- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
- Konu Sahibi Muhendisella
Klomen kullanan kişinin, doktor kontrolünde olması gerekiyor.Yumurta gereken boyuta gelmiş mi? Veya yumurta çatladı mı, yoksa kist oldu mu? BUnların takibi yapılmalıdır.Ben ilk kullandığım ay,3 hafta geçikmeli adet oldum.Kist oluştu bende mesala.Doktorum sökütücü ilaç verdi.Onu kullanıp öyle adet oldum.
Normal yoldan adet oluyarsanız şayet, vucudunuza dışarıdan müdahale etmeyin.Boşu boşuna kimyasal ilaçlar ile, hormon yüklemesi yapıp vucudunuzun yapısını bozmayın derim![]()
Ben düzenli adet oluyorum. Evlendikten sonra 1 kez adet gördüm ve diğer ay hamileydim. Düşük sonrası da aynı doktora gittim Türkiye de tanınmış en iyi doktorlardan biri güveniyorum kendisine ama bana klomen verirken pko var ya da başka bir sorun var vs demedi. Rahim filmimde normal çıktı . Adetliyken de yumurta saydı 5 tane bu az mı normal mi bilmiyorum.
Klomen in adet geciktirme gibi bir durumu varsa belki oyüzden beraberlik icin 14 -21. Günler arası beraberlik dendi. Ama ben klomen i bıraktıktan sonra döngüm normalde 24 gün oldugu icin gün aşırı beraberlik düşünüyorum.
Aklımda olan diğer şeyse klinigi arayıp adet döngümün kısa oluşunu anlatacağım ve düzenleme yapılması gerekiyor mu diye sorayım bakalım ne diyecekler