- Konu Sahibi Muhendisella
-
Gece yaparım test yine de işte gündüz yapamam. İşim de öyle stresli ki anlatamam. Yarın sabah 14. Günüm 36 saat olacak bir önceki ilişki üstüne sanırım fena değil. Gerisi Allah' a kalıyor. Heyy mübarek yahu..Testleri yapabilirsen piki görene kadar ilişkide bulunma yarın sabah ilişki için vaktiniz olurmu bilmiyorum eğer olmasa da pik olunca 24 saat içinde çatlıyo diye biliyorum yarın işten gelince de uygun olur bence ama işte testlerin gidişhatına bakmalısın
Aynen canım Rabbim nasip eder inşallah bu ay ikimizede uğraşıyoruz didiniyoruz görüyo allahım nasibimiz varsa olacak inşallahGece yaparım test yine de işte gündüz yapamam. İşim de öyle stresli ki anlatamam. Yarın sabah 14. Günüm 36 saat olacak bir önceki ilişki üstüne sanırım fena değil. Gerisi Allah' a kalıyor. Heyy mübarek yahu..
bugüne bıraktım canım. daha doğrusu şöyle oldu koltukta uyuyakalmışım yatağa gitmeden unutup testi tuvalete gittim : ) bugün 14. günüm testi iş çıkışı aynı saatte yapıcam.. dün epey ara ara sızı oldu kasığımda birde regl sancısı gibi.. ben nedense yumurtladığımı hissediyorum.. 11.-12.-13. gün ard arda ilişki oldu. artık yarın ve gün aşırıya çeviricez.. : )
Hayırlısı olsun canım bende kafayı yicem dün koyu olan test bu sabah silik gece olan oldu mu acaba diyorum ama pik olunca 24-36 saat çatlaması sürer diyorlar bu kadar silik çıkması normal mi anlamadımbugüne bıraktım canım. daha doğrusu şöyle oldu koltukta uyuyakalmışım yatağa gitmeden unutup testi tuvalete gittim : ) bugün 14. günüm testi iş çıkışı aynı saatte yapıcam.. dün epey ara ara sızı oldu kasığımda birde regl sancısı gibi.. ben nedense yumurtladığımı hissediyorum.. 11.-12.-13. gün ard arda ilişki oldu. artık yarın ve gün aşırıya çeviricez.. : )
ben bir makale de klomenin kullanımı sırasında ovulasyonun gerçekleşmesi gerektiğini, en kötü ihtimalle ilaç bitince 1-3 gün içinde çatlamanın olması gerektini okudum. zannediyorum ki lh dalgalanması oluyor. maksimumu görünce de çatlıyor. bizde kaçar belki diye sık ilişki oldu .. hata mı yaptım bilmiyorum.. ortalama 8 saat sonra yapılması gerekiyor ya testin birde öyle dene bakalım.. hem 1den fazla yumurta oluşabiliyor çatlamışsa bile vardır belki sırada bir canlı daha.. allahım yardım et lütfen yaaa..Hayırlısı olsun canım bende kafayı yicem dün koyu olan test bu sabah silik gece olan oldu mu acaba diyorum ama pik olunca 24-36 saat çatlaması sürer diyorlar bu kadar silik çıkması normal mi anlamadım
Ayy çok ard arda olacak maşallah cumartesi gününden beri durmadan :) sperm kalitesi diyip insanı şaşırtıyolar ya. Kontrol olmuştu eşim en başta ne olur ne olmaz diye bir sorun yok ama.. bugünde olsun sonra gün aşırı di mi?Bence hiç riske atma bugünü derim
Ayy çok ard arda olacak maşallah cumartesi gününden beri durmadan :) sperm kalitesi diyip insanı şaşırtıyolar ya. Kontrol olmuştu eşim en başta ne olur ne olmaz diye bir sorun yok ama.. bugünde olsun sonra gün aşırı di mi?
Ozaman dansHayatım ben ilk gebeliğimde balayındaydık ikinci evliliğim
Söylemesi ayıp muthiş bir oteldeydik ve boyuna şeettik günde 2 oldugu da oldu
Eşinde sorun yoksa spermler canavar merak etme
Canım gezmedeydim giremedim bu gece ve yarın bence mutlaka testin varsa sabah yada yarın iş çıkışı yine yap umarım çatlamış olur pik olur hala çatlamazsa yarında ilişki kesin olur eşine kuvvet hadi inşallah kuzum
inşallah kızlar yaa..4 gün üst üste oldu.. inşallah tutar.. hepimize dua ediyorum. isimlerinizi bilmediğimden nick nameler ile dua ediyorum :)))))))))Canım gezmedeydim giremedim bu gece ve yarın bence mutlaka testin varsa sabah yada yarın iş çıkışı yine yap umarım çatlamış olur pik olur hala çatlamazsa yarında ilişki kesin olur eşine kuvvet hadi inşallah kuzum
Bana silik geldi canım aradan 24 saat geçti yarında yaparsan daha belli olur çatladıysa bundan silik çıkması lazım benim misafirim vardı anca gitti öğlenki senin bu testin gibiydi şimdi tekrarlıycam kasıklarımda batma kramp tarzı bişey var bugün ama akıntım yok klomen kuruluk mu yapıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?