Kizlar merhaba biz 4 aylık evliyken bir bakalım neden çocuğumuz olmadı diye doktora gittik bende sorun çıkmadı fakat esimde sperm sayısı düşük çıktı hormonlar normal varikosel yok fakat sperm sayısı 2.3 milyon 1 yıllık evli olmadığımız için sadece zeucit diye vitamin takviyesi verildi ben bunun üzerine düzenli bir şekilde keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmezi içirdim eşime ayrıca muzlu atom süt vs.ve biz 20 Kasım 2020 de gitmiştik doktora ben 15 ocakta hamile olduğumu öğrendim fakat 10+4 ken düşük yaptım bende kan pıhtılaşmasi varmış şimdi yeniden istiyoruz doktora gittik ama bu defa sperm sayısı 1.5 milyon çıktı ve doktor klomen ve zecuit ilaç verdi 3 ay kullanın olmazsa 1 yıllık süreç bitiyor tekrar gelin ona göre bakalım duruma dediler ben şimdi yine keçiboynuzu kürü yapıyorum keçiboynuzu pekmezi veriyorum eşime günlük muzlu atom süt ayrıca kabak çekirdeği içi aldım onu yiycek arı sütü,bal,polen , propolis karışımı aldım onları vereceğim sizce klomen kullanmalı mı kullanmamalı mi tecrübeli insanlardan fikir istiyorum bende kan pıhtısı olduğu için bebek düşmüş yoksa bebek gayet saglikliydi bu arada