- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
- Konu Sahibi Muhendisella
-
Klomen kullanan kişinin, doktor kontrolünde olması gerekiyor.Yumurta gereken boyuta gelmiş mi? Veya yumurta çatladı mı, yoksa kist oldu mu? BUnların takibi yapılmalıdır.Ben ilk kullandığım ay,3 hafta geçikmeli adet oldum.Kist oluştu bende mesala.Doktorum sökütücü ilaç verdi.Onu kullanıp öyle adet oldum.
Normal yoldan adet oluyarsanız şayet, vucudunuza dışarıdan müdahale etmeyin.Boşu boşuna kimyasal ilaçlar ile, hormon yüklemesi yapıp vucudunuzun yapısını bozmayın derim
meraba bende de pco var. doktor 2 aydir diene 35 verdi sizin surec nasildi klomenden onceBende pko var gec catliyo yumurtalarim o yuzden catlatma ignesi oluyorum yumurtam buyuyunce, igneden 36saat sonra iliski ondan sonrasi gün aşırı iliski dedi doktorum. 3gun oldu canim igne olali insallah en kisa surede isteyen dileyen herkese nasip olsun
Ben evliligimin 8.ayinda ogrendim pco oldugumu adet duzensizligi icin uc aydir gidiyodum en son pco dedi tahlil yapti istersen baslayalim tedaviye dedi esimin tahlilleride guzel cikti sadece morfolojisi biraz dusuktu klomene basladik ama o doktordan memnun kalmadim bu ikinci klomen tedavim glifor ve takviye verdi. Kac aydir istiyosun ? Aslinda diane yerine glofor inofolic daha iyi olmaz miydi hem 2 ayiniz gitmezdimeraba bende de pco var. doktor 2 aydir diene 35 verdi sizin surec nasildi klomenden once
Kullanmaya basladiysan iki yil bi kullan belki iyi gelir ama baslamadiysan baska bi doktora da gozukebilirsinbende 2 yillim evliyim cnm. daha yeni ogrwndim 6 aydir istiym bebek.<esimin testleride iyi. bende hormin testlerinde sikinti car lh fsh de cok,dengesiz. kararsiz kaldim napim simdi doktoru degiatirsemmi
Merhaba, uzun süre olmuş bu postu yazalı. Klomen kullandınız mı ve ilişki süresini nasıl ayarladınız? Bende regl olursam önümüzdeki hafta klomene başlayacağım. Tecrübenize ihtiyacım var. Teşekkürler..Merhaba , deneyim ve bilgilerinize ihtiyacim var . Bana adetimin 5.günü itibariyle 5 gün klomen kullanmam gerektigi, 9 ile 13. Günler arasında cinsel perhiz ve 14.-21. Gunler arası iliski önerildi . Ama bunu verirken bana adet döngü uzunlugu vs sorulmadi. Ben 24 günde bir adet oluyorum ve hamilelik icin en ideal günlrr 9 ve 14 . Gunler arasinda cikiyor. Klomenin yumurtaya baska bir etkisi var da mi böyle önerildi bana bilmiyorum. Verilen takvime uymayip perhiz verilen günlerde iliski olsa bir zarari mi olur ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim
Bende o yüzden sormak istedim. Doktorum herhangi birşey demedi. Pco değilim. Sadece prolaktinim sınırda. Bu ay klomen yazalım dedi. Siz birlikteliğinizi nasıl ayarladınız?Klomen benim yumurtamı 11. Gün 23 mm yapmıştı
Hemen iğne oldum
Cinsel perhiz yapalım derken çatlamayı kaçırmayın kuzum
Bende o yüzden sormak istedim. Doktorum herhangi birşey demedi. Pco değilim. Sadece prolaktinim sınırda. Bu ay klomen yazalım dedi. Siz birlikteliğinizi nasıl ayarladınız?
Peki 11. Güne kadar ilişki oldu mu? Bana iğne vermedi doktorum.Klomeni kullan hersey normal sende istersen bi gel yumurtana bakarız dedi. Yoğun çalışıyorum birde diğer hormon sonuçlarım normal çıktı. Bu ilaç acaba yan etki yapar mı korkuyorum da birazCanım iğne oldugun gün mutlaka ilişki olsun
Dr bana 36 saat sonra dedi sonra da bayağı erken çatlamış dedi
İllede 36 saat diye bişey yok
İğne günü ilişki olsun hazırda sperm olsun
Peki 11. Güne kadar ilişki oldu mu? Bana iğne vermedi doktorum.Klomeni kullan hersey normal sende istersen bi gel yumurtana bakarız dedi. Yoğun çalışıyorum birde diğer hormon sonuçlarım normal çıktı. Bu ilaç acaba yan etki yapar mı korkuyorum da biraz
Ben normalde 27-28 günde bir regl oluyorum. Hiç şaşmaz. Yorumlarda kimileri iğneye kadar ilişki olmasın yazınca kafam karıştı. Sonuçta heran hersey olabilir. Ovulasyon kullanıyorum 12. Gün pik oluyor hep 13-14 gibi kesin yumurtluyorum. 11. Gün iğne olduğunuz ay geçen aymıydı? Sanırım gebelik olmadı. Olsun inşallah bu ay tutacak. Bende haftaiçi regl olursam klomen içicem. Kısmet..Canım ben adet kanamam biter bitmez ilişkiye başlıyorım en kötü ihtimalle iki güne bir
Ama klomen kullanınca birden büyüdü iğnede olunca yok şu zaman ilişkiye gir çatladımı çatlamadımı derken kaçırdık
Klomenin bende etkisi şu oldu
Çatlama erken olunca erken adet oldum ve bu ay klomen içmedim geç yumurtladım
14. Gün dr usg de minik foliküller gördü
17. Gün 15 mm bir yumurta gördü
O da inşallah işe yarar çatlayana dek biraz daha büyümüştür
Ben normalde 27-28 günde bir regl oluyorum. Hiç şaşmaz. Yorumlarda kimileri iğneye kadar ilişki olmasın yazınca kafam karıştı. Sonuçta heran hersey olabilir. Ovulasyon kullanıyorum 12. Gün pik oluyor hep 13-14 gibi kesin yumurtluyorum. 11. Gün iğne olduğunuz ay geçen aymıydı? Sanırım gebelik olmadı. Olsun inşallah bu ay tutacak. Bende haftaiçi regl olursam klomen içicem. Kısmet..
Allah bağışlasın ikinciyi de hayırlısı ile versin. Benim daha ilk olacak. Yaşım 34 :) bu yıl karar verdik. Eşimde sorun yok. Biz en başta kontrol olduk bişey varsa bilelim diye. Eşim gayet sağlıklı hatta doktor sperm sayısı ve hızı için ideal ve istenilen çok iyi değer diye yorum yaptı. Ben prolaktin ile uğraşıyorım. Klomene karşı korkum kist yapar diye. Keşke gerek kalmadan hamile olsam :)Canım evet geçen aydı ben 29 günde bir olurum ve 15. Gün yumurtlarım
Ona rağmen 11. Gün 23 mm di
Zaman beklicem derken meğer yumurta erkenden çatlamış ve kaçırdık
Şimdi eşinde sorun yoksa ilişkinin zararı yok
Sperm hızı iyidir sorunsuzsa
Perhiz verirler beklemiş olsun sperm diye ama alakası yok
Tam aksi hergün boşalan erkeğin spermleri daha hızlıdır bir sorunu da yoksa sal gitsin :)
Benim bir kızım var ayrıca iki kez düşük yaşadım
Hiç perhiz yapmadan gebe kalıyorum
Allah bağışlasın ikinciyi de hayırlısı ile versin. Benim daha ilk olacak. Yaşım 34 :) bu yıl karar verdik. Eşimde sorun yok. Biz en başta kontrol olduk bişey varsa bilelim diye. Eşim gayet sağlıklı hatta doktor sperm sayısı ve hızı için ideal ve istenilen çok iyi değer diye yorum yaptı. Ben prolaktin ile uğraşıyorım. Klomene karşı korkum kist yapar diye. Keşke gerek kalmadan hamile olsam :)
İnşallah. Haber vericem mutlaka:) 6 ay olacak deniyoruz bazen bu prolaktin üzüyor beni. Çok sevgiler :)Olur Allahın izniyle kuzum ben de 34 :)
Spermlerde sorun yoksa hiç riske atma hergün olsa da olur
Güzel haberlerimiz olur inşallah canım
İnşallah. Haber vericem mutlaka:) 6 ay olacak deniyoruz bazen bu prolaktin üzüyor beni. Çok sevgiler :)
merhabaGüzel haberini bekliyorum beni etiketle
Çok sevgiler:))) çok şekersin
merhabayvz13 ,
dün gece regl oldum. 5. gün klomene başlıyorum. dünü de sayarak hesaplıcam pazar a denk gelıyor. sen deneyimlisin. ben pazar günü ilaca başlayıp ilişkiye ne zaman başlayayım ? çok yorucu yahu bu hesap kitap işleri. olmayacak sanırım bi tirlü denk gelmiyor ,tutmuyor.. son derece üzgünüm dünden beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?