Klomen

Bende bunu çok merak ediyorum acaba doktora gitmeyip klolen bitene kadar gün aşırı ilişki denesek tutar mı açaba aşılama dedi doktor
Bunu yapan bir arkadaşımın yumurtaları klomenle devasa büyüyüp kiste dönüştü değil ki çatlamak. Sonra o kistlerden kurtulmak için aylarca doğum kontrol hapı kullandı. Bir tedaviye başlarken tüm riskleri öğrenip doktor kontrolünde ilerlemek önemli. Ayrıca kullandığınız ovülasyon programı sizin hiçbir değerinizi bilmiyor farazi tarih veriyor bu yöntemle hamile kalabilseniz kalırdınız. Doktorunuza güvenin.

Evet ovulasyon testlerini 7-8 aydır kullanıyorum hiç sonuç alamadım ben şimdi klomen kullanıyorum pazartesi kontrolum var ve çatlatma iğnesi verecek benim merak ettiğim açıkçası iğneden sonra evde doğal sirkülasyonda birleşme olsa yani yumurta çatladıktan sonra tutma ihtimali olmaz mı da çatkadıı gün aşılama yapacak

Benım oglumda dogal catladı ne ıgne kullandım ne bişey doktor gun asırı dedı ve yolladı bu kadar

Benım oglumda dogal catladı ne ıgne kullandım ne bişey doktor gun asırı dedı ve yolladı bu kadar
Ben de 4 ay önce Klomen ile başladım bu yola çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı ve ilk kullandığım ay gebelik oluştu ama kimyasaldı maalesef. Şimdi tekrar başlicam tedaviye

Bende bu ay ilk kez Klomen kullandım ve kendiliğinden bir yumurtam çatladı iğneyi vuramadan.. adetim asla gecikmez ilk kez bu ay 2 gün gecikti ama kaset test te negatif gözüküyor yumurtlamamın tam 10. Günü bugün ve hiçbir belirtim yok

Ben de 4 ay önce Klomen ile başladım bu yola çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı ve ilk kullandığım ay gebelik oluştu ama kimyasaldı maalesef. Şimdi tekrar başlicam tedaviye
Bugün kontörle gittim doktorum beklediğimde de güzel büyümüş hemen çatlatma iğnesi yaptı yarın aşılama olacağım duanızı isterim :)

Bende çatlatma iğnesini vuruldum yarın aşılama olacak inşallahmi siz hamşlesinizdir yarın kan verseniz bazen çatlatıyor yumurta kiste de dönüşe biliyor muş

Benim baya büyümüştü üç tane çatlatma iğnesi vuruldum yarın aşılama olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…