- 2 Mayıs 2019
- 129
- 89
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb canm bende klomen kullandiim gecen ay ilk defa hamilelik yasadim hemen ama adetim 1 hafta qecikdi hamile olduğumu oqrendim fakat kanamam oldu kimyasal qebelikmis ve düşükle sonuclandi bende de hic agri falan olmadi kasiklarimda normaldi yaniMerhaba kızlar. Bebek düşünüyoruz. İlk defa klomen kullandım ve bu cumartesi kontrole gideceğim.
Kasık ağrısı olanlar varmış ama bende hiç öyle olmadı. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Heyecanlı bir süreç :) Hepimiz için hayırlısı olsun.
Senin adına çok üzüldüm canımMrb canm bende klomen kullandiim gecen ay ilk defa hamilelik yasadim hemen ama adetim 1 hafta qecikdi hamile olduğumu oqrendim fakat kanamam oldu kimyasal qebelikmis ve düşükle sonuclandi bende de hic agri falan olmadi kasiklarimda normaldi yani
Ins guzel haberler alirsin canim ya ilk bebeğin mi olcak ins doktor takibinde aldin demi klomeni adetin besinci gunu baslamisdim benSenin adına çok üzüldüm canımumarım bir sonraki gebeliğin sorunsuz geçer. Bende bekliyorum bakalım cumartesi ne diyecek dr.
Evet canım ilk bebek deneyimim :) Tabi tabi dr kontrolünde kafama göre başlamam zaten. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız :)Ins guzel haberler alirsin canim ya ilk bebeğin mi olcak ins doktor takibinde aldin demi klomeni adetin besinci gunu baslamisdim ben
Beraber aynı zamanlara denk gelmişiz :) Amin inş hepimiz sağlıkla bebek sahibi oluruz. İlk denemen mi senin deBuğün bende başladım klomene 5 gün kullanacam bir hafta sonra kontrolüm var allah isteyen herkese nasip etsin inş![]()
Canım ben klomene başladığım ilk ay yumurtalarım klomenle büyümedi o yüzden ikinci ay dozunu arttırdık. O ay büyümeye başladı. Doktor yumurta büyüklüğüne bağlı olarak size çatlatma iğnesi vuracak ve ilişki önerecek sonra tekrar bakacak yumurta çatlamıs mı diye . Sonrası bekleyişMerhaba kızlar. Bebek düşünüyoruz. İlk defa klomen kullandım ve bu cumartesi kontrole gideceğim.
Kasık ağrısı olanlar varmış ama bende hiç öyle olmadı. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Heyecanlı bir süreç, merak ediyorum :) Hepimiz için hayırlısı olsun.
Bende 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm. Bende iğneden dolayı kasik ağrısı olmuştu klomen de agrım vs olmadı. Ha 2side olumsuz sonuçlandı. ;(Merhaba kızlar. Bebek düşünüyoruz. İlk defa klomen kullandım ve bu cumartesi kontrole gideceğim.
Heyecanlı bir süreç, merak ediyorum :) Hepimiz için hayırlısı olsun.
Sonra naptın cnmBende 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm. Bende iğneden dolayı kasik ağrısı olmuştu klomen de agrım vs olmadı. Ha 2side olumsuz sonuçlandı. ;(
1.inci iğneyi 1 martta 2.inci iğneyi 30 martta kullandım ben. Bida gitmedim doktora bi ara verelim dedik bu ayı biz degerlendirecez olmazsa tekrar gidecez. Eşimde muayane oldu eşimde bi sıkıntı yok.Sonra naptın cnm
Çatlatma iğnesini iki kez mi vurdun1.inci iğneyi 1 martta 2.inci iğneyi 30 martta kullandım ben. Bida gitmedim doktora bi ara verelim dedik bu ayı biz degerlendirecez olmazsa tekrar gidecez. Eşimde muayane oldu eşimde bi sıkıntı yok.
Evet iki kez vuruldumÇatlatma iğnesini iki kez mi vurdun
Bir ayda nasıl iki kez vurdun kiEvet iki kez vuruldum
Valla kendim vurmadım ki doktor kontrolünde oldu.Bir ayda nasıl iki kez vurdun ki
İlginç ilk defa duydum normalde ayda bir kez yumurta büyür ardından çatlatma iğnesi vurulurValla kendim vurmadım ki doktor kontrolünde oldu.
Valla bende öyle okumuştum klomen kullanıp gittiğimde dr iğne veriyodu. Bide benim yumuslar 14,15,16 oluyodu daha büyümüyordu.İlginç ilk defa duydum normalde ayda bir kez yumurta büyür ardından çatlatma iğnesi vurulur
Anladım cnm hayırlısı olsn inşallahValla bende öyle okumuştum klomen kullanıp gittiğimde dr iğne veriyodu. Bide benim yumuslar 14,15,16 oluyodu daha büyümüyordu.
Amin inşallah hepimiz içinAnladım cnm hayırlısı olsn inşallah