Gebeliğe Hazırlık Klomen ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr nasıl dediyse öyle başla kuzum
Ben 4 te başlamıştım
valla daraldım iyice. ovulasyon yapıyorum piki yakalıyorum. yok olmuyor olmuyor. üzülmemek elde değil. ben iyisimi ilaca başladığım gün diğerine de başlıyayom : ) ne diyeyim hayırlısı olsun. yazarım yine çok sevgiler.

Tamam kuzum :) bu arada kafanı da rahat tut olurmu :) bekliyorum güzel haberini
Çok sevgiler :)

Merhaba
Ben normalde temmuz ayinda baslayacaktim klomen e ama bir ay korunmasiz ilacsiz denemek istedik. Eger olmazsa ağustos ortasinda başlayacağım. Tecrübem yok ama ben iliski perhizine uymayı düşünmüyorum. Iki gunde bir iliski olmasi bana daha mantikli geliyor cunku yumurta takibine cagirmadi doktor beni. Adet döngümde kısa olduğu icin riske girmek istemiyorum . Siz de eger esinizde bir problem yoksa gün aşırı deneyin. Allah gönlünüze göre versin

cevap için teşekkürler. beni de doktorum yumurta takibine çağırmadı. istersen bi uğra dedi. Pazar günü başlıyorum ilaca. Allah yardımcımız olsun..

cevap için teşekkürler. beni de doktorum yumurta takibine çağırmadı. istersen bi uğra dedi. Pazar günü başlıyorum ilaca. Allah yardımcımız olsun..
Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir gebelik ve kavuşma. sen benden önce kullanacaksın ben senin tecrübeni sorarım belki. Eğer bu ay hamile kalmazsam ..

Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir gebelik ve kavuşma. sen benden önce kullanacaksın ben senin tecrübeni sorarım belki. Eğer bu ay hamile kalmazsam ..
Yarın başlıyorum.. kafamda deli sorular :) okuyorum bişiler sonra aman bakmıyayım diyorum sonra tekrar bakıyorum .. bana doktor iğneden bahsetmedi yaa gel de demedi öyle şartmış gibi. Zaten 11. Gün cumartesi o gün doktor da yok yerinde. Şimdi ben öyle kullanıp gün aşırı ilişki ile sonucu bekliyeyim dedim. Ben tecrübemi aktarıcam elbette.. dilerim hamilesindir gerek kalmaz.. sevgiler

Teşekkür ederim aminn.. insallah seninde bebeğin bu ay seninle olur. Allah nasip etsin hepimize

A
Teşekkür ederim aminn.. insallah seninde bebeğin bu ay seninle olur. Allah nasip etsin hepimize
ahhhh inşallahhh.. inşallahhh.. umutlanmak istemiyorum prolaktinim sınırdaydı düştü tekrar yükselmiş ilacım geçen hafta bitti ama sanki hiç bişey işe yaramıyor gibi.. biraz korkuyorum kist olur diye.iğne yok ya yumurta çatlamaz diye.. nasıl olacak bu iş bilmiyorum yaaa ( size iğne vermişmiydi doktor?

Igne vermedi bana da. Catlamayla alakali bir sorun yok diye vermemistir. Prolaktin bana hic bakilmadi.

Igne vermedi bana da. Catlamayla alakali bir sorun yok diye vermemistir. Prolaktin bana hic bakilmadi.
Benim prolaktinim sınırda. Yine de ilaç kullandım. Bir arkadaşımın da yüksekti ilaç kullanmadı ve şuan hamile. Bu iş tamamen şans. Denk gelirse tutuyor işte.Ben bunu anladım.

3 ay klomen ve çatlama iğnesi kullanan biri olarak sonuç tüm dengem bozuldu .Ben erken yumurtluyorum akintim kasik ağrımdan biliyorum doktorum klomeni verip yolladı çatladı mi çatlamadı mi bilemedim aylarca .Ki doktora gittiğimde yumurtan ya oluşmadı yada çatlamıştır dedi sonuç olarak düzenli takip sonucu çatlama oluyorsa hiç gerek yok ilaçlara. 2 ay dır 9 gün önceden lekem geliyor regl olmak için kekik suyu içiyorum suan

Geçmiş olsun. Dilerim en kısa sürede hersey yoluna girer. Sizin sıkıntınız klomenden öncesini kast ediyorum ne idi? Pco? Prolaktin? Klomen öncesi hikayemiz de sanırım ilacın etkisini belirliyor.

Merhaba yvz13 tecrübene ihtiyacım var. Dün klomen bitti bugün 10.gündeyim. Ovuladyon yaptım 2.çizgi var ama çok koyu değil. Ben bekliyorum ki ilaç bitti pik olsun yarın yumurtlama filan. Kasık ağrım da öyle çok yok bugün. Sen klomen kullandığın ay ovulasyon testi yaptın mı? Pik hangi gün oldu ? Bugün çok stresliydi iğneler battı sanki göğüslerime hep sanki bu ilaç işe yaramıyor ben mi aceleciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…