- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Catlatma iğnesini neden vermiyor ?Moralim çok bozuk. Bugün muayene oldum solda 23 mm büyümüş ama çatlamamış. Bir de 10 mm yumurta vardı.
Sağ da üç adet var biri 17 biri 19 biri 18 mm salı tekrar çağırdı. Çatlatma iğnesi vermedi. Gün aşırı ilişki dedi. Senin her şeyin çok iyi ama yumurtan çatlamıyor dedi. Büyümesi gelişmesi sorunsuz bir şekilde. Aff Allah'ım. Tedaviyi bırakmayı düşünüyorum. Bu ayda da olmazsa nasıl bir yöntem uygulayabilir ki. İçinizde bu evreden geçmiş biri varsa beni teselli edebilse ve bilgi verse çok iyi olur. Çok aşırı üzgünüm şuan.
Çünkü bir etkisi yok aksine kist oluşturuyor çatlatamadığı için. Doğalına bıraktıCatlatma iğnesini neden vermiyor ?
Ben anlamadım canım ya.. kimisi yaptırıncada iyi sonuç veriyor ? Neden ?Çünkü bir etkisi yok aksine kist oluşturuyor çatlatamadığı için. Doğalına bıraktı
Herkeste kist yapıyor diye işey yok adı üstünde çatlatma iğnesi Bi faydası varki veriyorlar ama bazen evet ters tepki yapıyor doktor zaten yumurtalar göre veriyo canm stres yapmaBen anlamadım canım ya.. kimisi yaptırıncada iyi sonuç veriyor ? Neden ?
Yani bende daha yeni yeni bilgileniyorum o yüzden anlamadım. Klomene başlıcam gelecek ay bakalım
Ha tamam canım ozamanHerkeste kist yapıyor diye işey yok adı üstünde çatlatma iğnesi Bi faydası varki veriyorlar ama bazen evet ters tepki yapıyor doktor zaten yumurtalar göre veriyo canm stres yapma
İğnemin 13. Günündeyim canm beklemedeyim ama hiç test yapmadımHa tamam canım ozamanSenin son durum ne ?
Bencede yapma canım insan hevesleniyor bende yapmazdım büyük ihtimal şöyle bi geçsin bi kaç gün daha. İnşallah vardır bebişİğnemin 13. Günündeyim canm beklemedeyim ama hiç test yapmadım
İnşaAllah canm benimBencede yapma canım insan hevesleniyor bende yapmazdım büyük ihtimal şöyle bi geçsin bi kaç gün daha. İnşallah vardır bebiş
Ben bu kısmı anlamıyorum. Sizin iğne vurulduktan sonra çatlamış mı diye baktı mı? Yani çatladığını öğrendikten sonra mı gün bekliyorsunuz. Yoksa yumurtanız büyüdü iğne oldunuz daha bakılmadan mı bekliyorsunuz?İğnemin 13. Günündeyim canm beklemedeyim ama hiç test yapmadım
İğne olunca yani günü şu yüzden sayıyoruz iğnenin etkisi 15 günde geçiyor yani 15 ve 16. Günlerde yapılan testler doğru sonuç veriyo ama ben yapmadım daha doktor 2 tane yumurtan var dedi 19 ve 20 mm iğnemi vuruldum ama sol taraftaydı zaten ikiside sol kasığımda ağrı cok hissettm yani yumurtalığım ağrıyordu doktor bana gel çatlamış mı bakalım demedi pco var bende ya çatlamştr yada kiste dönmüştür bilmiyorum artık ama ovi yapdın iğneden ertesi gün pik gördüm hem cok koyuyduBen bu kısmı anlamıyorum. Sizin iğne vurulduktan sonra çatlamış mı diye baktı mı? Yani çatladığını öğrendikten sonra mı gün bekliyorsunuz. Yoksa yumurtanız büyüdü iğne oldunuz daha bakılmadan mı bekliyorsunuz?
Sorunda burada sizi çağırması gerek belki kist olucak ya da ilk iğnede çatlamıcak ikinci iğneyi vericek. Pco olanların zaten ovü testleri hep koyu çıkıyor ki. Benim doktorum iğnemi oldum çağırdı iki gün sonra yine gittim çatlamadı diğer yumurtalara baktı. İğneye gerek görmedi salı tekrar çağırdı. Geçen denemede ise yine çağırdı ve ben o zaman iki kere çatlatma iğnesi vuruldum. Bu çok önemli.İğne olunca yani günü şu yüzden sayıyoruz iğnenin etkisi 15 günde geçiyor yani 15 ve 16. Günlerde yapılan testler doğru sonuç veriyo ama ben yapmadım daha doktor 2 tane yumurtan var dedi 19 ve 20 mm iğnemi vuruldum ama sol taraftaydı zaten ikiside sol kasığımda ağrı cok hissettm yani yumurtalığım ağrıyordu doktor bana gel çatlamış mı bakalım demedi pco var bende ya çatlamştr yada kiste dönmüştür bilmiyorum artık ama ovi yapdın iğneden ertesi gün pik gördüm hem cok koyuydu
Haklısın ya canm bakalım ne dicek ler gidicem adet olmazsam ama benim ovi testlerinde hiç piki yakalıyamazdım pco yum ama hormonların düzenlidr o gün resmen c çizgisinden daha koyuydu t çizgisi siyaha dönüktü yaniSorunda burada sizi çağırması gerek belki kist olucak ya da ilk iğnede çatlamıcak ikinci iğneyi vericek. Pco olanların zaten ovü testleri hep koyu çıkıyor ki. Benim doktorum iğnemi oldum çağırdı iki gün sonra yine gittim çatlamadı diğer yumurtalara baktı. İğneye gerek görmedi salı tekrar çağırdı. Geçen denemede ise yine çağırdı ve ben o zaman iki kere çatlatma iğnesi vuruldum. Bu çok önemli.
Kime sordun canım ben hamile değilim hatta bugün yine adet oldumMerhaba hamile olduğunu iğnenin kaçıncı günü öğrendin, bir de belirti yaşadın mi?
sorumu size sormuştum ama :)Haklısın ya canm bakalım ne dicek ler gidicem adet olmazsam ama benim ovi testlerinde hiç piki yakalıyamazdım pco yum ama hormonların düzenlidr o gün resmen c çizgisinden daha koyuydu t çizgisi siyaha dönüktü yani
anneadayı adlı kullanıcıya sormuştum canım kusura bakma yeni üyeyimKime sordun canım ben hamile değilim hatta bugün yine adet oldum
Rica ederim canım gebe misin pekianneadayı adlı kullanıcıya sormuştum canım kusura bakma yeni üyeyim
Hala beklemedeyim 14. Günü bekliyorumRica ederim canım gebe misin peki
Güzel haber alınca kendim mil gibi seviniyorum yaaHala beklemedeyim 14. Günü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?