- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Doktor a gidemedim klomen kullandığınızda gebe kalmadığını Z zaman adetiniz gecikti mi ben beş gün geciktim bugün test yspacgmMerhaba ben 3 kez klomen kullandım. Doktorum hep çatlatma iğnesi verdi. Sadece birinde kontorole geç cagiridgu için yumurta kendi çatladı. Eğer çatladı mi catlamadi mi diye şüphe edersen doktora gidersin.eger catlamamamissa ultrasonda görülür.
Hayır canim benim hiç gecikmediDoktor a gidemedim klomen kullandığınızda gebe kalmadığını Z zaman adetiniz gecikti mi ben beş gün geciktim bugün test yspacgm
Ben bugün kaset test yaptım ben sanki gölgeli bir çizgi gördüm ama annem de yok dedi bugün 6. Gün gecikiyor umHayır canim benim hiç gecikmedi
Gözüm beni yanıltıyor muHayır canim benim hiç gecikmedi
Canım bnde göremedim çizgi. Ama bazen testler pozitif olsa bile çıkmaya bilir. Bnce kan testi yap. Belirsizlik çok can skciGözüm beni yanıltıyor mu
Birkaç gün daha bekleyeyimCanım bnde göremedim çizgi. Ama bazen testler pozitif olsa bile çıkmaya bilir. Bnce kan testi yap. Belirsizlik çok can skci
Canım testi tekrar yaptın mı sonuç ne oldu? Merak ettim de?Birkaç gün daha bekleyeyim
Yaptım negatif ama hâlâ adet olmadımCanım testi tekrar yaptın mı sonuç ne oldu? Merak ettim de?
AA doktora gitmedin mi baya gecikmiş?YYaotim
Yaptım negatif ama hâlâ adet olmadım
Hayır sıra alınmıyor kiAA doktora gitmedin mi baya gecikmiş?
Acil falan en azından bir kan testi yapmaz mı ki? Belki onlat yönlendirir falan?Hayır sıra alınmıyor ki
Yani ikinci testte negatif çıkınca pek isteğim kalmadıAcil falan en azından bir kan testi yapmaz mı ki? Belki onlat yönlendirir falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?