Klomen

Klomen için bir bilgim yok canım ama progestan için yazmak istedim. Kahverengi ya da beyaz olarak parça parça dışarı akabilir ve adeti geciktirebilir haberin olsun 10 gün gecikme yapmıştı bende
Bende de 3 gün gecikme oldu sonra adet oldum malesef bu ayda olmadı hayırlısı ama teşekkür ederim cevabınız için

Canım bugün yaptım testi ama negatif çıktı ama adetime 4 gün var daha erken olabilir mi acaba
Evet erken olabilir adetin geçmesini bekle ondan sonra inşallah pozitif olur ama evdeki testlere de çok güvenme ben burda pozitif görüp kanda negatif olan yada tam tersi olanı çok gördüm adetin 2 3 gün geçsin hemen kan ver

Tamam canım inşallah ikimizde tez zamanda alırız güzel haberleri

Meraba kizlar bende Ocak ayında klomen kullandım biri 22mm diğeri 24-25mm civarında iki yumurtam gelismisti doktorum hemen çatlatma iğnesi yaptı 36. Saati ve mümkünse 48. Saati değerlendirmenizi söyledi iyi mi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum ama iğneden önceki gün iğne günü ve iğneden sonraki gün ilişki oldu bizde sonrasında günaşırı devam etti 7.gunumde test yaptim silik çizgiydi iğnenin etkisi tabiki 9.gun test yaptım silik çizgi 13.gun test yaptım negatifsonra umudumu kaybettim açıkçası bidaha test yapmak istemedim adet günüm 16.gunume denk geliyordu ve gorumcemin ısrarı ile test yaptım pozitif birazdan kan vermeye gidicem kesinleştirmek için aşırı derecede kasık ve karın ağrılarım var adet olucakmisim gibi sadece göğüs ucumda ağrı var ve afedersiniz bu ay çok fazla akıntım oldu süt beyazı renginde eğer gerçekten tutmuş ve hamileysem önce yediklerinize çok dikkat etmenizi ve ilişki gününü birde bizim gibi yapmanızı tavsiye ederim tabiki eşinizin spermleri de bı sıkıntı yoksa Rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bana doktorum iğne günü birliktelik olmaz dedi 36 saat sonra birlikte ol dedi kağıda yazdı iğneden 36 saat sonra diğerleri de gün aşırı diye bu ay ara vereceğim ama inşallah önümüzdeki ay kullanmaya başladığımda sizin gibi yaparım bilginiz için çok teşekkür ederim ayrıca Rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasio etsin

Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…