- Konu Sahibi Muhendisella
-
Benimde bu gece bitti bu sabah yaptım daha koyulaşma yok ama genelde 12-13 gibi pik oluyor tabi senin yumurtaların gelişmesine bağlı devam et testlere benim geçen ay ilaçsız 16-17. Gün pik olmuştu şimdi de devam edicem bakalım klomenle erken mi olacakMerhabayvz13 tecrübene ihtiyacım var. Dün klomen bitti bugün 10.gündeyim. Ovuladyon yaptım 2.çizgi var ama çok koyu değil. Ben bekliyorum ki ilaç bitti pik olsun yarın yumurtlama filan. Kasık ağrım da öyle çok yok bugün. Sen klomen kullandığın ay ovulasyon testi yaptın mı? Pik hangi gün oldu ? Bugün çok stresliydi iğneler battı sanki göğüslerime hep sanki bu ilaç işe yaramıyor ben mi aceleciyim
Merhabayvz13 tecrübene ihtiyacım var. Dün klomen bitti bugün 10.gündeyim. Ovuladyon yaptım 2.çizgi var ama çok koyu değil. Ben bekliyorum ki ilaç bitti pik olsun yarın yumurtlama filan. Kasık ağrım da öyle çok yok bugün. Sen klomen kullandığın ay ovulasyon testi yaptın mı? Pik hangi gün oldu ? Bugün çok stresliydi iğneler battı sanki göğüslerime hep sanki bu ilaç işe yaramıyor ben mi aceleciyim
Normalde 12. Gün pik olur hatta 14 e kadar sürdüğünü görmüşlüğüm var. Sandım ki klomen hemen yumurtlatacak :) 27 - 28 günde bir regl olurum tek sorunum prolaktin 26-30 arası. Bugün 11.günüm. İlişki bugün başlar :)Benimde bu gece bitti bu sabah yaptım daha koyulaşma yok ama genelde 12-13 gibi pik oluyor tabi senin yumurtaların gelişmesine bağlı devam et testlere benim geçen ay ilaçsız 16-17. Gün pik olmuştu şimdi de devam edicem bakalım klomenle erken mi olacak
Yok canım iğne miğne:) hatta bugün doktor randevum vardı iptal ettim. Kendi drm yok başkasına gidecektim istemedim yaaa.. bana drm istersen bakarız demişti. Çok yakın takip beni sıkmış epey onu fark ettim. Persembe ilacım bitti . O gün ilişki olmuştu ovulasyon normal.. bugünden itibaren şimdi üst üste bi iki gün sonra gün aşırımı olsun?
Bende klomeni iğnesiz kullanıcam iğne yok ama ben günde 1 adet içtim benim adetim düzensiz olduğu için yumurtlamada düzensiz oluyo klomeni sağlıklı ovülasyon sağlansın diye içtim bi sorun yok sizde bi sıkıntı varmı bilmiyorum canım bende bugün deneme oldu klomen dün gece bitti şimdi testlerle takip edicem pik ve pik sonrasını değerlendircem sadece benim bir kızım var erkek bebek için bu metodu deniyoruz canım
Yok canım iğne miğne:) hatta bugün doktor randevum vardı iptal ettim. Kendi drm yok başkasına gidecektim istemedim yaaa.. bana drm istersen bakarız demişti. Çok yakın takip beni sıkmış epey onu fark ettim. Persembe ilacım bitti . O gün ilişki olmuştu ovulasyon normal.. bugünden itibaren şimdi üst üste bi iki gün sonra gün aşırımı olsun?
Benim fiziki kontrolümde yumurtalıklarımın normal olduğunu bir sorunun olmadığını söyledi doktorum. Başka bir doktor da aynı yorumu yaptı. Sadece prolaktin hormonum biraz yükseliyor o da gebeliğe engel olabiliyormuş. Ama arkadaşım aynı şekilde hamile kaldı ve değeri benden yüksek. Ben ovuladyonla piki yakalıyorum ama hamile kalamadımBende klomeni iğnesiz kullanıcam iğne yok ama ben günde 1 adet içtim benim adetim düzensiz olduğu için yumurtlamada düzensiz oluyo klomeni sağlıklı ovülasyon sağlansın diye içtim bi sorun yok sizde bi sıkıntı varmı bilmiyorum canım bende bugün deneme oldu klomen dün gece bitti şimdi testlerle takip edicem pik ve pik sonrasını değerlendircem sadece benim bir kızım var erkek bebek için bu metodu deniyoruz canım
Bugün sabah saatleri ve yarın geç saatler sanırım uygun. Galiba benim pik yarın olacak. Bugün yarın ard arda sonra salı perşembe devam diyorum.. hergün olunca da olmuyor benim geçen ay denedim :) 13-14-15 sonuç yok .. ayy yoruluyorum yaaaa düşün düşünn ..Canım en güzeli ya ben de klomeni içip doktor takibi yapmicam iğne de olmicam çatlama sorunum yok zaten
İlişki en az gün aşırı olsun canım
Bugünü değerlendirin
Bencede değerin çok yüksek değil engel olacağını bende sanmıyorum kızıma hamile kalmadan önce benimde yüksek çıkıyordu havuç ye bol bol yumurta çatlamasına yardımcı oluyormuş gün aşırı için eşine takviye vermen gerekebilir 1 gün ara verirseniz daha kaliteli oluyormuş sanırım spermlerBenim fiziki kontrolümde yumurtalıklarımın normal olduğunu bir sorunun olmadığını söyledi doktorum. Başka bir doktor da aynı yorumu yaptı. Sadece prolaktin hormonum biraz yükseliyor o da gebeliğe engel olabiliyormuş. Ama arkadaşım aynı şekilde hamile kaldı ve değeri benden yüksek. Ben ovuladyonla piki yakalıyorum ama hamile kalamadımsanırım yumurtam çatlamıyor .. not: eşim de herhangi bir sorun yok :) şans sanırım ya..
Bugün sabah saatleri ve yarın geç saatler sanırım uygun. Galiba benim pik yarın olacak. Bugün yarın ard arda sonra salı perşembe devam diyorum.. hergün olunca da olmuyor benim geçen ay denedim :) 13-14-15 sonuç yok .. ayy yoruluyorum yaaaa düşün düşünn ..
Havuç ve inciri duydum fakat bunlar süt arttıran yiyecekler olduğundan bir yandan da prolaktini yükseltiyormuş birde maden suyu. Siz düşürmek için o dönem ne yapmıştınız?Bencede değerin çok yüksek değil engel olacağını bende sanmıyorum kızıma hamile kalmadan önce benimde yüksek çıkıyordu havuç ye bol bol yumurta çatlamasına yardımcı oluyormuş gün aşırı için eşine takviye vermen gerekebilir 1 gün ara verirseniz daha kaliteli oluyormuş sanırım spermler
of bu gebelik testi beni olduruck, hala silik ckkio
Ben de bu elimde ki ovulasyon bitsin almıcam. Bi süre dra da gitmicem. Danışmada ki kızlardan bile sıkıldım artık ..Evet uygun canım
Düşünmekten helak olduk eşim artık yeter dedi resti çekti valla test yok dr yok akışına bırakcaz :)
Ben de bu elimde ki ovulasyon bitsin almıcam. Bi süre dra da gitmicem. Danışmada ki kızlardan bile sıkıldım artık ..
digerleri ile farkli test cnm,dusundm ama ikisinde de silik. kandada pozitifi gordum ignenin etkisi mi acaba die endise ediormYan yana koyup çeksene canım
digerleri ile farkli test cnm,dusundm ama ikisinde de silik. kandada pozitifi gordum ignenin etkisi mi acaba die endise ediorm
cnm 25 temuz igneydi. 2 temmuzdada bebek tutsn die yapildi igne. 9 agustosta gebelik,pozitiftiKaçıncı günde kaç gördün kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?