- 10 Mayıs 2021
- 48
- 4
- 6
- 25
- Konu Sahibi Nesibe Rahmani
-
Ben değil ama benim bi çok arkadaşım klomenle hamile kaldı bazıları hiç kontrole bile gitmedi klomen kullanırken aslında oldukça yararlı bi ilaç. Benim tüp bebek bende hala progestan fitil kullanıyorum iyice yerleşsin diye devam ediyoruz. Allah gönlüne göre versin tez zamanda hayırlı haberlerleMerhaba benim 1 düşük 1 kürtajım 2 kaybım var genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı ilaç kullanıyorum ve tekrardan nasip olursa bebek isitpyorm bu ay klomene başladım 2 tane yumurtam gelişti 1 20mm diğeri 21mm ve ayın 3ünde çatlama iğnesi vuruldum benim gibi klomen kullanıp hamile annişler yazabilir mi kaç tane yumurta gelişmiş kaç mm aynı zamanda progestan fitil olarak kullanıyorum tutunması için
Merhaba inşallah sizde bebişinizi kucağınıza alırsınız Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasınBen değil ama benim bi çok arkadaşım klomenle hamile kaldı bazıları hiç kontrole bile gitmedi klomen kullanırken aslında oldukça yararlı bi ilaç. Benim tüp bebek bende hala progestan fitil kullanıyorum iyice yerleşsin diye devam ediyoruz. Allah gönlüne göre versin tez zamanda hayırlı haberlerle
Merhaba canım benimde ikinci klomen tedavisi olcak günde 3 er tane kullanıyorum ilk kullandığımda yumurtalarım 8 13 cm kadardı acaba yumurtanın boyutu 20 cm veya daha büyük olumcamı bebek olma ihtimali artıyorMerhaba benim 1 düşük 1 kürtajım 2 kaybım var genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı ilaç kullanıyorum ve tekrardan nasip olursa bebek isitpyorm bu ay klomene başladım 2 tane yumurtam gelişti 1 20mm diğeri 21mm ve ayın 3ünde çatlama iğnesi vuruldum benim gibi klomen kullanıp hamile annişler yazabilir mi kaç tane yumurta gelişmiş kaç mm aynı zamanda progestan fitil olarak kullanıyorum tutunması için
Merhaba canım benimde ikinci klomen tedavisi olcak günde 3 er tane kullanıyorum ilk kullandığımda yumurtalarım 8 13 cm kadardı acaba yumurtanın boyutu 20 cm veya daha büyük olumcamı bebek olma ihtimali artıyor Sen naptın sonucunu aldın mı
Merhaba canım benimde ikinci klomen tedavisi olcak günde 3 er tane kullanıyorum ilk kullandığımda yumurtalarım 8 13 cm kadardı acaba yumurtanın boyutu 20 cm veya daha büyük olumcamı bebek olma ihtimali artıyor Sen naptın sonucunu aldın mı
Merhaba ben birkaç gündür çok araştırma yapıyorum ama yumurtalıkları 21 22 olan ların çoğu hamile kalmış banada doktorum 21mm de çatlama iğnesi vuruyoruz biri 21 biri 20.5mm demişti ama kimisi kalitesi felan diyor ama bence kendi düşüncem boyutu da önemli daha 7 günüm var beklemedeyim gerçekten günler geçmek bilmiyor göğüs uçları kaşınmaya başladı çok halsizim baş ağrısı çok oluyor acaba hamile miyim oldu mu diyorum sonrada sonuçta hormon yüklendi ondanda sa olabilir diyorum sonucu alınca buraya da yazarımMerhaba canım benimde ikinci klomen tedavisi olcak günde 3 er tane kullanıyorum ilk kullandığımda yumurtalarım 8 13 cm kadardı acaba yumurtanın boyutu 20 cm veya daha büyük olumcamı bebek olma ihtimali artıyor
Sen naptın sonucunu aldın mı
Hayır zaten çocuğum olduğu için doktor 2 tane de kaybım olunca hızanldırmk amaçlı vermişti ilacı son 7 gün nasip Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın hep öyle dua ediyorumİnşallah hamilesinizdir .Aynı şeyi arkadaşımda yaşamıştı 21cm hamile kaldı .
Yumurta büyütmek için klomen dışında bişey kullandınızmı
Canım sonuç ne hamilemisinMerhaba ben birkaç gündür çok araştırma yapıyorum ama yumurtalıkları 21 22 olan ların çoğu hamile kalmış banada doktorum 21mm de çatlama iğnesi vuruyoruz biri 21 biri 20.5mm demişti ama kimisi kalitesi felan diyor ama bence kendi düşüncem boyutu da önemli daha 7 günüm var beklemedeyim gerçekten günler geçmek bilmiyor göğüs uçları kaşınmaya başladı çok halsizim baş ağrısı çok oluyor acaba hamile miyim oldu mu diyorum sonrada sonuçta hormon yüklendi ondanda sa olabilir diyorum sonucu alınca buraya da yazarım
Yarın son gün sabah test yapacağım ama sanki değilim gibi hissediyorum son birkaç gündür hiç belirti yok 11.gün dayanamayıp test yaptım negatif ti yarın test sonucumu atarım dua edin lütfenCanım sonuç ne hamilemisin
İnşallah olur izniyle Meryem suresi okuYarın son gün sabah test yapacağım ama sanki değilim gibi hissediyorum son birkaç gündür hiç belirti yok 11.gün dayanamayıp test yaptım negatif ti yarın test sonucumu atarım dua edin lütfen
Sabah yine test yaptım negatif malesef bu ayda hüsranla bitti gerçekten çok yoruldum artık tek çizgiyi görmektenİnşallah olur izniyle Meryem suresi oku
Doktoruma test yaptığımı söylemedim ne zaman kanda bakalım dedim adetin 2 3 gün geçsin dedi bugün 2.gün hiö olacak gibi değilim adet belirtilerim yok yarın sabah gidip kan vereceğim inşallah hamileyim dirDur bakalım adet gecikene kadar bekle hemen çıkmıyomuş idrarda
Merhaba canım benimde ikinci klomen tedavisi olcak günde 3 er tane kullanıyorum ilk kullandığımda yumurtalarım 8 13 cm kadardı acaba yumurtanın boyutu 20 cm veya daha büyük olumcamı bebek olma ihtimali artıyor
Sen naptın canım kontorle gittin mi tekrar yada şuan ilaç mı kullanıyor sunİnşallah hamilesinizdir .Aynı şeyi arkadaşımda yaşamıştı 21cm hamile kaldı .
Yumurta büyütmek için klomen dışında bişey kullandınızmı
İnşaAllah olur Rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder benimde adetim 3 gün gecikdi kan verdim nasip bakalımPazartesi Çatlatma iğnesi vuruldum bende ilişki önerdi doktorum belli periyotlarla benim de 3 tane yumurtam vardı 21cm 20cm 21cm şekillinde bakalım inşallah olur
İnşaAllahAynı durumdayız şuan yumurta cm şer aynı inşallah ikimizde bu ay müjdeli haberi alırız
Evet ocağın 3ünde vuruldumSen iğne vuruldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?