Klomenle hamile kalanlar

Bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandim. Hicbir yan etki yasamadim. Umarim herkes istedigi sonuca kavusur 🩷
Canım senin yumurtaların nasıl gelişti ben 11.gün gittiğimde en büyüğü 10 mm di cuma tekrar gidicem şimdi kontrol edicek doktor seninki nasıldı çok istiyorum yumurtalarımın büyümesini sağlıklı bir şekilde

Canım senin yumurtaların nasıl gelişti ben 11.gün gittiğimde en büyüğü 10 mm di cuma tekrar gidicem şimdi kontrol edicek doktor seninki nasıldı çok istiyorum yumurtalarımın büyümesini sağlıklı bir şekilde
Benim 11.gunde 17mm di 2 gun sonra çatlatmayı vurduk. Klomen ve 2 tane yumurta gelistirici igne oldum. Progestron kan sulandirici ve ostrejen hapi yazdi doktorum onlari kullandim. Adetime 10 gun kala peceteye pembe lekeler geldi. Normalde bu lekelerin adete 2-3 gun kala gelmesi gerekiyor yerlesme kanamasi olmasi icin. Belkide bu pembe lekeleri ilaclar yapmistir. Bugun 10.gunum idrar testi negatif. O yüzden pek umudum kalmadi.

Benim 11.gunde 17mm di 2 gun sonra çatlatmayı vurduk. Klomen ve 2 tane yumurta gelistirici igne oldum. Progestron kan sulandirici ve ostrejen hapi yazdi doktorum onlari kullandim. Adetime 10 gun kala peceteye pembe lekeler geldi. Normalde bu lekelerin adete 2-3 gun kala gelmesi gerekiyor yerlesme kanamasi olmasi icin. Belkide bu pembe lekeleri ilaclar yapmistir. Bugun 10.gunum idrar testi negatif. O yüzden pek umudum kalmadi.
İnşallah olur canım dualarım seninle ve bütün bebek isteyen anne adaylarıyla❤️

Pko varsa klomen boşa walla seni üzmek istemiyorum ama cok uzun gördüm bu tedavilerden pkolulara klomen boş yumurta büyütüyor sonra sönüyo yumurtalar femara isteyin doktordan
Canım klomene yanıt vermemiş yumurtalarım doktorum foliküllerin ağır çalışıyo dedi femera ya da letu vericekmiş diğer ay senin yumurtaların femerayla büyümüş müydü

Canım klomene yanıt vermemiş yumurtalarım doktorum foliküllerin ağır çalışıyo dedi femera ya da letu vericekmiş diğer ay senin yumurtaların femerayla büyümüş müydü
Canım benim yumurtalarım her ilaçla büyüyor çatlıyor sıkıntı döllenme de eşimde de sorun var .. ama klomen boş yumurta büyütüyo ve haddinden fazla oluyor sönüyo sonra saçma sapan bir ilaç ısrarla veriyolar .. inşallah tutunur yakında🙏🏼 merakla bekliyorum sonuçlarını 😍

Ah kuzum 4 senedir iciyorum yine olmadi doktor ne esinde ne sende sorun var diyo gittim seker hapi aldim metformin diye belki ise yarar diye o bile yarmadi bu ayda olmazsa mecbur tüp bebek baska cagrem kalmadi allah insallah isteyen herkese nasip eder :KK43:
Bende kullandım canım o ilacı 6 ci senemize girdik evliliğimin ilk 6 ayı korundum sonra bıraktım evlilik öncesi ilaçsız adet olamıyorum diye 5 yıl kullandım doğım kontrol hayırlısı olsun tüp bebek kötü bişey değil hiç üzülme belkide nasibin ordadır 🙏🏼 pkoda yüzde 70 veriyolar eşte de sorun yoksa ve genetik sorun yoksa tutunacaktır tüp bebekle sana önerim baştan genetik test iste çünkü sonradan yapınca zaman gidiyo ona göre bi tedavi çizerler size dhaa iyi olur bende eşimle konuştum mesela eşim ısrarla mutlaka yaptırmak istiyo genetik test haklıda yani uzun süre olmayınca insan araştırmak istiyo

X