- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
-
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Gebe kaldınız mıSelam kızlar bende klomen kullanıyorum 4. Günüm yarın bitiyor 5 nisanda çağırdı çatlatma iğnesi yapılacak benim sorum şu, doktorum istersen aşılama yapalım gebelik şansın artmış olur eşinle konuş düşünün dedi size de böyle seçenek sunuldu mu ?
Şöyle ki o tedavi rahim duvarını inceltiyor ölçüm yapıldı öıMerhaba canım bende şubat ayında klomen ve duphaston kullandım ilk defa hicbir sorunum yoktu ama ben kafama çok takıyordum 6 7 aydır korkmuyordum ama olmamıştı doktor da çok stres yaptığımı söyledi yumurta rezervim azalmaya başlamış olduğu için hemde ben çok stres yaptığım icin süreci kuşatalım dedi ve klomen verdi.neticede ise yaradı hamile kaldim ama betam çok düşüktü artmasını bekledik keseyi gormek için ama bu arada benim lekelenmelerim oldu doktorum telaş etme lekelenme yerleşme kanaması da olabilir dedi bir hafta daha bekledim ama sonuç hüsran gidince keseyi göremedim betam ve progestronm düşmüştu
Doktor düşük yaptığımi söyledi kürtaj falan olmadım çok küçük olduğu için benim ki kötü sonuçlandı ama bence ise yarıyor yalnız doktor illa kontrole çağırıyor hap bittikten sonra 13.14. Günlerde yumurtanın boyutunu kontrol ediyor bana catlama ignesi yapmadı çünkü gittiğimde çatladı çatlamak üzere iki 3 günü degerlendir dedi
.umarım sende de ise yarar ve sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın.bana korunmakta gerek olmadığını söyledi bende nişanı akışına bırakıyorum adet görmediğim için henüz ilaç kullanadim bu ay umarım benim de kendiliğinden oluverir bazen ikinci agda bile etkisi oluyor deniliyor hayırlısı inşallah...
Gebe kalabildiniz miBende de hiç bir belirti yok sadece kasık ve ara ara sırt ağrısı var tez zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde gebe kalalim
On gün sonra test yapicam ama tutmadı sanırım yani öyle hissediyorumGebe kalabildiniz mi
Catlatma iğnesi yaptırdınız mi. Doktor çağırdı mi tekrar canim seniOn gün sonra test yapicam ama tutmadı sanırım yani öyle hissediyorum
Doktor beni hiç cagirmadi yani yumurtam ne kadar oldu oldumu onu da bilmiyorum çatlatma iğnesi de vermedi tek doz sana yeterli dediCatlatma iğnesi yaptırdınız mi. Doktor çağırdı mi tekrar canim seni
İşte bende her ay gebeymisim gibi kasık ağrı si göğüs ağrı si aşırı derecede olur bu ay tık yokBende her aay yumurtlamami kendim anlardım. Bu ay klomen tek doz jullandim. Hicjorsey anlamadim. . Oldu mu olmadi mi
Benimde belirtim cok olurdu. Simdi hicbirsey yok.Belirtisizlik gebeliğe işarettir insalalhİşte bende her ay gebeymisim gibi kasık ağrı si göğüs ağrı si aşırı derecede olur bu ay tık yok
İnşallah benim sağ kasigim ağrıyor şimdi dizlerimi karnıma dogru çektiğim de sağ kasigim ağrıyor birde gece rüyamda test yapıyordum iki tane kırmızı çizgi çıkıyordu anneme koşup söylüyor dum sonra emin olmak için tekrar yapıyor dum yine iki çizgiyi görüyor dum bağıra bağıra hamileyim hamileyim diyordumBenimde belirtim cok olurdu. Simdi hicbirsey yok.Belirtisizlik gebeliğe işarettir insalalh
Senin bat ne zaman canım. Yumurtlama donemin gecti miİnşallah benim sağ kasigim ağrıyor şimdi dizlerimi karnıma dogru çektiğim de sağ kasigim ağrıyor birde gece rüyamda test yapıyordum iki tane kırmızı çizgi çıkıyordu anneme koşup söylüyor dum sonra emin olmak için tekrar yapıyor dum yine iki çizgiyi görüyor dum bağıra bağıra hamileyim hamileyim diyordumkeşke gerçek olsa
Sekiz Hazirani bekliyorumSenin bat ne zaman canım. Yumurtlama donemin gecti mi
Insallah müjdeli sonuclar aliriz.Sekiz Hazirani bekliyorum
Düşük mü yaptınRahim kalınlığı falan iyi demişti o rar doktorum ama çok da anlamiyorm klomenle ilk ay gebe kaldım kimyasal oldu ikinci ay korunmadim klomende kullanmadım adet gormeden gebe kaldım ama yine kimyasal oldu geçen ayın 3 unde düşük yaptim şimdi korunuyorum psikolojik olarak insanı çok yipratiyor bir iki ay korunucam vücudum da toparlasın en azından. Hayırli zamanda sağlıklı bir şekilde allah herkese nasip etsin ins
Kullandım klomen kullandım sizin belirtiniz var miydi adet gününüz gelmeden önceUmudunuzu yitirmeyin hiç belli olmuyor bende yoktur demistim ama tutmuş keşke devam etseydi sağlık li bir şekilde ama herşey nasip umarım tutmuştur..ilaç kullanmismiydiniz
Klomen kullandigim ay bende de ilk başta bir belirti yoktu ama adet günümden bir gün önce gogus uçlarım çok acımaya başladı sonrasında da midem yanıyor gibi oldu adet gunum geçtikten sonra ama öncesinde çok da bir belirti yasamadmKullandım klomen kullandım sizin belirtiniz var miydi adet gününüz gelmeden önce