• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Yumurta takibi

Otb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
435
386
103
32
merhabalar. Benim fsh 15 prolaktin 70 çıkmıştı klomene başladık hemen. Bugün adetin 11. Günüydü ve kontrole gittim. Doktor sol tarafta 1 tane 18 mm yumurta oluştuggunu söyledi. Güzel gelişmiş ve çatlama evresinde biz yinede iğneyi vuralım boyutu tam istediğimiz gibi dedi ipnemi oldum. Yarından itibaren gün aşırı ilişki verdi. Sizce ihtimal varmı? 1 yumurta az mı ? Kafam çok karışık:(

merhabalar. Benim fsh 15 prolaktin 70 çıkmıştı klomene başladık hemen. Bugün adetin 11. Günüydü ve kontrole gittim. Doktor sol tarafta 1 tane 18 mm yumurta oluştuggunu söyledi. Güzel gelişmiş ve çatlama evresinde biz yinede iğneyi vuralım boyutu tam istediğimiz gibi dedi ipnemi oldum. Yarından itibaren gün aşırı ilişki verdi. Sizce ihtimal varmı? 1 yumurta az mı ? Kafam çok karışık:KK43:
Slm, Merak ettim hamile kalabildiniz mi, benim de fsh yüksek

Slm, Merak ettim hamile kalabildiniz mi, benim de fsh yüksek
Slm. Evet hamile kaldm canım çok şükür rabbime. Umudunu hiç kesme. Ben hep olucak hissediyorum diye gezdim o ay. Olduda şükür. Allaha bırak vakti geldiğinde vericektir

Slm. Evet hamile kaldm canım çok şükür rabbime. Umudunu hiç kesme. Ben hep olucak hissediyorum diye gezdim o ay. Olduda şükür. Allaha bırak vakti geldiğinde vericektir
Teşekkür ederim, ben de geçen ay klomen ve catlatma iğnesi vuruldum 20 milim tek yumurtam vardı tutmadı, hayırlı olsun hamileliginiz, sağlıkla kucağına al inş, benim 11 yaşına girecek bir oğlum var, ikincisi olmadı, tabi bir de yaş ilerledi, dr bu ay ara verelim klomene dedi, fsh için bitkisel kurlere başladım bu ay ,hayırlısı olsun

Teşekkür ederim, ben de geçen ay klomen ve catlatma iğnesi vuruldum 20 milim tek yumurtam vardı tutmadı, hayırlı olsun hamileliginiz, sağlıkla kucağına al inş, benim 11 yaşına girecek bir oğlum var, ikincisi olmadı, tabi bir de yaş ilerledi, dr bu ay ara verelim klomene dedi, fsh için bitkisel kurlere başladım bu ay ,hayırlısı olsun
Olur inş canım. Çok dşünme stres çok etkiliyo. Bn klomeni kullanıp tatile gittim. Düşünmedim olurmu olmazmı diye. Allah bapışlasın bi evladın var en azından. Nasibinizde varsa ikincisi olur zaten vakti gelince. Böyle eüşün ve rahat ol. Olucaktır :)

Canim benim de klomenle tek yumurtam olustu adete bir hafta var hicbir belirtim yok. Senin belirtilerin nelerdi

Olur inş canım. Çok dşünme stres çok etkiliyo. Bn klomeni kullanıp tatile gittim. Düşünmedim olurmu olmazmı diye. Allah bapışlasın bi evladın var en azından. Nasibinizde varsa ikincisi olur zaten vakti gelince. Böyle eüşün ve rahat ol. Olucaktır :)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için, kesinlikle sitres etkiliyor, benim oğlum çok istiyor kardeş, cok üzülüyor , aslında onun için istiyorum; hakkımızda hayırlısı olur ins

Canim benim de klomenle tek yumurtam olustu adete bir hafta var hicbir belirtim yok. Senin belirtilerin nelerdi
Valla canım benm yüzümde minik sivilceler çıkmıştı. Başkada bi belirti yoktu. Öyle aman aman bi belirti yoktu. Ben kendim çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yaptım öyle çıkmıştı. Hatta 12. Gün yaptım negatifti ama hiç moralimi bozmadım. 14. Gün yaptım pozitif :) umudunu kesme önemli olan fazla yumurta değil kaliteli olması. İnşallah rabbim nasip eder..

Back