- 11 Mart 2020
- 25
- 6
- 1
- 39
Çatlar belki ama tarihleri daha net oluyor iğne ile. Yani şu tarihlerde ilişki diyor doktor. Nokta atışı için. Allah hepimize yardım etsinÇatlatma iğnesi şart mı kendiliginden catlamiyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlar belki ama tarihleri daha net oluyor iğne ile. Yani şu tarihlerde ilişki diyor doktor. Nokta atışı için. Allah hepimize yardım etsinÇatlatma iğnesi şart mı kendiliginden catlamiyor mu
Bende pkosluyum ileride klomen gerekir belki diye tedirgin oluyorum .Çatlar belki ama tarihleri daha net oluyor iğne ile. Yani şu tarihlerde ilişki diyor doktor. Nokta atışı için. Allah hepimize yardım etsin
Ben de bugün iğne oldumVaktiniz var bu ay ilk kez klomen kullandınız böyle deneyin dedi ben iğne istedim ve yaptık 135 lira tuttu pahalıymış bakalım hayırlısı olmazsa yine klomenle devam benim de iki yumurtam gelişmiş birisi boş olabilir dedi 20mm diğeri 16.9 du o da biraz biraz çatlamış etki ederse ona edecek ilişki günleri kafamı katıştırdı iğneyi saat 2 de oldum bugün yarın gece 2 de birliktelik dedi eşim de çalışıyor o saatte bakalım nasıl olacak bir de diğer 2 gün daha birliktelik gerekli ama saati önemli mi onu anlamadım hep gece 2 de miAdetin 3.gününden itibaren klomen kullandım. 5 gün sonra klomen bitti. Klomen bittikten 5 gün sonra da çatlatma iğnesi yapıldı. Sadece klomen ile hamile kalanlar da var ama polikistik overde genelde iğne vurulması gerekiyor diye biliyorum. Benim sadece 1 yumurta gelişmiş ondan dolayı risk almak istemedim iğnelendim yine:)) Cumartesi günü. Bakalım hayırlısı. İmkansız değil la zor gibi gene bu ay
Saatlere çok takılı kalmamak lazım bence. Zaten 72 saat canlılığını koruyor sperm Bize saat demedi doktorumuz sadece iğne sonrası 3 gün ilişki drdi Bugün iğnenin 5.günü bakalım hayırlısı. Meraklardayım hayırlısı olsun inşallah. Bi arkadaşımda da aynı durum vardı ve 3.iğneden sonra hamile kaldı. Darısı başımıza inşallahBen de bugün iğne oldumVaktiniz var bu ay ilk kez klomen kullandınız böyle deneyin dedi ben iğne istedim ve yaptık 135 lira tuttu pahalıymış bakalım hayırlısı olmazsa yine klomenle devam benim de iki yumurtam gelişmiş birisi boş olabilir dedi 20mm diğeri 16.9 du o da biraz biraz çatlamış etki ederse ona edecek ilişki günleri kafamı katıştırdı iğneyi saat 2 de oldum bugün yarın gece 2 de birliktelik dedi eşim de çalışıyor o saatte bakalım nasıl olacak bir de diğer 2 gün daha birliktelik gerekli ama saati önemli mi onu anlamadım hep gece 2 de mi
Bende pkosluyum ileride klomen gerekir belki diye tedirgin oluyorum .
Bı yandan işime de geliyo ikiz dogurmayi hep istedim ikizlerin olmasına sebep olabiliyormuş ya klomen .
Gerçi öyle de tüm hayatım çocuklar mi olur acaba . eşimle uzak düşmekte istemem öyle çok
Bu ay ikinci klomen tedavim başladı benimde ilki tutmadı iğne vermişti ama bulamadık vurunamadım denk gelmedi perşembe yumurta kontrolüne gideceğim duruma göre iğne verecek bende sabırsızlıkla bekliyorum ilk ay çok heveslenmiştim Hayal kırıklığı oldu bu sefer üstüne çok düşmüyorum kendimi dinlemiyorum hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler gelir en koşa zamanda inşallah
Amin inşallah. Doktor saatte ısrar etti enteresan şekilde eşim de o saatte çalışıyor işten izin alıp geldi Bebek için her yol mübah deyip. 10. gün testte belli oluyordu sanırım yanlış hatırlıyor da olabilirim inşallah güzel haberlerle geliriz test sonucunuzu paylaşabilir misiniz? 3. İğne mi çok zor sabretmek Allah yardımcımız olsunSaatlere çok takılı kalmamak lazım bence. Zaten 72 saat canlılığını koruyor sperm Bize saat demedi doktorumuz sadece iğne sonrası 3 gün ilişki drdi Bugün iğnenin 5.günü bakalım hayırlısı. Meraklardayım hayırlısı olsun inşallah. Bi arkadaşımda da aynı durum vardı ve 3.iğneden sonra hamile kaldı. Darısı başımıza inşallah
Doktor bir tane için çok umut vaad etmedi demişsiniz benim de bir tane vardı sağda iğne yapmasak mı acaba bu ay dedi ben ısrarcı oldum tek yumurtayla şans daha az oluyor galiba doğal olarak. Solda da 20 mm lik bir folikül oluşmuş ama içi boş demişti o da tuhaf geldi iğne yaptırdık aklımızda kalmasın en azından dedik emek vermeden olmuyor bizim sınavımız da bu şekilde olacakmışBen de aynı şekilde geçen ay bir heveslendim ki sorma. Sonra adet oldum ve üzüldüm ister istemez. Aslında elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah'a kalmış bi durum. Hayırlısı demek lazım. Bu ay ben de daha rahatım yani bu bir tedavi süreci. Ha deyince olmuyomuş onu anladım. Pozitif olup bekliycez inşallah da burda bebişlerimizi konuşuyor olabiliriz :)) Yarın iyi haberler bekliyoruz inşallah. Yumurta gelişimi ile ilgili. Benim 1 taneydi çok umut vaad etmedi doktor ama gene de vurdurdum. Pahalı da biraz ama değer napalım:)
Oh maşallah 3 tane inşallah olur şans daha yüksekYok yok kurcalamasın bence içiniz ferah olsun stres yok sıkıntılı şeyler düşünmek yok bir ayda bir şans var şimdi stres zamanı değilŞimdi geldim bende hastaneden 3 tane olgunlaşmış sağlıklı yumurta varmış iğnemi de oldum bugün dinlen yarın ilişki dedi sonra gün aşırı ama bi sukıntı var eşimle taşınma sürecindeyiz bu sebeple 4 gündür beraber olamadık yani sperm kalitesinde düşme olur mu aklımı kurcalıyor
Canııım güzel dileklerin içimi ferahlattı çok sağolOh maşallah 3 tane inşallah olur şans daha yüksekYok yok kurcalamasın bence içiniz ferah olsun stres yok sıkıntılı şeyler düşünmek yok bir ayda bir şans var şimdi stres zamanı değil
Hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallahBende bugün iğne vuruldum 4 yumurtam oluştu
Size hangi günleri değerlendirin dedi bana yarın ve cumartes sonra bir gün arayla devam et dedi ama biz bugünü de değerlendirdik ne olur ne olmaz diyeBende bugün iğne vuruldum 4 yumurtam oluştu
İnşallah canım ama benim hiç umudum yokHadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallah
AA neden ne güzel 4 yumurta şansın çooookİnşallah canım ama benim hiç umudum yok
Evet beni adetin 3.gün kontrole çağırıyor muayene ediyor herhangi bir sıkıntı kist vs yoksa klomen veriyor 5. Günü başlıyorum geçen ay iğne vurduramamıştım ama bu ay iğneyle deniyoruz bizde hepimiz için hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba
Bende yumurtlama takibi ile deniyorum da. 5 gün oldu yumurtlamayı göreli. Hep değerlendirdik. Eğer olmazsa bu ay bende çatlama iğnesi kullanıcam.
Siz adet gününde mi gidiyorsunuz doktora ? Yani klomeni o zaman mı veriyor size ?