Gebeliğe Hazırlık Klomen ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gece yaparım test yine de işte gündüz yapamam. İşim de öyle stresli ki anlatamam. Yarın sabah 14. Günüm 36 saat olacak bir önceki ilişki üstüne sanırım fena değil. Gerisi Allah' a kalıyor. Heyy mübarek yahu..

Aynen canım Rabbim nasip eder inşallah bu ay ikimizede uğraşıyoruz didiniyoruz görüyo allahım nasibimiz varsa olacak inşallah

C cicecik yaptın mı test sabaha mı bıraktın
bugüne bıraktım canım. daha doğrusu şöyle oldu koltukta uyuyakalmışım yatağa gitmeden unutup testi tuvalete gittim : ) bugün 14. günüm testi iş çıkışı aynı saatte yapıcam.. dün epey ara ara sızı oldu kasığımda birde regl sancısı gibi.. ben nedense yumurtladığımı hissediyorum.. 11.-12.-13. gün ard arda ilişki oldu. artık yarın ve gün aşırıya çeviricez.. : )

Hayırlısı olsun canım bende kafayı yicem dün koyu olan test bu sabah silik gece olan oldu mu acaba diyorum ama pik olunca 24-36 saat çatlaması sürer diyorlar bu kadar silik çıkması normal mi anlamadım

Hayırlısı olsun canım bende kafayı yicem dün koyu olan test bu sabah silik gece olan oldu mu acaba diyorum ama pik olunca 24-36 saat çatlaması sürer diyorlar bu kadar silik çıkması normal mi anlamadım
ben bir makale de klomenin kullanımı sırasında ovulasyonun gerçekleşmesi gerektiğini, en kötü ihtimalle ilaç bitince 1-3 gün içinde çatlamanın olması gerektini okudum. zannediyorum ki lh dalgalanması oluyor. maksimumu görünce de çatlıyor. bizde kaçar belki diye sık ilişki oldu .. hata mı yaptım bilmiyorum.. ortalama 8 saat sonra yapılması gerekiyor ya testin birde öyle dene bakalım.. hem 1den fazla yumurta oluşabiliyor çatlamışsa bile vardır belki sırada bir canlı daha.. allahım yardım et lütfen yaaa..

5 54Kbr54 yvz13 kızlar 14.günüm şimdi yaptım testi . T çizgisi C den önce koyulaştı. Cumartesi -pazar ve dün ilişki oldu. Ne zaman oldusun şimdi?

Eklentiler

• BA4291B5-9423-4797-BED7-E5E4047453DB.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 38
Bence hiç riske atma bugünü derim
Ayy çok ard arda olacak maşallah cumartesi gününden beri durmadan :) sperm kalitesi diyip insanı şaşırtıyolar ya. Kontrol olmuştu eşim en başta ne olur ne olmaz diye bir sorun yok ama.. bugünde olsun sonra gün aşırı di mi?

Hayatım ben ilk gebeliğimde balayındaydık ikinci evliliğim
Söylemesi ayıp muthiş bir oteldeydik ve boyuna şeettik günde 2 oldugu da oldu
Eşinde sorun yoksa spermler canavar merak etme

5 54Kbr54 yvz13 kızlar 14.günüm şimdi yaptım testi . T çizgisi C den önce koyulaştı. Cumartesi -pazar ve dün ilişki oldu. Ne zaman oldusun şimdi?
Canım gezmedeydim giremedim bu gece ve yarın bence mutlaka testin varsa sabah yada yarın iş çıkışı yine yap umarım çatlamış olur pik olur hala çatlamazsa yarında ilişki kesin olur eşine kuvvet hadi inşallah kuzum

inşallah kızlar yaa..4 gün üst üste oldu.. inşallah tutar.. hepimize dua ediyorum. isimlerinizi bilmediğimden nick nameler ile dua ediyorum :)))))))))

Bu da az önceki ovulasyon. 15. Günüm .. dünden farksız sanki? 5 54Kbr54 yvz13
Bana silik geldi canım aradan 24 saat geçti yarında yaparsan daha belli olur çatladıysa bundan silik çıkması lazım benim misafirim vardı anca gitti öğlenki senin bu testin gibiydi şimdi tekrarlıycam kasıklarımda batma kramp tarzı bişey var bugün ama akıntım yok klomen kuruluk mu yapıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…