Gebeliğe Hazırlık Klomen ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de dün dahil epey ağrım oldu. bugün yok.. ve evet kuruluk var.. sanırım yumurtlama oldu bende.. bugün nasıl çıkacak yazarım mutlaka..

benim de dün dahil epey ağrım oldu. bugün yok.. ve evet kuruluk var.. sanırım yumurtlama oldu bende.. bugün nasıl çıkacak yazarım mutlaka..
Benim bu gün akıntım geldi kasıklarımda hala ağrı var geçen ay akıntıdan 2 gün sonra pik olmuştu testlere devam benimde bugün yarın olur

boş geçmedik canımm..cumartesinden salıya boş yok hiç.. sanırım yumurtlama oldu bende.. ama az önce de yazdım akıntı fark etmedim ben.. belki de sık ilişkiden fark etmedimm.. ya çatlamadıysa
Aynen ilişkiden anlamamış olabilirsiniz klomen olan akıntıyı azaltıyo bence geçen ay bariz farketmiştim bu sefer çok az ama uzayan şeffaf akıntıydı

boş geçmedik canımm..cumartesinden salıya boş yok hiç.. sanırım yumurtlama oldu bende.. ama az önce de yazdım akıntı fark etmedim ben.. belki de sık ilişkiden fark etmedimm.. ya çatlamadıysa

Canım ben de akıntıyı farketmiyorum telaş yapma
Hatta anlatılan gibi bir akıntı asla görmedim

C cicecik benimki bugün pik yaptı gece deneme olacak inşallah geceye kadar çatlar inşallah
Şimdi aklımdan geçtin yazayım dedim pik var mı diye. Hadi inşallah yarabbim hemencecik oluversin. Biz de dün artık ilişki olmadı. Bugün ve birgün boş bir gün dolu artık. Zaten ayın 1 inde regl oldum. 27-28 inde günüm. Karın ağrım oluyor ara ara belime bıçak saplanıyor sol kalçaya daha doğrusu. Sanki bunlar regl işareti. İnşallah yanılırım..

Sabahtan beri pik silinme olmadı daha geçen ay bende kimyasal gebelik geçirdim bel ağrım adetime 10 gun varken başlamıştı birde gazım siskinligim vardi umarım seninki tutmuştur da onun belirtileridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…