- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
Kızlar merhaba. Ben de bu ay ilk defa muayene oldum regl 2. Günü rahim kalınlığı normal 4 mm dedi doktor. 4. Gün tekrar muayene etti hem klomen verdi hem de rahim duvarı istediğim kadar kalın değil deyip estrofem verdi. (Tüm hormon testlerim normal, regl düzenli) İkisini de kullanmadım.Estrofem rahim kalınlaştırmak için düşük önleyici olarak kullanılıyor ben de kullandım ama o da adet gecikmesi yapabilir.mevsimsel de denk gelmiş olabilir bana senede bir dönem değişiyor böyle
Kızlar merhaba. Ben de bu ay ilk defa muayene oldum regl 2. Günü rahim kalınlığı normal 4 mm dedi doktor. 4. Gün tekrar muayene etti hem klomen verdi hem de rahim duvarı istediğim kadar kalın değil deyip estrofem verdi. (Tüm hormon testlerim normal, regl düzenli) İkisini de kullanmadım.
Siz bu konuda bilgilisiniz danışmak istedim. Doktorunuz rahim duvarı kalınlığınıza regl döneminde mi bakıp estrofem veriyor.
Doktor sorularımı cevaplamadı ve terslediği için güvenmedim hiçbir hareketine.
Aynen benim doktorum da öyle dedi kullandım vitamin. Folik asit de vitamin içeriği yüksek olandan aldım. Bir de bol su içmek ve yürümek lazımKızlar gebelik istiyorsanız d vitamini değerinize mutlaka baktırın özellikle polikistik overlilerde çok düşük çıkıyor benim Aralık ayında 12 çıktı 4 aydır 3 şişe damla bitirdiğim halde 18.5 a ancak çıkmış en az 20 olması gerekiyor ,gebeliğe de engelmis malesef dvit eksikliği
Ampul olarak kullanılan d vitaminini kullanıcam artık onların faydası daha hızlı oluyor galiba en az 30 a çıkması lazımmış değerin çünkü bebeğin tutunması için ve sağlıklı bir gebelik içinAynen benim doktorum da öyle dedi kullandım vitamin. Folik asit de vitamin içeriği yüksek olandan aldım. Bir de bol su içmek ve yürümek lazım
Aynen Ampul iki haftada uçurdu benimkini diğerleri etkisiz .boşuna bir yılda ancak toparlarAmpul olarak kullanılan d vitaminini kullanıcam artık onların faydası daha hızlı oluyor galiba en az 30 a çıkması lazımmış değerin çünkü bebeğin tutunması için ve sağlıklı bir gebelik için
Siz ağızdan mi içtiniz ampulü yoksa iğne olarak miAynen Ampul iki haftada uçurdu benimkini diğerleri etkisiz .boşuna bir yılda ancak toparlar
Yok bende duydum ama denemedim hiç adet düzensizliği olduğundan pcosta etkili olur mu bilemiyorumMfk yöntemini araştırıyorum denediniz mi siz
daha uygun yerler vardır muhtemelen, ben ist.da 750 tl ye cektirdim gecen ayAnladim bende ozelde sordum devlet hastanesi yapmiyor burda malesef ozeldede en uygunu anestezisiz 1500 anesteziyle 2000
ben de rahim filmi cektirdiğim ay ilac kullanmamıstım ama doktorum sen yine de deneyebilirsin hamilelik olabilir demişti, sadece rahim filminden sonra 4 gün ilişkiye girme dedi. zaten 8.gün filan cekilmiştim, yumurtlamaya bir zararı yok yani aklında olsun canımŞimdi doktordan geldim salı günü rahim filmi cekilicem anestezili 2000 liraymiş ücreti , bu ay klomen tedavisi de kullanmayalım radyasyon alıcaksın dedi hayırlısı olsun inşallah
Butun hastaneleri aradim en uygunu buydudaha uygun yerler vardır muhtemelen, ben ist.da 750 tl ye cektirdim gecen ay
cok agrılı degil, yani biraz oluyor tabi en fazla 5 dk, dayanılmayacak gibi değil. sonrasında hicbirşey hissetmedimButun hastaneleri aradim en uygunu buydusiz rahim filmi cekinirken agri falan hissettinizmi
İnşallah kendimiz tabiki denicez yine bakalım nasipte varsa olurben de rahim filmi cektirdiğim ay ilac kullanmamıstım ama doktorum sen yine de deneyebilirsin hamilelik olabilir demişti, sadece rahim filminden sonra 4 gün ilişkiye girme dedi. zaten 8.gün filan cekilmiştim, yumurtlamaya bir zararı yok yani aklında olsun canım
Üsttekinde var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir adetiniz gecikti miAcaba bekledi ondan mı ya off
7;gün geçti ama 7 için de çok belirsiz çizgi cumartesi kan vercemÜsttekinde var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir adetiniz gecikti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?