- Konu Sahibi Muhendisella
-
ben 5. gün başlıcam 9. gün de ilacı kullanıp 10. gün ilaç bitmiş olacak. 3. gün başlamıyorum içmeye ..Üzülme kuzum
Kanaman bittikten sonra gün aşırı ilişkiye devam et sen
Klomen bitince de 8. Gün dr a gidersin
ben 5. gün başlıcam 9. gün de ilacı kullanıp 10. gün ilaç bitmiş olacak. 3. gün başlamıyorum içmeye ..
valla daraldım iyice. ovulasyon yapıyorum piki yakalıyorum. yok olmuyor olmuyor. üzülmemek elde değil. ben iyisimi ilaca başladığım gün diğerine de başlıyayom : ) ne diyeyim hayırlısı olsun. yazarım yine çok sevgiler.Dr nasıl dediyse öyle başla kuzum
Ben 4 te başlamıştım
valla daraldım iyice. ovulasyon yapıyorum piki yakalıyorum. yok olmuyor olmuyor. üzülmemek elde değil. ben iyisimi ilaca başladığım gün diğerine de başlıyayom : ) ne diyeyim hayırlısı olsun. yazarım yine çok sevgiler.
Merhaba, uzun süre olmuş bu postu yazalı. Klomen kullandınız mı ve ilişki süresini nasıl ayarladınız? Bende regl olursam önümüzdeki hafta klomene başlayacağım. Tecrübenize ihtiyacım var. Teşekkürler..
cevap için teşekkürler. beni de doktorum yumurta takibine çağırmadı. istersen bi uğra dedi. Pazar günü başlıyorum ilaca. Allah yardımcımız olsun..Merhaba
Ben normalde temmuz ayinda baslayacaktim klomen e ama bir ay korunmasiz ilacsiz denemek istedik. Eger olmazsa ağustos ortasinda başlayacağım. Tecrübem yok ama ben iliski perhizine uymayı düşünmüyorum. Iki gunde bir iliski olmasi bana daha mantikli geliyor cunku yumurta takibine cagirmadi doktor beni. Adet döngümde kısa olduğu icin riske girmek istemiyorum . Siz de eger esinizde bir problem yoksa gün aşırı deneyin. Allah gönlünüze göre versin
Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir gebelik ve kavuşma. sen benden önce kullanacaksın ben senin tecrübeni sorarım belki. Eğer bu ay hamile kalmazsam ..cevap için teşekkürler. beni de doktorum yumurta takibine çağırmadı. istersen bi uğra dedi. Pazar günü başlıyorum ilaca. Allah yardımcımız olsun..
Yarın başlıyorum.. kafamda deli sorular :) okuyorum bişiler sonra aman bakmıyayım diyorum sonra tekrar bakıyorum .. bana doktor iğneden bahsetmedi yaa gel de demedi öyle şartmış gibi. Zaten 11. Gün cumartesi o gün doktor da yok yerinde. Şimdi ben öyle kullanıp gün aşırı ilişki ile sonucu bekliyeyim dedim. Ben tecrübemi aktarıcam elbette.. dilerim hamilesindir gerek kalmaz.. sevgilerAmin. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir gebelik ve kavuşma. sen benden önce kullanacaksın ben senin tecrübeni sorarım belki. Eğer bu ay hamile kalmazsam ..
Teşekkür ederim aminn.. insallah seninde bebeğin bu ay seninle olur. Allah nasip etsin hepimizeYarın başlıyorum.. kafamda deli sorular :) okuyorum bişiler sonra aman bakmıyayım diyorum sonra tekrar bakıyorum .. bana doktor iğneden bahsetmedi yaa gel de demedi öyle şartmış gibi. Zaten 11. Gün cumartesi o gün doktor da yok yerinde. Şimdi ben öyle kullanıp gün aşırı ilişki ile sonucu bekliyeyim dedim. Ben tecrübemi aktarıcam elbette.. dilerim hamilesindir gerek kalmaz.. sevgiler
ahhhh inşallahhh.. inşallahhh.. umutlanmak istemiyorum prolaktinim sınırdaydı düştü tekrar yükselmiş ilacım geçen hafta bitti ama sanki hiç bişey işe yaramıyor gibi.. biraz korkuyorum kist olur diye.iğne yok ya yumurta çatlamaz diye.. nasıl olacak bu iş bilmiyorum yaaaTeşekkür ederim aminn.. insallah seninde bebeğin bu ay seninle olur. Allah nasip etsin hepimize
Igne vermedi bana da. Catlamayla alakali bir sorun yok diye vermemistir. Prolaktin bana hic bakilmadi.A
ahhhh inşallahhh.. inşallahhh.. umutlanmak istemiyorum prolaktinim sınırdaydı düştü tekrar yükselmiş ilacım geçen hafta bitti ama sanki hiç bişey işe yaramıyor gibi.. biraz korkuyorum kist olur diye.iğne yok ya yumurta çatlamaz diye.. nasıl olacak bu iş bilmiyorum yaaa( size iğne vermişmiydi doktor?
Benim prolaktinim sınırda. Yine de ilaç kullandım. Bir arkadaşımın da yüksekti ilaç kullanmadı ve şuan hamile. Bu iş tamamen şans. Denk gelirse tutuyor işte.Ben bunu anladım.Igne vermedi bana da. Catlamayla alakali bir sorun yok diye vermemistir. Prolaktin bana hic bakilmadi.
Geçmiş olsun. Dilerim en kısa sürede hersey yoluna girer. Sizin sıkıntınız klomenden öncesini kast ediyorum ne idi? Pco? Prolaktin? Klomen öncesi hikayemiz de sanırım ilacın etkisini belirliyor.3 ay klomen ve çatlama iğnesi kullanan biri olarak sonuç tüm dengem bozuldu .Ben erken yumurtluyorum akintim kasik ağrımdan biliyorum doktorum klomeni verip yolladı çatladı mi çatlamadı mi bilemedim aylarca .Ki doktora gittiğimde yumurtan ya oluşmadı yada çatlamıştır dedi sonuç olarak düzenli takip sonucu çatlama oluyorsa hiç gerek yok ilaçlara. 2 ay dır 9 gün önceden lekem geliyor regl olmak için kekik suyu içiyorum suan
Doktorum bana iğneden bahsetmedi. İlk kez ilaç kullanıyorum. Ovulasyonu merak ediyorum nasıl ne zaman olur diye. Sizin iğneyi kaçıncı gün yaptı doktorunuz?cnm kullandm ben. ignede kullndm suan lozitif bakalm igne etkisi degilse tbi
25 temmuzda yaltim igneyi. ovu gunuydu. 13 temmuz ve 18 temmz arasi regl dimDoktorum bana iğneden bahsetmedi. İlk kez ilaç kullanıyorum. Ovulasyonu merak ediyorum nasıl ne zaman olur diye. Sizin iğneyi kaçıncı gün yaptı doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?