İnşallah vardır canımBenimde bugün 12.günüm iğneden sonra dün test yaptım bu sabahta yaptım düne göre biraz koyu 2 gibi yine yaptım bugün silik görünür bi şekilde çıktı ama normal testte son yaptığım merak içindeyim gebelik var mı
İnşallah vardır haberlerini bekliyorum bizede umut olursun umarımYarın belli olur heralde 13.gün
İnşallah canımİnşallah vardır haberlerini bekliyorum bizede umut olursun umarım
tatlım çatlatma iğnesinin etkisi ile 10.güne kadar ikinci çizgi çıkar. Silik de olsa ikinci çizgi varsa beta hcg ver bence bi hastanedeKızlar bu sabah test yaptım 13.günüm silik çizgi çıktı umutsuzum yaa
Canım silikse genellikle pozitif çıkıyor sanırım hamilesinKızlar bu sabah test yaptım 13.günüm silik çizgi çıktı umutsuzum yaa
Bende öyle umuyorum inşallah öyledir erken gebelik testisiyle yapmıştımCanım silikse genellikle pozitif çıkıyor sanırım hamilesin
Bilmiyorum canım ya korkuyorum hayal kırıklığı yaşarım diye iğnenin etkisi mü diye düşünüyorumtatlım çatlatma iğnesinin etkisi ile 10.güne kadar ikinci çizgi çıkar. Silik de olsa ikinci çizgi varsa beta hcg ver bence bi hastanede
İnşallah canım öyledir yani böyle pembe gibi değilde pudra rengi gibi silik çıkto erken gebelik testi yaptımtatlım çatlatma iğnesinin etkisi ile 10.güne kadar ikinci çizgi çıkar. Silik de olsa ikinci çizgi varsa beta hcg ver bence bi hastanede
5 dakika içinde çıktıysa vardır yoksa kuruma çizgisidir o.İnşallah canım öyledir yani böyle pembe gibi değilde pudra rengi gibi silik çıkto erken gebelik testi yaptım
Aynen 5 dk içinde çıktı 10 dk sonrasını kalile almıyorum5 dakika içinde çıktıysa vardır yoksa kuruma çizgisidir o.
idrar testlerinde ikinci çizgi hiç yoksa testin yanlış olma ihtimali vardırAynen 5 dk içinde çıktı 10 dk sonrasını kalile almıyorum
Aynen 5 dk içinde çıktı 10 dk sonrasını kalile almıyorum
Evet doğru benim sadece korkum ya iğneyse hala oysa 13.gün ünün yarısındayım artıkidrar testlerinde ikinci çizgi hiç yoksa testin yanlış olma ihtimali vardır
ancak silik de olsa ikinci çizgi varsa % 100 hamilelik vardır demişti bi doktorum
Femera Kullandım âdetin üçüncü günü başladım bu ilacaYumurtalım istenilen boyuta geldiğinde iki adet çatlatma yinesi yapıldı bugün 13. günüm silik çıktıCanım bence gebelik var hayırlısı olsun klomeni ilk kezmi kullanmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?