• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Merhaba kızlar klomen tedavimin 2inci ayı, geçen ay malesef yumurta büyümedi duphaston kullandım ve adetle birlikte günde 2 klomene başlamıştım. Döngümün henüz 10uncu günü ve kasık ağrısı bana test yaptırdı sonuç pozitif.

Klomen kullananlar ovülasyonunuz kaçıncı günde gerçekleşti? 🙄

1577125643006.jpg

Burayı günlük olarak tutmaya karar verdim tedavi olumlu sonuçlanırsa başkalarına da umut olur yok eğer olumsuz olursa anı olarak kalır.

Dün yani 24/12 doktor kontrolümde 2 folikülümün büyüdüğünü öğrendim (ikiz gebelik şansı) akşam saat 18de ovitrelle çatlatma iğnemi vurdum. Geriye doktorun verdiği günleri değerlendirip beklemek kaldı 😊.

Klonun bittikten kaç gün sonra yumurta takibi için doktora gittiniz benim de bugün bitti ilacım 5 gün kullandım

Adetin ilk günü 1. Gün klomeni 2inci günden 6 ınci güne kadar kullandım ve 11.gün yani son ilaçtan 5 gün sonra doktor kontrolüne gittim 😊.

Burayı günlük olarak tutmaya karar verdim tedavi olumlu sonuçlanırsa başkalarına da umut olur yok eğer olumsuz olursa anı olarak kalır.

Dün yani 24/12 doktor kontrolümde 2 folikülümün büyüdüğünü öğrendim (ikiz gebelik şansı) akşam saat 18de ovitrelle çatlatma iğnemi vurdum. Geriye doktorun verdiği günleri değerlendirip beklemek kaldı 😊.
Selam günde kaç defa klomen kullandınız

Sabah alsammı kullandınız. Bende kullancam bu ay benimde düzenli 1 yumurtlama oluyor ama hamilelik olmuyor ondan iki yumurta filan olursa şansım artar diye başlayacak doktor.yaninda başka bisey kullandinizmi acaba bitkisel filan yafa ekstra ilaç inşallah benimde 2 yumurtam olur inşallah sizinkide sımsıkı tutunur

Sabah alsammı kullandınız. Bende kullancam bu ay benimde düzenli 1 yumurtlama oluyor ama hamilelik olmuyor ondan iki yumurta filan olursa şansım artar diye başlayacak doktor.yaninda başka bisey kullandinizmi acaba bitkisel filan yafa ekstra ilaç inşallah benimde 2 yumurtam olur inşallah sizinkide sımsıkı tutunur

Evet 1 sabah 1 akşam aldım, yanında ekstra birşey pek yapmadim yediğime içtiğime dikkat ettim biraz. Geçen ay 1 ilaçla yumurtam gelişmedi malesef 2ye çıkınca oldu. Guzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizde güzel haberler verirsiniz inşallah ❤️

Back