• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve ovitrelle kullananlar neler yaşadınız

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.790
750
73
Kızlar 5 yıllık evliyim 25 yaşındayım daha daha önce bir defa hamile kaldım.. 2 buçuk sene önce ama doğumdan sonra hiç korunmadık sütüm felan da gitti.. Bu ay klomen den sonra 16. Gün yani 17 eylülde ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. İğne sonrası bikaç saat sürmedi belkide beyaz yoğun akıntım gelmeye başladı, ertesi günde devam etti.. Sonrasında sarılaşrı akıntım.. Halada devam ediyor.. İğnenin 3. Günündeyim.. Kızlar böyle şeyler yaşayan varmı başka birley hissetmiyorum belirti olarak sadece ara ara kasık batması gibi hafif şeyler yaşıyorum, ilk iğnem daha bu HAMİLR KALANINIZ VAR MI?? İLKİNDE?? Hormonlarım düzeldi 3 cm kist var dedi doktor fakat oğluma da bu kistle gebe kalmıştım.. Pko felan işte ama hormonlarım düzeldi herşey yolunda dedi bana..

Hamile kalan var canım genelde iğneden 36 saat sonra çatlaması bekleniyo ama senin erkende yumurtlama gerçekleşmiş olabilir belki vede iğne etkileri oluyor,bende iğneyi vurulalı 10. Günüm çok aşırı ağrım olmadı akıntılarım yeni başladı,gün aşırı değerlendiriyorum,hayırlısı artık bazısı hemen ilkden hamile kalıyor bazısına hiç yaramıyor nasip işi yani inşallah nasip olur bizlerede 🤲🏻

Hamile kalabildiniz mi bende bu ay başladım tedaviye
Malesef canım iğnenin 14. Günü adet oldum bu ay öyle deniyoruz ben hayıt kullanıyorum eşimde sorun yok şükürler olsun.. İnşallah sen hamile kalırsın iğneyle çok umutlanmıştım beyaz akıntı göğüste hassasiyet acı vs. ama hepsi iğnenin etkisiymiş

Hamile kalan var canım genelde iğneden 36 saat sonra çatlaması bekleniyo ama senin erkende yumurtlama gerçekleşmiş olabilir belki vede iğne etkileri oluyor,bende iğneyi vurulalı 10. Günüm çok aşırı ağrım olmadı akıntılarım yeni başladı,gün aşırı değerlendiriyorum,hayırlısı artık bazısı hemen ilkden hamile kalıyor bazısına hiç yaramıyor nasip işi yani inşallah nasip olur bizlerede 🤲🏻
Aynen canım amiiinn inşallah

Malesef canım iğnenin 14. Günü adet oldum bu ay öyle deniyoruz ben hayıt kullanıyorum eşimde sorun yok şükürler olsun.. İnşallah sen hamile kalırsın iğneyle çok umutlanmıştım beyaz akıntı göğüste hassasiyet acı vs. ama hepsi iğnenin etkisiymiş
Hayıta yenimi başladınız bende bu ay kullanmaya başladım ilaçlarla birlikte suyunu içiyorum vardır herşeyin bir vakti inş en kısa zamanda beraber güzel haberler alırız

Hayıta yenimi başladınız bende bu ay kullanmaya başladım ilaçlarla birlikte suyunu içiyorum vardır herşeyin bir vakti inş en kısa zamanda beraber güzel haberler alırız
Tabiki de herşeyin vakti vardır isteyinki vereyim diyor rabbim istemek nedir ki yaşvarıyoruz inşallah rabbim yarım eder.. DAHA ÖNCE hayıt ve klomen kullandığım ay hamile kalfkm bir oğlum oldu fakat 1,buçuk yaşında kaybettim meleğimi... Neler neler herşeyin hayırlısı yani.. İlk kez geçen ay ovitrelle iğne ve klomen kullandım yine plmadı bu au adetli iken kloöen kullanmadım sonrasında hayıta başladım bakalım hayırlısı inşallah olur sağlıklı bir bebii hayırlısıyla

Doğum yapalı 2 ay oldu ben ilk bu ay hayıt denedim sormak istediğin buysa canım

Tabiki de herşeyin vakti vardır isteyinki vereyim diyor rabbim istemek nedir ki yaşvarıyoruz inşallah rabbim yarım eder.. DAHA ÖNCE hayıt ve klomen kullandığım ay hamile kalfkm bir oğlum oldu fakat 1,buçuk yaşında kaybettim meleğimi... Neler neler herşeyin hayırlısı yani.. İlk kez geçen ay ovitrelle iğne ve klomen kullandım yine plmadı bu au adetli iken kloöen kullanmadım sonrasında hayıta başladım bakalım hayırlısı inşallah olur sağlıklı bir bebii hayırlısıyla
Söyleyecek tek bir kelime bulamadım zor şeyler yaşamışsın bende iki kez düşük yaptım rabbimin adına şükürler olsun demekten başka hiç birşey gelmiyor şuan inş yine güzel günler görürüz

Ben iki kere kullandım iki ay üatüste gebelik gerçekleşmedi ve bende kilo yaptı birdahaki kullanmak istemedim sonrada kendiliğinden oldu bebeğim inşallah sizinde gönlünüze göre verir rabbim

Ben ilk denemede hamile kaldım fakat 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. 6 ay oldu bu ay yeniden iğne denicem hayırlısı
Herşey nasip canım benimde iki kere oldu düşüğüm ikincisi 6 aylıktı senin gibi bu ay ilk defa başladım diğer gebeliklerde kendiliğinden olmuştu iğneyi nezaman vurulacaksın hepimiz için hayırlısı olsun biran önce inşlh 🥰

Ben iki kere kullandım iki ay üatüste gebelik gerçekleşmedi ve bende kilo yaptı birdahaki kullanmak istemedim sonrada kendiliğinden oldu bebeğim inşallah sizinde gönlünüze göre verir rabbim
Tşk ederim canım ne güzel şimdi hamilesin dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuş sende inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Herşey nasip canım benimde iki kere oldu düşüğüm ikincisi 6 aylıktı senin gibi bu ay ilk defa başladım diğer gebeliklerde kendiliğinden olmuştu iğneyi nezaman vurulacaksın hepimiz için hayırlısı olsun biran önce inşlh 🥰
Şuan hastalığımı beklyrm ayın 17 sinde.. Olursam üçüncü günü gidicem hastaneye ama dilerim olmam gerekte kalmaz😁😁

Söyleyecek tek bir kelime bulamadım zor şeyler yaşamışsın bende iki kez düşük yaptım rabbimin adına şükürler olsun demekten başka hiç birşey gelmiyor şuan inş yine güzel günler görürüz
İnşallah canım ya o kadar istiyoruz ki şu aralar rahim masajını araştırıyorum ilk defa 15 dk önce uyguladım bakalım neler olacak hem adet söktürücü hemde yumurta çatlatıcı etkisi varmış kafam karıştı ama yine de uygulafım bakalım KIZLAR RAHİM MASAJI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI :emir_bebek:

Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sanırım hastahane yolu göründü. Hayırlısı olsun inşallah herkes için 🙃🙃
Hayırlısı olsun canım benim ya yaşını bilmiyorum ama isteyinki vereyim diyor rabbim uğraşıyoruz istiyoruz dilerim ki en kısa zamanda güzel haberler veririz

Back