Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninle mesajlasmistik ismimi değiştirdim çok üzüldüm düşük yapmışsın

Allah Allah neden acaba ? Ben de ilk kez kullandim sekiz Hazirani bekliyorum inşallah gebe kalırım
Ya bende pko var adet düzensizligi ama 3 aydir baya düzenli günü gününe geliyor ama cokda stress üzüntü var hayatimda belkide bu yüzden ama sag yumurtaligim kist dolu buda engelliyor olabilir. Umarim gebe kalirsin canim bazilarinda oluyor bazisinda benim gbi sonuc vermiyor.

Allah yardımcın olsun sen yurt dışında yaşıyor dun değil mi

Seninle mesajlasmistik ismimi değiştirdim çok üzüldüm düşük yapmışsın
Evet hatırladım canım umarm gebesindir illa ilk başta çok belirti olmuyor bende yok ise yaramadı heralde demistim ama günüm geçtikten sonra başladı daha çok belirtiler bende belki de beta düşük seyrettigi icin bilmiyorm olursa da sorunsuz bir şekilde devam eder inşalalh senin için...ben dinlenmeye aldım kendimi bakalım nasip artik

İnşallah bı haftam var test gününe rabbim sana da sağlık sıhhat versin

Amin canım bana da dua et temmuz da yeniden deneyeceğiz inşallah bende gebe kalırım içime neden öyle doğdu bilmiyorum ama sanki gebesin gibi geliyor umarım oyledir merakla bekliyorum testini

Allahallah aslında baya geçmiş ama istersen bi kan ver canım hormonel de olabiliyor bazen benim de gebelok düşünmediğim zamanlarda adetim gecikmisti 10 gün kadar eyvah hamilemiyim korunuyorum da falan olmustum hatta sonra kan verdim beta gebelik yoktu hormon testi yapılmıştı prolaktinim 37 çıkmıştı yüksekmiş o yüzden gelmeyebiliyor adet

Kızlar bugün doktor kontrolum vardı kimyasal düşünlerden sonra doktor ecoprin verdi kimyasallarda altta bir sebep aranmadigi olabileceğini söyle di ecoprin le daha kolay kalabileceğini söyledi bu şekilde durum yasayan bir bilgisi olan varmi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…