KLOMEN

Yok daha Adet olmadım iğnenin 15.günü bugün adetim düzensiz uygulama bilmiyorum ne zaman olurum 10 Ocak gösteriyor uygulama😔
[/QUOT
Bence iki üç gün daha bekle kan ver en garanti o eğer yoksa bir ay daha denersin umutsuz olma

Çok canım sıkıldı VALLA hiç umudum yoktu ama ne biliyim bi umut hayırlısı olsun 😔

Çok canım sıkıldı VALLA hiç umudum yoktu ama ne biliyim bi umut hayırlısı olsun 😔

Evet haklısın insan üzülüyor ama hem daha emin değiliz hem de bu tek denemen değil sonuçta ya da 40-45 yaşlarında değilsin son demlerin değil dur bakalım Allah büyüktür

Evet haklısın insan üzülüyor ama hem daha emin değiliz hem de bu tek denemen değil sonuçta ya da 40-45 yaşlarında değilsin son demlerin değil dur bakalım Allah büyüktür
İnşALLAH bakalım 😔🙏🏻

Ayni bende öyleyim canim benimkide negatif cok üzüldüm ama yapacak bisey yok ,allahim bizlerede nasip etsin insallah en kisa zamanda
Kızlar inofolic diye bir takviye var kullanıyor musunuz doktora gittiğinizde sorun yazmasını isteyin yumurtlama için klomenle birlikte iyi iş çıkarıyor

Kızlar inofolic diye bir takviye var kullanıyor musunuz doktora gittiğinizde sorun yazmasını isteyin yumurtlama için klomenle birlikte iyi iş çıkarıyor
Ben hiç duymadım doktora desek bana işimi mi öğretiyorsunuz demesin

Ben hiç duymadım doktora desek bana işimi mi öğretiyorsunuz demesin
Bana gittiğim ilk doktor kullan dedi ama gerçi pcos hastalarına özellikle yazıyorlar yumurta kalitesini arttırsın diye son doktorum kullanmasaydım ben de yazardım dedi folik asit aslında bir şey değil ama haklısın bazı doktorlar öyle söyleyebilir

Bana gittiğim ilk doktor kullan dedi ama gerçi pcos hastalarına özellikle yazıyorlar yumurta kalitesini arttırsın diye son doktorum kullanmasaydım ben de yazardım dedi folik asit aslında bir şey değil ama haklısın bazı doktorlar öyle söyleyebilir
Bana art med diye takviye vermişti

Ay ben böyleyim bu huyumu hiç sevmiyorum herşeyi kafaya takıp iyice üzülüyorum
Ben de öyleyim şu an bile sevinemiyorum aylardır bekledim hamilesin işte ama yok kendimi kaptırmamak için buz gibi duruyorum

Bende takviye aliyorum canim ama hersey nasip isi allahim tez zamanda nasip etsin insallah her ay umutlanip hüsrana ugruyoruz resmen
Olacak olacak inşallah bağlantıyı koparmayalım birbirimize destek oluruz güzel haberlerimizi veririz inşallah

X