• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GmzBartu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
129
89
18
Merhaba kızlar. Bebek düşünüyoruz. İlk defa klomen kullandım ve bu cumartesi kontrole gideceğim.
Kasık ağrısı olanlar varmış ama bende hiç öyle olmadı. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Heyecanlı bir süreç, merak ediyorum :) Hepimiz için hayırlısı olsun.

Merhaba kızlar. Bebek düşünüyoruz. İlk defa klomen kullandım ve bu cumartesi kontrole gideceğim.
Kasık ağrısı olanlar varmış ama bende hiç öyle olmadı. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Heyecanlı bir süreç :) Hepimiz için hayırlısı olsun.
Mrb canm bende klomen kullandiim gecen ay ilk defa hamilelik yasadim hemen ama adetim 1 hafta qecikdi hamile olduğumu oqrendim fakat kanamam oldu kimyasal qebelikmis ve düşükle sonuclandi bende de hic agri falan olmadi kasiklarimda normaldi yani

Mrb canm bende klomen kullandiim gecen ay ilk defa hamilelik yasadim hemen ama adetim 1 hafta qecikdi hamile olduğumu oqrendim fakat kanamam oldu kimyasal qebelikmis ve düşükle sonuclandi bende de hic agri falan olmadi kasiklarimda normaldi yani
Senin adına çok üzüldüm canım :( umarım bir sonraki gebeliğin sorunsuz geçer. Bende bekliyorum bakalım cumartesi ne diyecek dr.

Senin adına çok üzüldüm canım :KK43: umarım bir sonraki gebeliğin sorunsuz geçer. Bende bekliyorum bakalım cumartesi ne diyecek dr.
Ins guzel haberler alirsin canim ya ilk bebeğin mi olcak ins doktor takibinde aldin demi klomeni adetin besinci gunu baslamisdim ben

Ins guzel haberler alirsin canim ya ilk bebeğin mi olcak ins doktor takibinde aldin demi klomeni adetin besinci gunu baslamisdim ben
Evet canım ilk bebek deneyimim :) Tabi tabi dr kontrolünde kafama göre başlamam zaten. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız :)

Buğün bende başladım klomene 5 gün kullanacam bir hafta sonra kontrolüm var allah isteyen herkese nasip etsin inş 🙏

Canım ben klomene başladığım ilk ay yumurtalarım klomenle büyümedi o yüzden ikinci ay dozunu arttırdık. O ay büyümeye başladı. Doktor yumurta büyüklüğüne bağlı olarak size çatlatma iğnesi vuracak ve ilişki önerecek sonra tekrar bakacak yumurta çatlamıs mı diye . Sonrası bekleyiş 🤗

Bende 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm. Bende iğneden dolayı kasik ağrısı olmuştu klomen de agrım vs olmadı. Ha 2side olumsuz sonuçlandı. ;(

Sonra naptın cnm
1.inci iğneyi 1 martta 2.inci iğneyi 30 martta kullandım ben. Bida gitmedim doktora bi ara verelim dedik bu ayı biz degerlendirecez olmazsa tekrar gidecez. Eşimde muayane oldu eşimde bi sıkıntı yok.

1.inci iğneyi 1 martta 2.inci iğneyi 30 martta kullandım ben. Bida gitmedim doktora bi ara verelim dedik bu ayı biz degerlendirecez olmazsa tekrar gidecez. Eşimde muayane oldu eşimde bi sıkıntı yok.
Çatlatma iğnesini iki kez mi vurdun

İlginç ilk defa duydum normalde ayda bir kez yumurta büyür ardından çatlatma iğnesi vurulur
Valla bende öyle okumuştum klomen kullanıp gittiğimde dr iğne veriyodu. Bide benim yumuslar 14,15,16 oluyodu daha büyümüyordu.

Back