• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Klomen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canim 6+1 gunluktu sonra 6+5 deyken kanama geldi o kanama gelince kalbi durmuş zaten 2 gün sonra da doktora gittim kalbinin durduğunu söyledi kürtaj oldum
🥺🥺 nasıl zor bişy benimde düşüğüm oldu ama ben hamile olduğumu bilmiyordum kanamam gelince öğrendim doktorumdan🥺🥺 senin ki daha zor rabbim sabır versin inş en kısa zamanda yine gebe kalırsın canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰

Sperm sayisi düşük erkeklerde hormonlari daha çok yukseltip sperm sayısını artırsın diye veriyorlar ama kontrollü bi sekilde kullanmasi gerekiyormus ara ara hormonlarina tekrar baktirsin eşiniz. Benim esimde kullaniyor bakalim etkisini görecek miyiz 🤔
Si hiç test verdiniz mi birde esinizde varikosel yada hormon bozukluğu var mı sperm sayınız ne kadar kaç yıllık evlisiniz

Si hiç test verdiniz mi birde esinizde varikosel yada hormon bozukluğu var mı sperm sayınız ne kadar kaç yıllık evlisiniz
Canim tabi ki test verdik test vermeden nasil klomen verecek doktor varikoselde hormon bozukluguda yok sperm sayisi 14 milyondu 2 ay önce

Back
X