hadi hayırlısı kızlar ilayda aynı gün adetimiz ama senden umutluyum maşşallah da kızlar dün sancım vardı üşüttüm yarın geçer dedim bugün iyice çogaldı sivilcelerde çıktı bu ay tamam diyodum gidimde ped alim erken olcak galiba [ped bile almıyodum adet olmam diye]
gecen sene subat ayında klomen kullandım ve o ay hamıle kaldım şimdi 7 aylık çok tatlı bır oglum var darısı sızlerın basına
kızlar bende mart ayında kullandım iki tane 19mm yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum şimdi hamileyim rabbime hamdolsun ilk ayda tuttu buna inanın olmuyo diye düşünmeyin ve çooooooook dua edi n allah yar ve yardımcımız olsuna.s
mayıs ayında klomen kullanan hanımlar bu ay tutturdukmu acaba25 mayıs adet günüm laelaelaelaelaeacaba nolacak 2 yumurtam var 25mmlik hadi hayırlısıkafamçokkarıştı
teşekkür ederim hürremcim rabbim isteyen herkese versin inşallah
merhaba canım benim adet günümde bu gün yani 18 i ama benim umudum yok pek hayırlısı
hayırlısı canım benim......işallah tutacak bu kez....
ben hiç tutturamadım..... malesef....sen bize müjdeyi ver işallah....
ben uzun süre kullandım klomen ama hiç bir faydasını görmedim. bu ay içmedim..
önceki hamileleğimde hiç ilaç kullanmadan olmuştu..ama doyasıya yaşayamadan hamileliğimi meleğim düştü..inşallah hayırlı zamnad gelir bebişlerimiz
gecen sene subat ayında klomen kullandım ve o ay hamıle kaldım şimdi 7 aylık çok tatlı bır oglum var darısı sızlerın basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?