Klomenle ilgili soru işaretleri

Bugün doktoruma göründüm sağ tarafındaki yumurtalar çok az dedi. Sol tarafindakiler de birkaç tane 16 mmlik var dedi. Hiç iç açıcı konusmadi. Merional ve ovitrelle verdi yine. Bu ay olmazsa hsg cektiricez dedi. Ama çok mutsuzum günde üç tane içtim 7 gün boyunca bu kadar az büyümesi normal mi 😔

Bugün doktoruma göründüm sağ tarafındaki yumurtalar çok az dedi. Sol tarafindakiler de birkaç tane 16 mmlik var dedi. Hiç iç açıcı konusmadi. Merional ve ovitrelle verdi yine. Bu ay olmazsa hsg cektiricez dedi. Ama çok mutsuzum günde üç tane içtim 7 gün boyunca bu kadar az büyümesi normal mi 😔
Biraz daha bekle bakalım bana da doktor 2 hafta süre vermişti belki oluşur devam et kullanmaya

Klomeni kullan demedi. Merional igne iki gün üçüncü gün de çatlatma iğnesi ovitrelle. İnşallah işe yararlar 🤗 doktorunuzla gorusunce soyler misiniz fikir alışverişi açısından 🤗

Klomeni kullan demedi. Merional igne iki gün üçüncü gün de çatlatma iğnesi ovitrelle. İnşallah işe yararlar 🤗 doktorunuzla gorusunce soyler misiniz fikir alışverişi açısından 🤗
Ben ümütli değilim hiç doktor 5 gün kullan dedi ben 4 gün kullanabildim yan etki gösterdi çünkü bana da büyük ihtimal başka ilaç vericek 😩 haber veririm yine doktorla görüşünce 😇

Merhaba kızlar iyi akşamlar, 2.5 yıldır evliliğimizin son 7 ayından beri bebek istiyor korunmuyoruz. Hiç ilaçla korunmadik. Onun dışında eşime de bana da tüm testler yapildi. Hiç bir sorun yok denildi. Geçen ay doktora gittigimde 16 mmlik bir yumurta gördü merional ve ovitrelle kullandım. Sonuç negatif. Adetimin 2. Günü Fsh ve Lh testi istedi doktorum. Fsh 2.89 Lh 2.75 çıktı ve doktorum bunu düşük buldu. Bu ay klomen verdi. Günde üç kez aliyorum ve 7 gün boyunca. Sorduğumda sorun yok dedi ama prospektusunde 2den fazla almayın diyor günlük. Bir de ilişki yasağıyla ilgili hiçbir şey söylemedi. Doktorum 3 saat uzaklığında bir şehirde. İletişimimiz zor oluyor. Bulunduğum yerde de doğru düzgün doktor yok. Fshim normal mi? Klomenle gebe kalma olasılığım % kaç? İlişki yasak mı? Klomenle kisti olusanlar var bende de oluşur mu?Artık çok yoruldum her seferinde sonuç negatif😢
Canım doktorun günlük alma dozu hastaya göre değişiyor bana 1 vermişti ama ben 4 alanda duydum.
Genelde 5 gün kullanılır 7 günü ilk sende duydum ama olabilir diye dusunuyorum.
İlaç liste sebep oluyor ama her zaman değil bu sadece bir ihtimal . Bende yapmadı ama yapanlarda var . Korkma bu kistler geçici başka ilaçla hemen yok edilebiliyor yerlesmemis kist olduğu için.

Ben ümütli değilim hiç doktor 5 gün kullan dedi ben 4 gün kullanabildim yan etki gösterdi çünkü bana da büyük ihtimal başka ilaç vericek 😩 haber veririm yine doktorla görüşünce 😇
Teşekkür ederim inşallah burda güzel haberi aldığımızı da konuşuruz🥰

Canım doktorun günlük alma dozu hastaya göre değişiyor bana 1 vermişti ama ben 4 alanda duydum.
Genelde 5 gün kullanılır 7 günü ilk sende duydum ama olabilir diye dusunuyorum.
İlaç liste sebep oluyor ama her zaman değil bu sadece bir ihtimal . Bende yapmadı ama yapanlarda var . Korkma bu kistler geçici başka ilaçla hemen yok edilebiliyor yerlesmemis kist olduğu için.
Çok teşekkürler inşallah yapmaz güzel düşünelim güzel olsun🤗

Klomen kullanmıştım ya 7 gün 3er tane. İki paket bitirdim ama yumurtalarim beklediği gibi buyumemis öyle dedi. 16 mmlik 3-4 tane yumurtam var çok mu az 16mm ?😔 Sonra biraz daha büyüsün diye merional verdi iki tane 150lik pazartesi günü de çatlatma iğnesi oldum. Salı ilişki önerdi. Çok ağrım var eğilip kalkamiyorum kaç gündür karnım patlayacak gibi. Acaba olur mu bu ay içimde farklı bir his var😇 randevu vermedi işte sonuca göre gidicez. Eğer olmazsa hsg dedi..

X