- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
-
- Konu Sahibi evindarkece
haklısın canımm ama ne bilimmm iştee ya insan takılmadanda edemiyokiicnm bence cok takılma belırıtlere.bekle sabırla adetını.ınsallah hamılesındır.ama cok umutlanma olursa suprız olsun sana.bende klomen kullanıyorum 2 aydır her ay belırtıler oluyor hep umutlanıyorum ama sonuc hep negetıf(
haklısın canımm ama ne bilimmm iştee ya insan takılmadanda edemiyokii
benimkisi kendisi çatladı iğne vurunmadım yanii canımmm normalde ben bu klomenden önce2 ay önce yine klomen kullandım ama bazı nedenlerden dolayı takip edilmemişti ve yumurtlama günlerimde kanama oluyoduu ve ben onu adet sanıyodum meğersem yumurta çatlayınca oluyomuşşş ve ben hep o günleri kaçırdım biliyomusunnn.. ama bu sefer yumurta çatladı ve öle lekelenmem bile olmadıı..ewt haklısın bakma sımdı ben boyle dıyorum ama ıgnemı olayım.gorme benı.ne olsa belırtı sanıyorum:))abartıyorum hatta.dedıgın gıbı agrı sızı oluncada ınsan takmadan dusunmeden edemıyorkı.doktor hep dıyor dusunme takma ama nasıl yapcam o işi onu soylemıyorlar.
benimkisi kendisi çatladı iğne vurunmadım yanii canımmm normalde ben bu klomenden önce2 ay önce yine klomen kullandım ama bazı nedenlerden dolayı takip edilmemişti ve yumurtlama günlerimde kanama oluyoduu ve ben onu adet sanıyodum meğersem yumurta çatlayınca oluyomuşşş ve ben hep o günleri kaçırdım biliyomusunnn.. ama bu sefer yumurta çatladı ve öle lekelenmem bile olmadıı..
inşş yarabbim biliyo nekadar istediğimizi.. allah olmayan herkese versin nasip etsinn...bambaşka bi duygu ooo. gerçekten birdefa yaşadım o duyguyu ama sonra kendiliğinden geri bozulduu..ınsallah bu ay olur bebısın senınde cnm.yumurtan catladı beklemedesın su an yanı.benım daha catlamadı cumayı beklıyorum ıste.ınsalah en kısa zamanda bebısını kucagına alırsın .
gerçektenmi canım çok sağol cvp verdiğin içinn.. inşş mercimeğim olmuştur.. inşş rabbim herkese versinn.. senin bebişinide analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inş..Senin yaşadığın belirtileri yaşadım klomenden sonra ve hamile kaldım ,hamilelik belirtisi olabilir,ama yine de gününü bekleyip test yapmak en iyisi.
yumurta çatladıktan sonra da benim aynı bölgede ağrılarım ve batmalarım devam etmişti.
Merhaba canım bende aynı senin gibi kullandim 14mayısta klomene başladım 5 gün boyunca günde ikişer tane içtim ara ve ilişki bugün 8 haziran daha adet olmadım acaba hamile olabilir miyim ? Adet olcakmışım gibi sancı arada geliyor gerçi....merhaba arkadaşlar ben de ilk defa bu ay klomen kullandım polikistik over rahatsızlığım var doktorum çatlatma iğnesi falan söylemedi sadece ilaç bitminden 5 gün sonra 10 gün boyunca yumurtlama dönemi dedi.son iki haftadır yumurtalıklarımda birşey koparmış gibi bir his çok hafifde ağrı var adet ağrısı gibi son adetimden sonra bir ay geçti ama normalde çok düzensiz test yapmak için erken mi sizce yada bu ilaçla hamile kalan varsa onlarda da bu değişiklikler oldu mu?