Gebeliğe Hazırlık klomenle 6 yumurta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tyana48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
68
24
3
30
Klomenle 6 tane yumurtam oluşmuş benim bir sorunum yoktu kadın doğum sekreteriyim doktorum cok isdiyosan acele ediyorsan klomen kullan dedi ama baktıki 6 yumurta oluşmuş bu ay deneyipde riske atma kendini dedi coğul olur bunlar dedi napıcağmı şaşırdım böyle birşey yaşayan varmı :(

Klomenle 6 tane yumurtam oluşmuş benim bir sorunum yoktu kadın doğum sekreteriyim doktorum cok isdiyosan acele ediyorsan klomen kullan dedi ama baktıki 6 yumurta oluşmuş bu ay deneyipde riske atma kendini dedi coğul olur bunlar dedi napıcağmı şaşırdım böyle birşey yaşayan varmı :KK43:

Bende geçen ay klomen kullandım 3 yumurtam vardı çatlatma ignesi yapmayalım ilişkide yasak bu ay iptal edelim tedaviyi 3üz olma ihtimali var oda tercih etmiyoruz dedi doktorum diger ay gel klomeni azaltalım tekrar kullan demişti daha gitmedim gidicem bakalım boyutları nasıl sizin yumurtaların çogul istiyorsanız deneyin ilişkiyi

Klomenle 6 tane yumurtam oluşmuş benim bir sorunum yoktu kadın doğum sekreteriyim doktorum cok isdiyosan acele ediyorsan klomen kullan dedi ama baktıki 6 yumurta oluşmuş bu ay deneyipde riske atma kendini dedi coğul olur bunlar dedi napıcağmı şaşırdım böyle birşey yaşayan varmı :KK43:
Maşallah biz birini zor ürettik:))

benimde senin gibi klomen kullannca 5 6 tane yumurtam oluyor canım. ben denemiştm tutmadı hiç klomenle.

Kesin yüzde yüz tutcak diye bir ihtimal olmadığı için denemeyi bırakmıyorum ben genede ama doktorumla arkadaşlarım sen kafayımı yedin diyolar :(

Back