• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve ovitrelle kullananlar lütfen yardımım.

Hyt0404

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
49
4
1
40
Arkadaşlar ben bu ay yumurta takibi yaptırdım ve 5 gün günde iki tane klomen kullandım ve 13 gün önce de ovitrelle catlatma ignesi oldum. İğneden sonra 8 . Gün idrar testi pozitif çıktı kan değeri 6.36 idi. 11 gun idrar testi yine pozitif çıktı ama kan testi 2.1 çıktı. 13 gün idrar testi yine pozitif çıktı. Aklım karıştı. Acaba hamile olabilirmiyim

13.gun kac ciktigi onemli.en onemli yeri es gecmissiniz.yoksa idrar testinden mi bahsediyorsunuz.kan testiyle anlasilir net sekilde

Merhaba kan testi yaptırmaya korkuyorum çünkü azalıyor sürekli ama idrar testi hep silik cizgi de olsa pozitif gosteriyor

Merhaba kan testi yaptırmaya korkuyorum çünkü azalıyor sürekli ama idrar testi hep silik cizgi de olsa pozitif gosteriyor

Merhaba canm:) ama ilk basta azalmasi normal 8.gun daha ignenin etkisi vardir ondan o kadar yuksek cikmistir.sonra azalcak ve sonrasnda gebelk varsa tekrar yukselicek.sen yarn hemen kan vermeye git ki sonucu ogren

Yarın kesin sonuç çıkar mı gerçekten. Bu saatte test yaptırasim geldi gercekten

Yarın kesin sonuç çıkar mı gerçekten. Bu saatte test yaptırasim geldi gercekten

11.gun cikandan daha fazla cikmasi lazim gebelik varsa.tabiki iki gunde bir ikiye katlamasi da onemli.hayirlisi olsun hakkinda

Aynıyız bende 8.günde yaptırdım 6.07 ydi 11.gün yani bugün 1.54 e düştü bakmayacağım artık sinirimi bozmaktan başka işe yaramıyor

Merhaba arkadaşlar...Doktorum rahim duvarın ince dedi ve 5 tane merional iğne verdi adetın 5.günü pazar başadım perşembe günü bitti adetin 13.günü gel bakalım demişti gittim rahim duvarı kalınlaşmış 3 tane olgunlaşmış yumurtan var ..adetin 14.günü ovitrelle yaptır gece ilişki dedi...fakat baktıgım her sitede 36 saat sonra yumaurta catlar diyor ben 14gecesi ilişkiye girdım ve 16 gecesi grdim sizce ne yapmam gerekiyordu ve sizce tutma ihtimali var mı kafam çok karişti...inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı bir evlat banada

Arkadaşlar bende klomene başladım günde bir tane içtim 23 mm yumurta olusmustu daha sonra catlatma ignesi oldum ve progeston verdi doktor onu kullandm ama olmadı bu ay günde üç tane klomen icecekmisim klomen yumurta olusmasi için değil mi yumurta oluşmuştu zaten niye dozunu artırdı bu ay anlamadım siz dede böyle oldu mu?

Back
X