- 25 Eylül 2014
- 316
- 128
- 133
- 42
rica ederim umarım rabbim gönlümüze göre derman eylesin.Emeklerine saglik arkadasim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim umarım rabbim gönlümüze göre derman eylesin.Emeklerine saglik arkadasim.
Amin arkadasim.Allahim gunahlarimuzi affetsin bizleri bagislasin sabir versin hayirli ve saglikli cocuklar versin .rica ederim umarım rabbim gönlümüze göre derman eylesin.
aminnnn....Amin arkadasim.Allahim gunahlarimuzi affetsin bizleri bagislasin sabir versin hayirli ve saglikli cocuklar versin .
ayy evvveeeet ben de merak ediyorum umarım bir sakıncası yokturArkadaslar bnde klomene basladimda ilac bittikten hemen sinra iliskiye girilir mi acaba bilgi alabilir miyim..
doktorun çoğul gebelikten bahsettimi bilgeCanlar bende choriomon denilen iğneyi bu ay ilk defa vurulcam.. İğneyi adetimin 12.günü sabah vurulmamı istedi.. Benim sol da 3 sağda 2 tane en büyüğü 19 mm olan yumurtalarımın oluştuğunu söyledi.. Progestan verdi fitil olarak kullancam.. Kullanıp olumlu sonuç alanlar var mı??
Çoğul gebelik oluyormuş ama benim yumurtalarım dışarı atılmakta sıkıntı çektiği için belki de bu kadar yumurtanın sıkıntı olmayacağını düşündü.. Bir tane çatlatma iğnesi verdi ve sabah 9-12 saatleri arasında vurulmamı söyledi.. Çoğul gebelik için korun falan demedi ama.. Umarım sıkıntı oluşturmaz.. Yalnız bişey söyleyeyim senin doktorunun bunu istenesi açıkçası tuhaf geldi bana.. Ve eşime de anlattım bu durumu.. Böyle bişey olsa neden hem yumurtaların gelişmesini bu ilaçlarla istiyo zaten ilacın bu etkileşiminin olduğu bilindik bişey.. Sonra kalkıp korunun demek.. Bence sen korunma yani ben korunmucam açıkçası doktorum da benden bunu istemedi.. Özele gidiyorum ve gittiğim doktor prof..doktorun çoğul gebelikten bahsettimi bilge
canım benim eşimde sperm hareketliliğinde sorun vardı onun sperm testlerinin iyi olduğu ay ben klomene başladım ve ilk ayımda hamile kaldım..eğer eşinde problem yoksa seninde tüpler tıkalı değilse allah nasip ederse şansın yüksek...
Slm bende geçen sene klomene başladım sonra eşimin sperm sayısı az çıktı ameliyat oldu bu ay tekrar başladım senin eşinin sperm sayısı kaçtı sonra kaç oldu bu ameliyat falan oldumucanım benim eşimde sperm hareketliliğinde sorun vardı onun sperm testlerinin iyi olduğu ay ben klomene başladım ve ilk ayımda hamile kaldım..eğer eşinde problem yoksa seninde tüpler tıkalı değilse allah nasip ederse şansın yüksek...
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda olurvarikosel vardı canım bizde sayımız 9 milyondu ameliyattan sonra 20-30 milyon arası gidip geldi bizim hareketlilik pek düzelmedi...bu ay test yaptık şükür o da düzelmiş...ben hamile kalmıştım ama düştü nisanda bir daha da kalamadım zaten