klomenle ilk aydan gebe kalanlar burayaaaaaaaaaaaaaaaa

hayırlısıyla buraya hamileyim diye yazdığımız günler de tezden gelir inşaallah

benim de 6 ay oldu korunmayalı... doktor 3 ay daha bekle, kendiliğinden olmazsa gel yumurta takibi yapalım dedi... onun bir faydası olacağını sanmıyorum çünkü yumurtlama günlerimi zaten biliyorum...
takip yapması çok iyi oluyo ama yanılma olmuyo garanti oluyo bence git bir sakıncası da yok

Bnde 4 senelik evliyim bi sene korundum snra hamile kalamadim prolaktin hormonum yuksekti biraz onu hallettik rahim filmi cekildim sikinti cikmadi ama hala hamile degilim adet oldum klomene basliycakmisiz ilacin yan etkisi oluomu yani sabah mi yatarken mi icmeliyim allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin klomen tedavisi nasil bisey ayrintili aciklayabilirmisiniz ?

Ben de dün başladım ilk defa kullanmaya canım hafif baş dönmesi halsizlik oldu bende bilmiyorum kullanan arkadaşlara da sormak lazım kasıklarında ağrı hissediyorsun yumurtalarının gerçekten de büyüdüğünü hissediyorsun

Ben kullandigim ilk ay hamile kaldim canim darisi basiniza insallah ilk ay ilacsiz takip yapildi gec catlamisti sonraki ay gunde 1 klomen denedik cok sukur ise yaradi bu arada o ay sogan kurude yapmistim hangisi tam olarak vesile oldu bilmiyorun ama klomen etkiki bir ilac yumurta takibiyle birlikte etkisi daha cok artiyor

canım yumurtalarına doktor utrasonla mı baktı alttan muayenemi yaptı ben de dün kullanmaya başladım günde 2 kez içiyorum

canım yumurtalarına doktor utrasonla mı baktı alttan muayenemi yaptı ben de dün kullanmaya başladım günde 2 kez içiyorum
Alttan ultrasonla bakti canim o daha net gosteriyormus insallah sende hemen kavusursun bebisine

amin dua et bana canım bu ay hamile kalırım inşallah doktorun erkek miydi bayanmıydı
ederim tabiki canımm takibi yapan doktorum bayandı yanlış bilmiyorsam bazıları karından ultrasonla bakıyormuş canım ama diğerindede çekinecek bir şey yok hiç bakmıyor bile neredeyse

ederim tabiki canımm takibi yapan doktorum bayandı yanlış bilmiyorsam bazıları karından ultrasonla bakıyormuş canım ama diğerindede çekinecek bir şey yok hiç bakmıyor bile neredeyse
benim doktorum erkek ve çok memnunum ilgili bir kadn doktora gittim azarlar gibi muayene ediyor ben dedim zaten stresliyim aman kalsın dedim doktorumu da değiştirmek istemiyorum zaten ne bileyim nasıl bakacağını bilmiyorum

benim doktorum erkek ve çok memnunum ilgili bir kadn doktora gittim azarlar gibi muayene ediyor ben dedim zaten stresliyim aman kalsın dedim doktorumu da değiştirmek istemiyorum zaten ne bileyim nasıl bakacağını bilmiyorum
memnunsan değiştirme zaten canım ilgilenmesi çok önemli benimde şimdiki doktorum erkek ilk kontrolün ne zaman?

memnunsan değiştirme zaten canım ilgilenmesi çok önemli benimde şimdiki doktorum erkek ilk kontrolün ne zaman?
pazartesi canım yumurtamın büyüklüklerine bakacak 2 gündür sabah akşam içiyorum klomeni kasıklarımdaki ağrıyı hissediyorum uyku yapıyor halsizim ama hava sıcak hemen dalamıyorum bir yandan da ders çalışıyorum bakalım hayırlısı ben de hamiş olabilecek miyim acaba bir komşum hamile kıskandın mı diyor diğeri ben istesem hemen olur diyor hepsi doğuruyor da sanki ben doğurma özürlüymüşüm gibi beni üzdüler herkesten soğudum kendi halimde oturuyrum evimde kafam rahat en azndan böyle

senin neden olmasın olur tabiki canım ama çok stres yapmadan fazla kafana takmadan doktorun dediklerini yap yeter birde eğer takipte de fazla büyümemiş çatlamamış desede 3 günde bir çalışmalara devam et yinede ümidini kesme benim klomen kulladığım ayda 21. günde çatlamıştı onuda ovulasyon testiyle anladım doktor o aydan ümidini kesmişti yeterince büyümedi diye bir dahaki ay için klomen vermişti ama kullanmaya gerek kalmadı o yüzden doktorun dediği günleri mutlaka değerlendir ama onun dışındada adet gününe kadar 3 günde bir değerlendir bazen ne zaman çatlayacağı belli olmuyor

aanladım canım tam moralim düzeliyor konuştuğum görüştüğüm o iki komşuda moralimi bozuyor hayırlısını iste falan demeler ya her lafımda hayırlısı hayırlısı ALLAH bana da verir elbet diyorum ama yok anlamıyorlar ya dedim kendime kızım sen kpss ne çalış kendi halinde takıl yoksa bunlar seni bunalıma sokacak boşver ders çalışacapım boş vaktim yok dedim en sonunda gün yapacaklarmış da ben de katılacakmışım ben hazırlık yapama dedim yoksa ders de çalışamam daha da eşim bana kpss ye hazırlanmama fırsat vermez dedim sustular aman görüşmeye de gerek yok böyleleriyle klomeni sen kaç gün içtin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…