Gebeliğe Hazırlık Klomen ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde kaçıncı gün yumurta çatladı? Öncesinde regl düzeniniz nasıldı? ( çok soru sordum )
Reglimin 14. günü iğne vuruldum. 36 saat sonra çatlama olmuştur..Doktorlar öyle söylüyor. Aslında çatlatma iğnesi yumurtlama takibinde kolaylık sağlıyor, günden emin oluyorsun. Ama olmayınca da olmuyor

Ben de 5 ağustosta klomene başladım, ama bugün regli oldum. 28 günde bir oluyorum, iki aydır.Yani sizin olmamanız çok güzel, inş güzel sonuçlar olur..
Tarihlerimiz aynı .. benim de 14. Gün ovulasyon pik oldu 15. Gün silikleşti.. dün test yaptım negatifti.. her ay yaşadığım ağrıyı oldu olacak diye yaşıyorum.. farklı bişey yok. Kist olmasın da allah korusun

Reglimin 14. günü iğne vuruldum. 36 saat sonra çatlama olmuştur..Doktorlar öyle söylüyor. Aslında çatlatma iğnesi yumurtlama takibinde kolaylık sağlıyor, günden emin oluyorsun. Ama olmayınca da olmuyor
Ovulasyon testi ile takip ettim bende..5-7-9. Gün aşırı 11-15 arası hergün sonra gün aşırı ilişki ile :) ama yok işte mübarek yokkk..

ben
de butin belirtileri gasadim ama sinuc negatif

Kizlar mrb bende klomen+çatlama ignesi kullandım bugun 15.günüm dün idrar testi yaptm negatif bat 4 eylül erkenmi yapmşm yoksa yokmu gebelik yasayan varmi boyle?

Kizlar mrb bende klomen+çatlama ignesi kullandım bugun 15.günüm dün idrar testi yaptm negatif bat 4 eylül erkenmi yapmşm yoksa yokmu gebelik yasayan varmi boyle?
15. günde aslında test doğru sonuç verebilir ama sen yine de bekle, olmazsan iki gün sonra tekrar yaparsın..Ben 14. gün adet oluyorum..15. güne kalmıyor yani. O yüzden durumun benden farklı, tam bilemiyorum

15. günde aslında test doğru sonuç verebilir ama sen yine de bekle, olmazsan iki gün sonra tekrar yaparsın..Ben 14. gün adet oluyorum..15. güne kalmıyor yani. O yüzden durumun benden farklı, tam bilemiyorum
Erkenmi adet olunuyr normalde ?

Slm arkadaslar 2015 aralik ta ilk cocugum dogmustu klomen kullanmistim. Simdi 3 aydir yine basladik adetimi bekliyorum yine olmadi bu ay galiba testim negatif cikti bugün yada yarin olmaliyim. Biraz yükselticez dozu bu ay . Gecen sefer burada yine bi grupta yazmaya basladigimda hamile oldugumu ögrenmistim. Insallah yine ugurlu gelir

cnm mrb.bende 5 gün kloben kullandım.bittiği gibi 5 günde estrofem kullandım 10.günün sonunda doktora kontrole gittim yumurtamın iyi gelistiğini söyledi ve çatlatma iğnesi yapti.3 ün üst üste beraberlik olsun dedi bugun 4.günüm ama biz ilk iki gün sadece ilişkiye girebildik.sansımıza esim rahatsızlandı. ve ben hala sancından ölüyorum halsizlik ve asırı uyku var acaba yan etkimi yaptı

3 aydır klomen mi kullanıyorsunuz? Regl düzeniniz aylık kaç gün ara ile ? Benimde 28. Gün test negatif 3. Günüm olmadım henüz

Yumurtlamanın etkisidir.. 2 ilişki de güzel gün aşırı devam etseniz daha iyi olur. İnşallah denk gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…