- Konu Sahibi Nesibe Rahmani
-
Canım ben az önce regl oldum kan verdim sabah negatif çıktı malesef artık önümüzdeki aya nasipAynı durumdayız şuan yumurta cm şer aynı inşallah ikimizde bu ay müjdeli haberi alırız
Kızlar selam Bende yarın klomene başlıcam ama korkuyorum 3 mm lik bir kistim var ya büyütürse kistimi etrafımda kistten yana o kadar çok çekenler var ki korku oluştu içimde bu kist için hem alttan bakıldı hemde üstten ilkönce polikistik over dediler tam net bi konuşma yapmadılar sonra doktora sordum kistim varmış dedim 3 mm o sana bi engel değil dedi bilemedim kafamda deli sorular
Yumurtalıkların büyüyüp çatladıktan sonra bir problem olmaz sanırım tabi doktorlar daha iyi bilir klomen den sonra çatlama iğnesi muhakkak vurun çünkü birkaç kişiden klomen kullanıp iğne vurdurmadığı için yumurta çatlayamamış kirt oluşmuş diyenler oldu inşallah en kısa zamanda senin de olur canımKızlar selam Bende yarın klomene başlıcam ama korkuyorum 3 mm lik bir kistim var ya büyütürse kistimi etrafımda kistten yana o kadar çok çekenler var ki korku oluştu içimde bu kist için hem alttan bakıldı hemde üstten ilkönce polikistik over dediler tam net bi konuşma yapmadılar sonra doktora sordum kistim varmış dedim 3 mm o sana bi engel değil dedi bilemedim kafamda deli sorular
Hayırlısı olsun canım inşallah yakın zamanda ikimizde kavuşuruz bebişlerimizeCanım ben az önce regl oldum kan verdim sabah negatif çıktı malesef artık önümüzdeki aya nasip
Canım boyutu küçük pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ilaç falan kullanma bence kist için hamileliği zorlaştırır o ilaçlar çünküKızlar selam Bende yarın klomene başlıcam ama korkuyorum 3 mm lik bir kistim var ya büyütürse kistimi etrafımda kistten yana o kadar çok çekenler var ki korku oluştu içimde bu kist için hem alttan bakıldı hemde üstten ilkönce polikistik over dediler tam net bi konuşma yapmadılar sonra doktora sordum kistim varmış dedim 3 mm o sana bi engel değil dedi bilemedim kafamda deli sorular
inşallah canım benim inşallah. Ya bende hiç ilaçtan yana değilim İnan 15 günlük bi soğan kürüne başlamıştım işte doktor klomeni verince ara verdim bu çatlatma iğnesi isteğe bağlımı yoksa doktor mu karar veriyor eğer vurul derse vurulurum gerek duyarsa bende onu merak ediyorum bakalım bana ne yapacak önümüzde ki işlemler hakkında konuşamıyoruz ki devlet hastanesinin de bu sıkıntısı varCanım boyutu küçük pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ilaç falan kullanma bence kist için hamileliği zorlaştırır o ilaçlar çünkü
Amin İnşaAllah sen güzel haberler alırsınHayırlısı olsun canım inşallah yakın zamanda ikimizde kavuşuruz bebişlerimize
Bakalım benim nasıl olacak
Hayır tekrar doktora gitmedim bu ay dinleneceğim kullanmıyavağım ilaç felan çok yoruldum bedenen de ruhendeSen naptın tekrar başladın mı klomene
Kaliteli ise yumurtalıkların tutar inşallah Rabbim güzel haberler almanızı nasio etsinÇok umutlu değilim canım çatlama iğnesinden sonra 36. Saat ilişki oldu sadece sonra olmadı tutarmı bilmem
Çok sürmedi Ağrım iğne vurulduğum zaman sürmüştü ve akıntım yok denilecek kadar azdı inşallah tutmuştur olmuştuBugün iğne de 10 günüm kasık ağrılarım bar bide yumurta akı şeklinde akıntılarım sende ağrı kaç gün sürmüştü
Bugün 12.gününz sanırım nasıl belirtiler varmı test yaptınız mıİnşallah kuzum inşallah tez zamanda kavuşuruz meleklerimize
Yok daha yapmadım yarın yapıcam ama umutsuzum çünkü adet sancısı gibi ağrım oluyorBugün 12.gününz sanırım nasıl belirtiler varmı test yaptınız mı
Naptın canım test yaptın mı?Yok daha yapmadım yarın yapıcam ama umutsuzum çünkü adet sancısı gibi ağrım oluyor
Klomen için bir bilgim yok canım ama progestan için yazmak istedim. Kahverengi ya da beyaz olarak parça parça dışarı akabilir ve adeti geciktirebilir haberin olsun 10 gün gecikme yapmıştı bendeMerhaba benim 1 düşük 1 kürtajım 2 kaybım var genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı ilaç kullanıyorum ve tekrardan nasip olursa bebek isitpyorm bu ay klomene başladım 2 tane yumurtam gelişti 1 20mm diğeri 21mm ve ayın 3ünde çatlama iğnesi vuruldum benim gibi klomen kullanıp hamile annişler yazabilir mi kaç tane yumurta gelişmiş kaç mm aynı zamanda progestan fitil olarak kullanıyorum tutunması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?