- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
kaybım var kuzum ben korunurken yazın bi kaçak ilişkimiz olmuştu o da sebep olmuştu bu duyguyu yaşamama ağustosta hamile kaldım sonra içimden çıkmadı bu duygu aralığa kadar korunduk ağustostan canımUnutkanlığımı mazur gör kuzum benim ilk bebeğini bekliyosun diye kalmış aklımda☺
canım benim inşallah öyledir sen ikiciyi mi istiyorsun canımcanım ilk hamilelğmde bende adet oldum deyip gidiyodum wc ye yok hep akıntı geliyodu sarıya yakın merak etme bu güzel bişe :)
yok tatlım 6 haftalık kaybım var içime çocuk sevgisini düşüren o oldu zaten ben normalde 3-4 sene daha istemiyodum kısmet olursa şimdide deli gibi istiyorum :)canım benim inşallah öyledir sen ikiciyi mi istiyorsun canım
tatlım şimdi okudum yazdıklarını çok üzüldüm bende ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim Rabbim beterinden korusun inşalllah en kısa zamanda nasip etsin canımkaybım var kuzum ben korunurken yazın bi kaçak ilişkimiz olmuştu o da sebep olmuştu bu duyguyu yaşamama ağustosta hamile kaldım sonra içimden çıkmadı bu duygu aralığa kadar korunduk ağustostan canım
Kıyamam kuzum benim Allah sabrını acını hafifletecek güzrl haberler almayı nasip etsin sanakaybım var kuzum ben korunurken yazın bi kaçak ilişkimiz olmuştu o da sebep olmuştu bu duyguyu yaşamama ağustosta hamile kaldım sonra içimden çıkmadı bu duygu aralığa kadar korunduk ağustostan canım
inş kuzum dilerim bekletmeden....tatlım şimdi okudum yazdıklarını çok üzüldüm bende ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim Rabbim beterinden korusun inşalllah en kısa zamanda nasip etsin canım
inşallllaaaaahhh eşimden önce size yazacam zaten :)Kıyamam kuzum benim Allah sabrını acını hafifletecek güzrl haberler almayı nasip etsin sana
Ay nasıl umutluyum mutluyum beraber büyütcez sıpaları☺inşallllaaaaahhh eşimden önce size yazacam zaten :)
tatlım noldu sonuçtatlım şimdi okudum yazdıklarını çok üzüldüm bende ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim Rabbim beterinden korusun inşalllah en kısa zamanda nasip etsin canım
İnşallah bebeğim mart ayi yaradi herkese sen hamiş olursan kendim olmuş gibi sevinecemkız bu ay o kadar hamiş çıktı ki forumdan kontenjan doldu gibi geliyo inş bizde yedek kadrodan girebilirz aranızaaaaceylin-46 yla beraber tabi
yok canım negatif malesef iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlayacağım valla kendimi zor tutuyorumtatlım noldu sonuç
üzülme canım benim demekki hayırlısı böyle haktan zamanı vakti var demekki bebeğinini bak sakıın üzülme bu ay stres yok tamam mı takma kafaya söz ver bana.yok canım negatif malesef iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlayacağım valla kendimi zor tutuyorum
onlar çıkmamış canım ya bir prolaktine bakacaktı onlardan birde hcg işte ama prolaktin sonucu yok daha gözükmüyor bir türlü görsemde rahatlasam ya da bir sorun varsa da öğrensek oy canım üzülmek istemiyorum ama emin ol elimde değilüzülme canım benim demekki hayırlısı böyle haktan zamanı vakti var demekki bebeğinini bak sakıın üzülme bu ay stres yok tamam mı takma kafaya söz ver bana.. bide diğer hormonlar nasıl cıktı kaç değerlerin canım
Hayırlıysı böyleymiş demekkimüzülme nolur yıpratma kendini dirençli olmaya çalışyok canım negatif malesef iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlayacağım valla kendimi zor tutuyorum
canım sana neden özel msj atamıyorum benüzülme canım benim demekki hayırlısı böyle haktan zamanı vakti var demekki bebeğinini bak sakıın üzülme bu ay stres yok tamam mı takma kafaya söz ver bana.. bide diğer hormonlar nasıl cıktı kaç değerlerin canım
şimdi dene canımcanım sana neden özel msj atamıyorum ben
Bence değil tatlım galiba grup kurmak yasak WhatsApp tanKızlar burda özelden iletişim bilgileri almak yasak mı?
Anladm canm saol merak ettim bi öyle sorayım dedim☺☺Bence değil tatlım galiba grup kurmak yasak WhatsApp tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?