Aşılama Klomenle gebelik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kekke

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
323
882
53
31
Selam Kızlar ben yeni üyeyim bu ay klomen kullandık sabah akşam 1 adetimin 5. Günü başladım adetim düzenli 1 yıldır evliyim 1 kere doğal yollarla gebe kaldım ve düşükle sonuçlandı sonraki denemeler başarısız olduğu için klomenle hızlandıralım dedi doktor adetimin 12. Günü gittim tek yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi verdi ama bulamadık eczanelerde iğnesiz deniyoruz bu ay pek umutlu değilim açıkçası kafamı çok kurcalıyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız? İliz gebelik mümkünmüş klomenle ikiz olursa çok mutlu olurum ama teke de razıyım

Benimde bugün 12.günüm iğneden sonra dün test yaptım bu sabahta yaptım düne göre biraz koyu 2 gibi yine yaptım bugün silik görünür bi şekilde çıktı ama normal testte son yaptığım merak içindeyim gebelik var mı

İnşallah vardır canım İğnede etkiliyor diyorlar sonucu ama bilemiyorum

tatlım çatlatma iğnesinin etkisi ile 10.güne kadar ikinci çizgi çıkar. Silik de olsa ikinci çizgi varsa beta hcg ver bence bi hastanede
Bilmiyorum canım ya korkuyorum hayal kırıklığı yaşarım diye iğnenin etkisi mü diye düşünüyorum
Erken gebelik testiyle yapmıştım testi

tatlım çatlatma iğnesinin etkisi ile 10.güne kadar ikinci çizgi çıkar. Silik de olsa ikinci çizgi varsa beta hcg ver bence bi hastanede
İnşallah canım öyledir yani böyle pembe gibi değilde pudra rengi gibi silik çıkto erken gebelik testi yaptım

idrar testlerinde ikinci çizgi hiç yoksa testin yanlış olma ihtimali vardır
ancak silik de olsa ikinci çizgi varsa % 100 hamilelik vardır demişti bi doktorum
Evet doğru benim sadece korkum ya iğneyse hala oysa 13.gün ünün yarısındayım artık

Canım bence gebelik var hayırlısı olsun klomeni ilk kezmi kullanmıştın

Canım bence gebelik var hayırlısı olsun klomeni ilk kezmi kullanmıştın
Femera Kullandım âdetin üçüncü günü başladım bu ilacaYumurtalım istenilen boyuta geldiğinde iki adet çatlatma yinesi yapıldı bugün 13. günüm silik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…