- 29 Ağustos 2018
- 3
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Muhendisella
-
ins ya allah isteyen herkese nasip etsin inş .Yumurtlamanın etkisidir.. 2 ilişki de güzel gün aşırı devam etseniz daha iyi olur. İnşallah denk gelmiştir.
Ben de bu ay ilk defa klomen + iğne kullanmıştım ama geçen hafta adet oldum bugün bitmesi gerekiyordu ama birkaç gün erken bitti. adetim çok az geldi 2-3 gün sürdü içim hiç rahat değil kist olduysa atamamış gibi hissediyorum doktora gitmeli miyim acaba?Sanırım regl oluyorum.. hafif sütlü kahvemsi bi akıntı yakaladım.. itiraf edeyim mutlu oldum.. kist olacak diye aklım çıkmıştı.. artık önümüzde ki maçlara bakacağız... kalp kalp kalp..
Canim ben tugce bu hesabi kullaniyorum yanlis girmisim. Ben 3 aydir kullaniyorum benimde 28 günde bir ama bu ay teste göre 16. yada 17. gün yumurtladim. Benim 30. günüm olmadim daha testimdenegatif bakalim bekliyorum olunca yine hapa basliycam3 aydır klomen mi kullanıyorsunuz? Regl düzeniniz aylık kaç gün ara ile ? Benimde 28. Gün test negatif 3. Günüm olmadım henüz
İlk bebeğinizde ne kadar süre kullandınız klomen, ya da başka bir şey kullandınız mı? Kusura bakmayın merak ediyorum ama böyle böyle farklı şeyler öğreniyoruz. Tecrübelerden yaralanıyoruzSlm arkadaslar 2015 aralik ta ilk cocugum dogmustu klomen kullanmistim. Simdi 3 aydir yine basladik adetimi bekliyorum yine olmadi bu ay galiba testim negatif cikti bugün yada yarin olmaliyim. Biraz yükselticez dozu bu ay . Gecen sefer burada yine bi grupta yazmaya basladigimda hamile oldugumu ögrenmistim. Insallah yine ugurlu gelir
Cok kullandim canim belki 6 aydan fazladir en son aydi. Asilama olacakti klomenle birlikte o ay hamile oldugumu ögrendim . Oglum aralikta 3 yasina girecek bitane daha olsun istiyoruz simdi. Ben hic korunmadim simdiye kadar ama oglumu emzirmeyi daha martta biraktim o yüzden emzirirken klomende kullanamadim. Simdi 3 aydir tekrar basladik bakalimİlk bebeğinizde ne kadar süre kullandınız klomen, ya da başka bir şey kullandınız mı? Kusura bakmayın merak ediyorum ama böyle böyle farklı şeyler öğreniyoruz. Tecrübelerden yaralanıyoruz
Klomeni en fazla kaç ay kullanmak gerekiyor acaba. Bazen ben farklı ilaçlar duyuyorum, bu tarz yumurta geliştirici. Ancak doktorlar en iyisini bilir diyip sormuyorum. Ancak klımen sanırım bana hafif kalıyorCanim ben tugce bu hesabi kullaniyorum yanlis girmisim. Ben 3 aydir kullaniyorum benimde 28 günde bir ama bu ay teste göre 16. yada 17. gün yumurtladim. Benim 30. günüm olmadim daha testimdenegatif bakalim bekliyorum olunca yine hapa basliycam
Kac tane kullaniyorsun günde 1 tane mi. Bende 2 aydir 1 taneydi doktor bu ay artirdi adet olursam 1,5 tane kullanacagim 5 gün boyunca bazen 2 kullaniyorlar artirabilir belki dozunuKlomeni en fazla kaç ay kullanmak gerekiyor acaba. Bazen ben farklı ilaçlar duyuyorum, bu tarz yumurta geliştirici. Ancak doktorlar en iyisini bilir diyip sormuyorum. Ancak klımen sanırım bana hafif kalıyor
Ayy, çok iyi oldu bunu duyduğum. Oğlunu Allah bağışlasın. Ben iki ay denedim klomen+çatlatma iğnesi. Olmayınca umudumu yitirmiştim klomene..Bana yaramadı diye düşünmüştüm..Cok kullandim canim belki 6 aydan fazladir en son aydi. Asilama olacakti klomenle birlikte o ay hamile oldugumu ögrendim . Oglum aralikta 3 yasina girecek bitane daha olsun istiyoruz simdi. Ben hic korunmadim simdiye kadar ama oglumu emzirmeyi daha martta biraktim o yüzden emzirirken klomende kullanamadim. Simdi 3 aydir tekrar basladik bakalim
Cnm ben 2 tane kullandım 5 gün boyunca. Yumurtalar gelişiyor, ancak ne yazıkki olmuyor işte..Hayırlısı olsun hakkımızda..Kac tane kullaniyorsun günde 1 tane mi. Bende 2 aydir 1 taneydi doktor bu ay artirdi adet olursam 1,5 tane kullanacagim 5 gün boyunca bazen 2 kullaniyorlar artirabilir belki dozunu
Stress o kadar etkiliyorki ben hamile oldugum ay hic aklima getirmedim nasil olsa yine olmayacak asilama olur diye düsündüm hep. Ama o ay olmus. Yine baya stressliyim ama. Bilmiyorum napicamAyy, çok iyi oldu bunu duyduğum. Oğlunu Allah bağışlasın. Ben iki ay denedim klomen+çatlatma iğnesi. Olmayınca umudumu yitirmiştim klomene..Bana yaramadı diye düşünmüştüm..
Streesin çok etkili olduğunu herkes söylüyor, genelde de duyduğum tam vazgeçtiğin ay hamile kalınıyor..Ama ister istemez düşünüyorsun.Nasıl bir yöntem bulmalı, bilemiyorum.Stress o kadar etkiliyorki ben hamile oldugum ay hic aklima getirmedim nasil olsa yine olmayacak asilama olur diye düsündüm hep. Ama o ay olmus. Yine baya stressliyim ama. Bilmiyorum napicam
Sen hangi asamadasin su anStreesin çok etkili olduğunu herkes söylüyor, genelde de duyduğum tam vazgeçtiğin ay hamile kalınıyor..Ama ister istemez düşünüyorsun.Nasıl bir yöntem bulmalı, bilemiyorum.
Canim ben tugce bu hesabi kullaniyorum yanlis girmisim. Ben 3 aydir kullaniyorum benimde 28 günde bir ama bu ay teste göre 16. yada 17. gün yumurtladim. Benim 30. günüm olmadim daha testimdenegatif bakalim bekliyorum olunca yine hapa basliycam
Benim de 30. Günüm bugün bende 28 günde bir oluyorum ve sanırım yumurtlamam 16. Gün bitti. Testim negatif.. reglmi bekliyorum.. ilacı yine 5. Gün günden2 tane mi kullanacaksın? Ben de kullanırsam 2. Kullanışım olacak bu ay da olmazsa bu işi bırakıcam artık.. çok üzüldüğümü fark ettim benden çok şey alıyor bu negatif sonuç.. allah isterse olur zorlamayacağım artık..Canim ben tugce bu hesabi kullaniyorum yanlis girmisim. Ben 3 aydir kullaniyorum benimde 28 günde bir ama bu ay teste göre 16. yada 17. gün yumurtladim. Benim 30. günüm olmadim daha testimdenegatif bakalim bekliyorum olunca yine hapa basliycam
Beni anlattın.Streesin çok etkili olduğunu herkes söylüyor, genelde de duyduğum tam vazgeçtiğin ay hamile kalınıyor..Ama ister istemez düşünüyorsun.Nasıl bir yöntem bulmalı, bilemiyorum.
Cnm ben 2 tane kullandım 5 gün boyunca. Yumurtalar gelişiyor, ancak ne yazıkki olmuyor işte..Hayırlısı olsun hakkımızda..
Bana doktor da eczacı da sorunsuz bir ilaç dedi.. regl olduysanız hersey yolundadır.. ama yok ben rahat olayım derseniz vaktiniz de varsa gidin.. ben bu ay da belki ilacı kullanıcam olmazsa eyvallah diyip bırakıcam usandım zira. Yoruldum.Ben de bu ay ilk defa klomen + iğne kullanmıştım ama geçen hafta adet oldum bugün bitmesi gerekiyordu ama birkaç gün erken bitti. adetim çok az geldi 2-3 gün sürdü içim hiç rahat değil kist olduysa atamamış gibi hissediyorum doktora gitmeli miyim acaba?
Ben ilk kullanımda anladım yorulduğumu çünkü öncesinde 8ay deneme var. Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil, allah isteyen herkese verir inş.S
Bana doktor da eczacı da sorunsuz bir ilaç dedi.. regl olduysanız hersey yolundadır.. ama yok ben rahat olayım derseniz vaktiniz de varsa gidin.. ben bu ay da belki ilacı kullanıcam olmazsa eyvallah diyip bırakıcam usandım zira. Yoruldum.
bende senin gibiyim ayni. Hatta korkuyorum simdi kist olduysa ya diye cünkü dünden önceki gün karnim belim bacaklarim dün belim o kadar agridi ki sanki adet oluyorum gibi bugünde hicbirsey yok. Öbür aya 1.5 tane kullanacagimBenim de 30. Günüm bugün bende 28 günde bir oluyorum ve sanırım yumurtlamam 16. Gün bitti. Testim negatif.. reglmi bekliyorum.. ilacı yine 5. Gün günden2 tane mi kullanacaksın? Ben de kullanırsam 2. Kullanışım olacak bu ay da olmazsa bu işi bırakıcam artık.. çok üzüldüğümü fark ettim benden çok şey alıyor bu negatif sonuç.. allah isterse olur zorlamayacağım artık..
ortalama süremiz aynı.. ben hep kendimi tam olarak hazır hissettiğim de deneyeceğim dedim. Evlat çok kutsal hazine.. her anlamda hazır olmak istedim. Kendimce şartlarım hazır diye düşünüyorum bu yıl olabilir artık dedim.. ve işi yüce yaradana bıraktım.. isterse olur. Ne hikayeler var gerisi yalan..Ben ilk kullanımda anladım yorulduğumu çünkü öncesinde 8ay deneme var. Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil, allah isteyen herkese verir inş.
Ben 2 ay klomen+çatlatma ipnesi kullandım. Ama sonuç negatif. Şimdi regliyim 2. günüm.. Ancak bu ay klomen kullanmayı düşünmüyorum. Bir ara vereceğim bakalımSen hangi asamadasin su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?