• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
108
Merhaba kızlar 2 hafta sonra klomene başlayacagım inşallah. Klomenle hamile kalanlar kaçıncı denemede kaldınız tedavi süreci nasıl geçti bilgilendirirmisiniz beni🥰🥰yorumlarınızı bekliyorum

Çok teşekkür ederim canım 2 tane yumurta oluşmuş bende yarın için çatlama iğnesi verdi ilişkiye girmeyin bugün ve yarın dedi çarşamba cuma dedi bakalım artık çok heyecanlıyım ben de 😁
Hadi hayırlısı inşallah hamile kalırsın bu sefere♥️😍

Merhaba kızlar 2 hafta sonra klomene başlayacagım inşallah. Klomenle hamile kalanlar kaçıncı denemede kaldınız tedavi süreci nasıl geçti bilgilendirirmisiniz beni🥰🥰yorumlarınızı bekliyorum
Canim meraba su anda bnde hamileyi. Ama cok yeni bnde klomenle hamile kldim ama besinci ayimda kldim

Bende kullandım iğnesiz . Pek gelişme olmamış dedi doktor duphaston verdi adet düzensizliği olduğu için bebek olursa tutundurur olmazsa adet olursun dedi bakalım ilacın bitmesine son 5 gün kaldı sonucu görücez ama umutlarımı kırdı doktor 😑🤦🏻‍♀️

Bende kullandım iğnesiz . Pek gelişme olmamış dedi doktor duphaston verdi adet düzensizliği olduğu için bebek olursa tutundurur olmazsa adet olursun dedi bakalım ilacın bitmesine son 5 gün kaldı sonucu görücez ama umutlarımı kırdı doktor 😑🤦🏻‍♀️
Merhaba cnm bende bu ay klomen kullandım doktor duphaston da yazdı ilaç biteli bugün 3. Gün ama yumurtlamadan sonrada 17. Gün bugün duphaston ilaç bittikten kaç gğn sonra adet olunuyor acaba

Merhaba cnm bende bu ay klomen kullandım doktor duphaston da yazdı ilaç biteli bugün 3. Gün ama yumurtlamadan sonrada 17. Gün bugün duphaston ilaç bittikten kaç gğn sonra adet olunuyor acaba

Canım ben ilaç bittikten 4 gün sonra oluyorum yani 4. Günde adet oluyorum

Back