Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet canim 6+1 gunluktu sonra 6+5 deyken kanama geldi o kanama gelince kalbi durmuş zaten 2 gün sonra da doktora gittim kalbinin durduğunu söyledi kürtaj oldum
Evet canim 6+1 gunluktu sonra 6+5 deyken kanama geldi o kanama gelince kalbi durmuş zaten 2 gün sonra da doktora gittim kalbinin durduğunu söyledi kürtaj oldum
nasıl zor bişy benimde düşüğüm oldu ama ben hamile olduğumu bilmiyordum kanamam gelince öğrendim doktorumdan senin ki daha zor rabbim sabır versin inş en kısa zamanda yine gebe kalırsın canım
nasıl zor bişy benimde düşüğüm oldu ama ben hamile olduğumu bilmiyordum kanamam gelince öğrendim doktorumdan senin ki daha zor rabbim sabır versin inş en kısa zamanda yine gebe kalırsın canım
Sperm sayisi düşük erkeklerde hormonlari daha çok yukseltip sperm sayısını artırsın diye veriyorlar ama kontrollü bi sekilde kullanmasi gerekiyormus ara ara hormonlarina tekrar baktirsin eşiniz. Benim esimde kullaniyor bakalim etkisini görecek miyiz