- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Muhendisella
-
cnm 25 temuz igneydi. 2 temmuzdada bebek tutsn die yapildi igne. 9 agustosta gebelik,pozitifti
Alttaki en son yaptıgın test üstteki ilki
İğneden sonra bayagı zaman geçmiş bence sıkıntı etme kuzum hamilesin sen
Ben hap kullanmıştım adı ne hatırlamıyorum içinde 2 tane vardı 3 gün yada 5 gün arayla içmiştim 2 ay sonrada bebek istediğimiz ay hamile kaldımHavuç ve inciri duydum fakat bunlar süt arttıran yiyecekler olduğundan bir yandan da prolaktini yükseltiyormuş birde maden suyu. Siz düşürmek için o dönem ne yapmıştınız?
Ne güzel.. ben martta aynı ilacı kullandım düştü , haziran da yine sınırda çıktı yükselmiş , yine kullandım geçen ay. Bu arada korunmadım ama gebelikte olmadı.. olmuyor anlamıyorum.. üzülüyorum sonra geçiyor..Ben hap kullanmıştım adı ne hatırlamıyorum içinde 2 tane vardı 3 gün yada 5 gün arayla içmiştim 2 ay sonrada bebek istediğimiz ay hamile kaldım
Ben de kontrole gitmicem dediğim gün yada hafta karşılaşıyorum :)) çekiyor olacak diyor sanırım :)) hadi inşallah.Biz tatile çıktık dr umun asistanıyla orada bile karşılaştım :)
Bana herşey gebeliği hatırlatıyor:))
Çok stres yapma canım oluruna bırakmaya çalış vardır vakti hiç üzülme Rabbim tez vakitte verir inşallah sanada eşine keçi boynuzu özü yada pekmezi yedir soğuk duş alsın ilişkiden önce bu ikisi spermleri hızlandırıyoNe güzel.. ben martta aynı ilacı kullandım düştü , haziran da yine sınırda çıktı yükselmiş , yine kullandım geçen ay. Bu arada korunmadım ama gebelikte olmadı.. olmuyor anlamıyorum.. üzülüyorum sonra geçiyor..
yvz13 şimdi yine ovulasyon testi yaptım. İkinci çizgi silik ama çizginin ortası toplu iğne ucu gibi koyu. Normalde 11. Gün koyulaşırdı. Klomen acaba lh olumsuz mu etkiledi? Ya ben erken yumurtladım tetikledi ya da erteledi yumurtalar şaşırdı. Yarın belli eder kendini diye umuyorum.
Ben de kontrole gitmicem dediğim gün yada hafta karşılaşıyorum :)) çekiyor olacak diyor sanırım :)) hadi inşallah.
yvz13 çok ilginç gerçekten ya.. şimdi ovulasyon testi yaptım dünden de silik çıktı sol kasığım da sızı var ara ara batıyor. Klomen ne yapıyor anlamıyorum ya. Her ay 12. Gün pik olurdu bu ay 12. Gün iyice silik.. ne yaptın klomen
Ayyyy valla sinirden çöpe attım hepsini. 8. Hün yapmıştım ben ilk dakika silikti 5. Dakika olmadan normal koyulaştı ama çon değil. 9. Gün ilaç bitti yapmadım o gün. 10. Gün ve dün 11. Günde seninkilere yakındı. Şimdi yaptım yoookkk.. ne bu şimdi? Normalde pik olurdu .. acaba 10. Gün çatladı mı? Çünkü ilaç bitimi bazen 1. Gün olabiliyormuş. Yazarken kasığıma iğne batıyo..Eki Görüntüle 2178687
Benimde böyle gidiyo canım koyulacak diye bekliyordum ama
yvz13 çok ilginç gerçekten ya.. şimdi ovulasyon testi yaptım dünden de silik çıktı sol kasığım da sızı var ara ara batıyor. Klomen ne yapıyor anlamıyorum ya. Her ay 12. Gün pik olurdu bu ay 12. Gün iyice silik.. ne yaptın klomen
Bu arada ben de erken olma ihtimalini de düşünüyorum. Bir ay 7. Günümde ilaç filan yok yumurtam 14 mm demişti drm. Normalde öyle gelişirse klomenle erken mi büyüdü..Canım klomen böyle yapıyor
Normalde tek yumurtamız gelişir klomenle değişik boyutlarda birden fazla yumurta oluyor
Bence korkma ben kullandıgım ay normalde 15. Gün pik olan test 12. Gün pik oldu
yvz13 5 54Kbr54 benim aklımı bulandıran 12. Günüm ve hep pik olur en kötü koyu olur ama hiç yok gibi silik. Sabah kuru gibiydim gün içinde akıntı fark ettim ama ayırt edemiyorum ( 24 saat önce ilişki olmuştu onun etkisi oluyor ya akıyor filan ) gün içinde sol kasık ağrım oldu şimdi azaldı birde adet olacak gibi alt karın ağrım var. Kusura bakmayın sıktıysam sizi. Not: şubatta benim prolaktin yüksek diye öğrendiğim de hiç pik olmuyordu. İlaçtan sonra 5 aydır oluyor. Prolaktinimi tetikledi dedim . İlacım temmuzda bitti pek ihtimal vermiyorum ama..
klomen ve catlatma ignesi husranla sonuclandi
inşallah bu ay olur. Üzülmemek elde değil. Klomeni ne kadar zaman kullandınız var mı pco yada prolaktin sorununuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?