- 14 Temmuz 2019
- 371
- 235
Hadi inşallahinşallah çok güzel yumurtalarimiz oluşur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallahinşallah çok güzel yumurtalarimiz oluşur
Bugün doktoruma göründüm sağ tarafındaki yumurtalar çok az dedi. Sol tarafindakiler de birkaç tane 16 mmlik var dedi. Hiç iç açıcı konusmadi. Merional ve ovitrelle verdi yine. Bu ay olmazsa hsg cektiricez dedi. Ama çok mutsuzum günde üç tane içtim 7 gün boyunca bu kadar az büyümesi normal miHadi inşallah
Biraz daha bekle bakalım bana da doktor 2 hafta süre vermişti belki oluşur devam et kullanmayaBugün doktoruma göründüm sağ tarafındaki yumurtalar çok az dedi. Sol tarafindakiler de birkaç tane 16 mmlik var dedi. Hiç iç açıcı konusmadi. Merional ve ovitrelle verdi yine. Bu ay olmazsa hsg cektiricez dedi. Ama çok mutsuzum günde üç tane içtim 7 gün boyunca bu kadar az büyümesi normal mi
Ben ümütli değilim hiç doktor 5 gün kullan dedi ben 4 gün kullanabildim yan etki gösterdi çünkü bana da büyük ihtimal başka ilaç vericek haber veririm yine doktorla görüşünceKlomeni kullan demedi. Merional igne iki gün üçüncü gün de çatlatma iğnesi ovitrelle. İnşallah işe yararlar doktorunuzla gorusunce soyler misiniz fikir alışverişi açısından
Canım doktorun günlük alma dozu hastaya göre değişiyor bana 1 vermişti ama ben 4 alanda duydum.Merhaba kızlar iyi akşamlar, 2.5 yıldır evliliğimizin son 7 ayından beri bebek istiyor korunmuyoruz. Hiç ilaçla korunmadik. Onun dışında eşime de bana da tüm testler yapildi. Hiç bir sorun yok denildi. Geçen ay doktora gittigimde 16 mmlik bir yumurta gördü merional ve ovitrelle kullandım. Sonuç negatif. Adetimin 2. Günü Fsh ve Lh testi istedi doktorum. Fsh 2.89 Lh 2.75 çıktı ve doktorum bunu düşük buldu. Bu ay klomen verdi. Günde üç kez aliyorum ve 7 gün boyunca. Sorduğumda sorun yok dedi ama prospektusunde 2den fazla almayın diyor günlük. Bir de ilişki yasağıyla ilgili hiçbir şey söylemedi. Doktorum 3 saat uzaklığında bir şehirde. İletişimimiz zor oluyor. Bulunduğum yerde de doğru düzgün doktor yok. Fshim normal mi? Klomenle gebe kalma olasılığım % kaç? İlişki yasak mı? Klomenle kisti olusanlar var bende de oluşur mu?Artık çok yoruldum her seferinde sonuç negatif
Teşekkür ederim inşallah burda güzel haberi aldığımızı da konuşuruzBen ümütli değilim hiç doktor 5 gün kullan dedi ben 4 gün kullanabildim yan etki gösterdi çünkü bana da büyük ihtimal başka ilaç vericek haber veririm yine doktorla görüşünce
Çok teşekkürler inşallah yapmaz güzel düşünelim güzel olsunCanım doktorun günlük alma dozu hastaya göre değişiyor bana 1 vermişti ama ben 4 alanda duydum.
Genelde 5 gün kullanılır 7 günü ilk sende duydum ama olabilir diye dusunuyorum.
İlaç liste sebep oluyor ama her zaman değil bu sadece bir ihtimal . Bende yapmadı ama yapanlarda var . Korkma bu kistler geçici başka ilaçla hemen yok edilebiliyor yerlesmemis kist olduğu için.
İnşallahTeşekkür ederim inşallah burda güzel haberi aldığımızı da konuşuruz
Bende güzel haberler var bugün doktora gittim yumurtan çok güzel gelişmiş dedi çatlatma iğnesi vurdu bu ay hamile kalabilirsin dediÇok teşekkürler inşallah yapmaz güzel düşünelim güzel olsun
Çok sevindim inşallah herşey gönlünüzce olur darısı da bana olurBende güzel haberler var bugün doktora gittim yumurtan çok güzel gelişmiş dedi çatlatma iğnesi vurdu bu ay hamile kalabilirsin dedi
Amin inşallah sizin ne zaman doktor randevunuzÇok sevindim inşallah herşey gönlünüzce olur darısı da bana olur