• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Klomenle gebelik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar birde ben 12. Günü gittim kontrolde 1 yumurtamın geliştiğini söyledi doktor kaç mm olduğunu söylemedi şuan da kaşık ağırlarım var acaba sonradan yumurta büyümesi olur mu değilse bu ağrılar neden acaba :110:

Femera Kullandım âdetin üçüncü günü başladım bu ilacaYumurtalım istenilen boyuta geldiğinde iki adet çatlatma yinesi yapıldı bugün 13. günüm silik çıktı
Bence hamilesin canım iğnenin etkisi 10. Güne kadar sürüyormuş kan verip kesinleştir derim sağlıkla devam etsin inşallah :)

Kızlar birde ben 12. Günü gittim kontrolde 1 yumurtamın geliştiğini söyledi doktor kaç mm olduğunu söylemedi şuan da kaşık ağırlarım var acaba sonradan yumurta büyümesi olur mu değilse bu ağrılar neden acaba :110:
Olabilir canım belli olmaz sen yinede değerlendir

Bence hamilesin canım iğnenin etkisi 10. Güne kadar sürüyormuş kan verip kesinleştir derim sağlıkla devam etsin inşallah :)
Az Önce yine yaptım biraz daha silik çıktı
Az önce ne yaptım biraz daha silik çıktı

yumurtanız büyümeyed evam ediyodur ya da çatlıyodur ondan

Kızlar bişey soracağım beta hcg değeri en düşük kaç olunca idrar testi ölçer normal ucuz testler özellikle

Kızlar bende birşey soracağım hem sağ hem sol kasığım ağrıyor dün gece uykumdan uyandırdı o derece şiddetliydi doktor tek yumurtam oluştuğunu söyledi ama iki taraf birden ağrıyor bu birkaç yumurta anlamına mi gelir yoksa tek yumurtanın çatlaması iki kasığa da vurur mu ağrı olarak

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de geçen ay klomen ve Çatlatma iğnesi kullandım. Ama olmadı. Bu ay yine aynı şekilde klomen kullandım ve bugün çatlatma iğnesi oldum. 1 tane yumurta gelişmiş sadece. O da 16 mm idi perşembe günü.şuan inşallah 18-25 mm arasına gelmiştir ve çatlar tutar. Hayırlısı hepimiz için

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de geçen ay klomen ve Çatlatma iğnesi kullandım. Ama olmadı. Bu ay yine aynı şekilde klomen kullandım ve bugün çatlatma iğnesi oldum. 1 tane yumurta gelişmiş sadece. O da 16 mm idi perşembe günü.şuan inşallah 18-25 mm arasına gelmiştir ve çatlar tutar. Hayırlısı hepimiz için
Klomen kullanımından ne kadar sonra çatlıyor nbu yumurta acaba standart süre var mı?

Çatlatma iğnesi şart mı kendiliginden catlamiyor mu
Çatlıyor ama zamanını anlamayabilirsin bazen doktorlar vermiyorlar iğne yani muayene durumuna göre veriyor genelde veriyorlar diye duyuyorum iğneden sonra da çatlama zamanı bilindiği için ihtimal artıyor

Çatlıyor ama zamanını anlamayabilirsin bazen doktorlar vermiyorlar iğne yani muayene durumuna göre veriyor genelde veriyorlar diye duyuyorum iğneden sonra da çatlama zamanı bilindiği için ihtimal artıyor
iğneden sonra ne zaman çatlama gerçekleşiyor peki

Klomen kullanımından ne kadar sonra çatlıyor nbu yumurta acaba standart süre var mı?
Adetin 3.gününden itibaren klomen kullandım. 5 gün sonra klomen bitti. Klomen bittikten 5 gün sonra da çatlatma iğnesi yapıldı. Sadece klomen ile hamile kalanlar da var ama polikistik overde genelde iğne vurulması gerekiyor diye biliyorum. Benim sadece 1 yumurta gelişmiş ondan dolayı risk almak istemedim iğnelendim yine:)) Cumartesi günü. Bakalım hayırlısı. İmkansız değil la zor gibi gene bu ay

Back