• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMENE BAŞLAYANLAR MART 2022

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oyle. Araştırdım biraz 12.gün gidiliyormuş sorun yokmuş yani ☺️ inşallah güzel sonuçlar alırız bu süreç bile çok heyecanlı
Ah evet ilk ay olduğundan galiba umutluyum bakalım salı günü haber veirirm sizde gidince yazın yumurtalarin boyutu ne durumda bakalım ☺️

Tamamdır siz de beni haberdar edin 🤗
Merhaba biraz önce kontrolden geldim ben ☺️ yumurtalarım çok güzel büyümüşler doktor ultrasonda gördüğü anda oo dedi 4 5 tanesi 19 20 21 boyutundaydi ve bugün birazdan saat 13 te çatlatma iğnesi yapıcam ovitrelle daha sonra 35. Saati değerlendirin dedi ben bugün akşamı yani 12. Saatide değerlendirmek istiyorum bakalım nasıl olucak çok heyecanliyim 🤭🤭

arkadaşlar hepiminize merhaba, klomen kesinlikle kullanmayın!! %90 kist yapıyor. Kesinlikle femara daha iyi bir araştırın derim. Klomeni aylar önce doktor vermişti biraz araştırdıktan sonra kist yaptığını öğrendim ve aylarca kullanmadım. Bu ay kullanmıştım ve korktuğum başıma geldi maalesef 3 cm kistim oluştu. şimdide kistin geçmesini bekleyeceğim.
siz siz olun klomenden uzak durun

Merhaba biraz önce kontrolden geldim ben ☺️ yumurtalarım çok güzel büyümüşler doktor ultrasonda gördüğü anda oo dedi 4 5 tanesi 19 20 21 boyutundaydi ve bugün birazdan saat 13 te çatlatma iğnesi yapıcam ovitrelle daha sonra 35. Saati değerlendirin dedi ben bugün akşamı yani 12. Saatide değerlendirmek istiyorum bakalım nasıl olucak çok heyecanliyim 🤭🤭
Aaa çok sevindim çok mutlu oldum adınıza🤗🤗🤗 inşallah benim de güzel büyümüştür ama nedense içimde bir olumsuzluk var sebebini bilmiyorum ama . Bana da dua eder misiniz inşallah güzel haberler alırız 🤲

arkadaşlar hepiminize merhaba, klomen kesinlikle kullanmayın!! %90 kist yapıyor. Kesinlikle femara daha iyi bir araştırın derim. Klomeni aylar önce doktor vermişti biraz araştırdıktan sonra kist yaptığını öğrendim ve aylarca kullanmadım. Bu ay kullanmıştım ve korktuğum başıma geldi maalesef 3 cm kistim oluştu. şimdide kistin geçmesini bekleyeceğim.
Ama maalesef kullandım ben de araştırmıştım kist yaptığına dair. Hatta sinirlenmiştim neden femara vermedi doktor diye . İnşallah kist olmamıştır yarın ben de kontrole gideceğim inşallah sizin de hemen geçer kist 🤗

Aaa çok sevindim çok mutlu oldum adınıza🤗🤗🤗 inşallah benim de güzel büyümüştür ama nedense içimde bir olumsuzluk var sebebini bilmiyorum ama . Bana da dua eder misiniz inşallah güzel haberler alırız 🤲
Bende gitmeden önce hep kötü düşünüyordum hemen büyümezler diye çünkü burada okuduklarımız bizi o kadar korkutuyor ki eminim sizinkilerde yeterli boyuta ulaşmıştır gönlünüzü ferah tutun ☺️

Bende gitmeden önce hep kötü düşünüyordum hemen büyümezler diye çünkü burada okuduklarımız bizi o kadar korkutuyor ki eminim sizinkilerde yeterli boyuta ulaşmıştır gönlünüzü ferah tutun ☺️
İnşallah 🤗🌸

ben 5 yıl once klomen catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldım ama kist de olmustu sonra biri patladı cok agrı yaptı biri de hamilelikte kayboldu. bu sene yine bebek düsündüğümüz icin ocak ayında kullandım ve yine 2 kistim oldu, catlatma ignesi yapıldıgı halde, anlamadım ben de. biri 2 cm biri 3 cm civarı, adetim gecikti kasık agrılarım oluyor ama siddetli degil, hamileliği yormuyorum cunku onemli günleri pek değerlendiremedik. kist ler adet gecikmesi yapar mı bilenler yazabilir mi, cok moralim bozuk :(

ben 5 yıl once klomen catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldım ama kist de olmustu sonra biri patladı cok agrı yaptı biri de hamilelikte kayboldu. bu sene yine bebek düsündüğümüz icin ocak ayında kullandım ve yine 2 kistim oldu, catlatma ignesi yapıldıgı halde, anlamadım ben de. biri 2 cm biri 3 cm civarı, adetim gecikti kasık agrılarım oluyor ama siddetli degil, hamileliği yormuyorum cunku onemli günleri pek değerlendiremedik. kist ler adet gecikmesi yapar mı bilenler yazabilir mi, cok moralim bozuk :KK43:
İlk seferde gebe kalmanız çok güzel birşey ümit verdi bana :)

Gidemedim çünkü doktorumun acil ameliyatı çıkmış öğleden sonraya erteledi ama benim de o saatte işte olmam lazımdı yarın 8.30 a randevum meraktan ölüyorum. 1 gün geçmiş olacak açıkçası çok üzüldüm çok heyecanlıydım 😫

Gidemedim çünkü doktorumun acil ameliyatı çıkmış öğleden sonraya erteledi ama benim de o saatte işte olmam lazımdı yarın 8.30 a randevum meraktan ölüyorum. 1 gün geçmiş olacak açıkçası çok üzüldüm çok heyecanlıydım 😫
Aa hay Allah neyse belki de yarın tam istenilen boyuta gelicek :)

Bende çok fena hasta oldum boğaz ağrısı ateş bu koşullarda 35. Saati değerlendirmek bile zor geliyor 😅 umarım vücudum virüsle savaşırken birde oraya güç ayırabilir

Bende çok fena hasta oldum boğaz ağrısı ateş bu koşullarda 35. Saati değerlendirmek bile zor geliyor 😅 umarım vücudum virüsle savaşırken birde oraya güç ayırabilir
Kovid mi oldunuz? Çok geçmiş olsun evet ya insan canından aciz oluyo hastayken zor geliyor 😂

Gittim bugün doktor yumurtaların çok güzel büyümüş ama rahim duvarın incelmiş bu ay gebelik biraz zor dedi klomen rahim duvarı inceltebiliyormuş 😑 ilaç verdi tekrar kontrole çağırdı 2 gün sonra bakalım neler olacak insallah güzel haberler alırız hepimiz 🌸 Umuthepvarr Umuthepvarr

Gittim bugün doktor yumurtaların çok güzel büyümüş ama rahim duvarın incelmiş bu ay gebelik biraz zor dedi klomen rahim duvarı inceltebiliyormuş 😑 ilaç verdi tekrar kontrole çağırdı 2 gün sonra bakalım neler olacak insallah güzel haberler alırız hepimiz 🌸 Umuthepvarr Umuthepvarr
Evet duvar ince olunca tutunamaz tabi bebiş ,ilaç ne verdi pekii Progestan mi

Back