• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Klomenle gebelik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet beni adetin 3.gün kontrole çağırıyor muayene ediyor herhangi bir sıkıntı kist vs yoksa klomen veriyor 5. Günü başlıyorum geçen ay iğne vurduramamıştım ama bu ay iğneyle deniyoruz bizde hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

AY hadi bakalım
İnş bu ay güzel haberler alırız beraber
Allh şsteyen herkse nasip etsin inşAllah 🙏🏼

Doktor bir tane için çok umut vaad etmedi demişsiniz benim de bir tane vardı sağda iğne yapmasak mı acaba bu ay dedi ben ısrarcı oldum tek yumurtayla şans daha az oluyor galiba doğal olarak. Solda da 20 mm lik bir folikül oluşmuş ama içi boş demişti o da tuhaf geldi iğne yaptırdık aklımızda kalmasın en azından dedik emek vermeden olmuyor bizim sınavımız da bu şekilde olacakmış
Evet kesinlikle sınav. Emek sarfedicez ki Rabbim'izden isterken yüzümüz olsun. Olursa da olmazsa da Allah'tan artık. En azından içimiz rahat olur elimizden geleni yaptığımız için. İletişim halinde olalım ve dua edelim hepimiz için.

Evet kesinlikle sınav. Emek sarfedicez ki Rabbim'izden isterken yüzümüz olsun. Olursa da olmazsa da Allah'tan artık. En azından içimiz rahat olur elimizden geleni yaptığımız için. İletişim halinde olalım ve dua edelim hepimiz için.
Bir tane de olsa şans yok mu ben de umutlanmayayım o zaman bu ay. İlk tecrübemdi. Önümüzdeki ay tekrar kullanırız napalım. Eşim ben den daha çok umutlanıyor ben ona üzülüyorum. Kendimi bırakıp onu sakinleştiririm artık sabrın sonu selamettir inşallah yine de bir tane de olsa şansımız var hiç olmayadabilirdi demişti doktor en azından tedaviye cevap alıyoruz

Tek yumurtayla neden olmasın normalde de her kadının zaten tek yumurtası oluşmuyor mu içinizi ferah tutun ya küçük bile olsa ihtimal ihtimaldir değerlendirmelisiniz

4 yumurtayla şansınız yok mu benim bir yumurtam var sıkı sıkı tutunuyorum ona şu an keşke daha fazla olsaydı😞inşallah olur neden olmasın ki Allahın izniyle
Öyle yazdım ama gerçekten çok zor eşim gececi daha önce varikosel ameliyatı oldu kaynanamla birliğiz eltimde bizle ben çok utanıyorum gündüz odaya gitmeye gitsemde işleri bitmiyo 1 saat içinde yanlarına gidiyom

Öyle yazdım ama gerçekten çok zor eşim gececi daha önce varikosel ameliyatı oldu kaynanamla birliğiz eltimde bizle ben çok utanıyorum gündüz odaya gitmeye gitsemde işleri bitmiyo 1 saat içinde yanlarına gidiyom
Kıyamam üzülmeyin olacağı varsa olur o. Her şey tam olmuyor ki her zaman bu ay olmazsa önümüzdeki ay biz de yoğunuz bilmiyorum denk gelir mi. Siz değerlendirmeye bakın şansınız da yüksek hem. Kaynanayla elti de azıcık destek olsun bilmiyor mu bebek istediğinizi hiç stres yapmayın olacağı varsa dakikalar içinde gerçekleşiyor zaten döllenme eylemi olur o eşinizle sıcaklığınızı kaybetmeyin yeter

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim 😊😊😊inşallah rabbim kalbinizin güzelliğine size hayırlı evlat verir

Bir tane de olsa şans yok mu ben de umutlanmayayım o zaman bu ay. İlk tecrübemdi. Önümüzdeki ay tekrar kullanırız napalım. Eşim ben den daha çok umutlanıyor ben ona üzülüyorum. Kendimi bırakıp onu sakinleştiririm artık sabrın sonu selamettir inşallah yine de bir tane de olsa şansımız var hiç olmayadabilirdi demişti doktor en azından tedaviye cevap alıyoruz
Kesinlikle öyle. Başlangıç için buna şükür hiç olmayabilirdi. Neticede umut yok değil var ama düşük ihtimal. Benim geçen ay da 1 taneydi olmadı. Ama vardır vakti zamanı. Bu arada ne diyeceğim. Ben iğneden bi süre sonda yan etkilerini yaşıyorum hep. Sen nasılsın peki? İğne ile Bt HCG hormonu veriyorlar ya yorgunluk halsizlik baş dönmesi mide bulantısı. Yani iğneden 11 gün sonra geçiyor anca. Sende de oluyor mu? Hormonlar altüst oluyor ama değer Allah'ın izniyle.

Kızlar sesiniz çıkmıyor hiç herhangi bir belirti gösteren var mı bende hiçbir belirti yok arada kasıklrım ağrıyor ama bunu gebeliğe yormuyorum geçen ay da öyle olmuştu

Merhaba ben de klomene başlayacağım. Sanırım siz gebe kalmışsınız klomenle değil mi? Kekke Kekke

Kendiliğinden oldu benim canım klomen iki ay üstüste kullandım ama rabbim nasip etmedi bıraktık çok sonra kendim hamile kalmışım
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebişin ❤️

Back