- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
-
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Seninle mesajlasmistik ismimi değiştirdim çok üzüldüm düşük yapmışsınKlomen kullandigim ay bende de ilk başta bir belirti yoktu ama adet günümden bir gün önce gogus uçlarım çok acımaya başladı sonrasında da midem yanıyor gibi oldu adet gunum geçtikten sonra ama öncesinde çok da bir belirti yasamadm
Allah Allah neden acaba ? Ben de ilk kez kullandim sekiz Hazirani bekliyorum inşallah gebe kalırımNaptin canim marttan kalma bir post ama merak etti. 3 kez klomen aldim yumurtam büyüyo catliyor ama döllenmiyor.sevmedim ben bu klomeni
Ya bende pko var adet düzensizligi ama 3 aydir baya düzenli günü gününe geliyor ama cokda stress üzüntü var hayatimda belkide bu yüzden ama sag yumurtaligim kist dolu buda engelliyor olabilir. Umarim gebe kalirsin canim bazilarinda oluyor bazisinda benim gbi sonuc vermiyor.Allah Allah neden acaba ? Ben de ilk kez kullandim sekiz Hazirani bekliyorum inşallah gebe kalırım
Allah yardımcın olsun sen yurt dışında yaşıyor dun değil miYa bende pko var adet düzensizligi ama 3 aydir baya düzenli günü gününe geliyor ama cokda stress üzüntü var hayatimda belkide bu yüzden ama sag yumurtaligim kist dolu buda engelliyor olabilir. Umarim gebe kalirsin canim bazilarinda oluyor bazisinda benim gbi sonuc vermiyor.
Amin istiyen herkese allah nasip etsin. Evet almanyadayim benAllah yardımcın olsun sen yurt dışında yaşıyor dun değil mi
Senin kocan test verdi mi hiçAmin istiyen herkese allah nasip etsin. Evet almanyadayim ben
Tabikide verdi gayet iyi cikti testiSenin kocan test verdi mi hiç
Allah sana da bana da nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat larTabikide verdi gayet iyi cikti testi
Evet hatırladım canım umarm gebesindir illa ilk başta çok belirti olmuyor bende yok ise yaramadı heralde demistim ama günüm geçtikten sonra başladı daha çok belirtiler bende belki de beta düşük seyrettigi icin bilmiyorm olursa da sorunsuz bir şekilde devam eder inşalalh senin için...ben dinlenmeye aldım kendimi bakalım nasip artikSeninle mesajlasmistik ismimi değiştirdim çok üzüldüm düşük yapmışsın
Amin canim insallahAllah sana da bana da nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat lar
İnşallah bı haftam var test gününeEvet hatırladım canım umarm gebesindir illa ilk başta çok belirti olmuyor bende yok ise yaramadı heralde demistim ama günüm geçtikten sonra başladı daha çok belirtiler bende belki de beta düşük seyrettigi icin bilmiyorm olursa da sorunsuz bir şekilde devam eder inşalalh senin için...ben dinlenmeye aldım kendimi bakalım nasip artik
Hala test yapmadım ve adette olmadimAmin canım bana da dua et temmuz da yeniden deneyeceğiz inşallah bende gebe kalırım içime neden öyle doğdu bilmiyorum ama sanki gebesin gibi geliyor umarım oyledir merakla bekliyorum testini❤
Aaaaa bu çok iyi ya hadi bi test yap canım ya kesin gebesin geçen bir hafta var demistin günün gecmisHala test yapmadım ve adette olmadim
Yaptım ama ben gölge görüyor um ama annem yok dediAaaaa bu çok iyi ya hadi bi test yap canım ya kesin gebesin geçen bir hafta var demistin günün gecmis
6. Günüm bugünFotodan belli olmuyor canım ama bilmiyorum ki yok gibi duruyo kaç gün gecikti