Klomen

Kızlar selam Bende yarın klomene başlıcam ama korkuyorum 3 mm lik bir kistim var ya büyütürse kistimi etrafımda kistten yana o kadar çok çekenler var ki korku oluştu içimde bu kist için hem alttan bakıldı hemde üstten ilkönce polikistik over dediler tam net bi konuşma yapmadılar sonra doktora sordum kistim varmış dedim 3 mm o sana bi engel değil dedi bilemedim kafamda deli sorular

Yumurtalıkların büyüyüp çatladıktan sonra bir problem olmaz sanırım tabi doktorlar daha iyi bilir klomen den sonra çatlama iğnesi muhakkak vurun çünkü birkaç kişiden klomen kullanıp iğne vurdurmadığı için yumurta çatlayamamış kirt oluşmuş diyenler oldu inşallah en kısa zamanda senin de olur canım

Canım boyutu küçük pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ilaç falan kullanma bence kist için hamileliği zorlaştırır o ilaçlar çünkü

Canım boyutu küçük pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ilaç falan kullanma bence kist için hamileliği zorlaştırır o ilaçlar çünkü
inşallah canım benim inşallah. Ya bende hiç ilaçtan yana değilim İnan 15 günlük bi soğan kürüne başlamıştım işte doktor klomeni verince ara verdim bu çatlatma iğnesi isteğe bağlımı yoksa doktor mu karar veriyor eğer vurul derse vurulurum gerek duyarsa bende onu merak ediyorum bakalım bana ne yapacak önümüzde ki işlemler hakkında konuşamıyoruz ki devlet hastanesinin de bu sıkıntısı var

Çatlatma iğnesini olmanı tavsiye ederim canım çünkü kist yapma ihtimali kalmaz kafan rahat olur hemde 36. Saat sonra ilişki öneriliyor

Çok umutlu değilim canım çatlama iğnesinden sonra 36. Saat ilişki oldu sadece sonra olmadı tutarmı bilmem

Bugün iğne de 10 günüm kasık ağrılarım bar bide yumurta akı şeklinde akıntılarım sende ağrı kaç gün sürmüştü

Klomen için bir bilgim yok canım ama progestan için yazmak istedim. Kahverengi ya da beyaz olarak parça parça dışarı akabilir ve adeti geciktirebilir haberin olsun 10 gün gecikme yapmıştı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…