Klomen ve ovitrelle kullananlar neler yaşadınız

Catlatma iğnesini neden vermiyor ?

Ben anlamadım canım ya.. kimisi yaptırıncada iyi sonuç veriyor ? Neden ?
Yani bende daha yeni yeni bilgileniyorum o yüzden anlamadım. Klomene başlıcam gelecek ay bakalım
Herkeste kist yapıyor diye işey yok adı üstünde çatlatma iğnesi Bi faydası varki veriyorlar ama bazen evet ters tepki yapıyor doktor zaten yumurtalar göre veriyo canm stres yapma

Benim de bel ağrısı ara ara kasık ağrısı ve göğüslerde şişkinlik var. Bu gün 7. Günüm inşallah Rabbim herkese nasib etsin

İğnemin 13. Günündeyim canm beklemedeyim ama hiç test yapmadım
Ben bu kısmı anlamıyorum. Sizin iğne vurulduktan sonra çatlamış mı diye baktı mı? Yani çatladığını öğrendikten sonra mı gün bekliyorsunuz. Yoksa yumurtanız büyüdü iğne oldunuz daha bakılmadan mı bekliyorsunuz?

İğne olunca yani günü şu yüzden sayıyoruz iğnenin etkisi 15 günde geçiyor yani 15 ve 16. Günlerde yapılan testler doğru sonuç veriyo ama ben yapmadım daha doktor 2 tane yumurtan var dedi 19 ve 20 mm iğnemi vuruldum ama sol taraftaydı zaten ikiside sol kasığımda ağrı cok hissettm yani yumurtalığım ağrıyordu doktor bana gel çatlamış mı bakalım demedi pco var bende ya çatlamştr yada kiste dönmüştür bilmiyorum artık ama ovi yapdın iğneden ertesi gün pik gördüm hem cok koyuydu

Sorunda burada sizi çağırması gerek belki kist olucak ya da ilk iğnede çatlamıcak ikinci iğneyi vericek. Pco olanların zaten ovü testleri hep koyu çıkıyor ki. Benim doktorum iğnemi oldum çağırdı iki gün sonra yine gittim çatlamadı diğer yumurtalara baktı. İğneye gerek görmedi salı tekrar çağırdı. Geçen denemede ise yine çağırdı ve ben o zaman iki kere çatlatma iğnesi vuruldum. Bu çok önemli.

Haklısın ya canm bakalım ne dicek ler gidicem adet olmazsam ama benim ovi testlerinde hiç piki yakalıyamazdım pco yum ama hormonların düzenlidr o gün resmen c çizgisinden daha koyuydu t çizgisi siyaha dönüktü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…