Gebeliğe Hazırlık Klomen ve Ovitrelle kullanan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bugünkü test negatifdi yine :KK43: igneden sonra 14. Gündü. Yarin sabah erken gebelik testi yapacagim artik ondada birsey cikmazsa birdaha cikmaz. Bende belirti falanda yok olsa umudum olurdu ama hicbirsey yok. Sadece normal beyazimsi gibi sulu hafif kivamli akinti var biraz. :KK43:

Kızlar iğneden öncede akıntım vardı şefaf yapışkan yumurta akı gibi. İğneden sonrada devam ediyor yumurtam erken çatlamaz inşallah 36 saat sonra dedi doktor diye bu geceyi pas geçtik çünkü

Kızlar iğneden öncede akıntım vardı şefaf yapışkan yumurta akı gibi. İğneden sonrada devam ediyor yumurtam erken çatlamaz inşallah 36 saat sonra dedi doktor diye bu geceyi pas geçtik çünkü
Kaçırmazsn bence canım çatladktan sonra da 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum ben rastgelsin insAllah

Canim bugünkü test negatifdi yine :KK43: igneden sonra 14. Gündü. Yarin sabah erken gebelik testi yapacagim artik ondada birsey cikmazsa birdaha cikmaz. Bende belirti falanda yok olsa umudum olurdu ama hicbirsey yok. Sadece normal beyazimsi gibi sulu hafif kivamli akinti var biraz. :KK43:
anladim kuzum evet cikmassa buyuk bir yıkıntı oluyor ama çabuk toparlanıyor insan cunku umut herzaman vardir ufakta olsa onu yeserten onemli rabbim nasip edecek inşallah yilma devam et

36 saati beklenmese bence icerde kalıyor cunku sperm

Benimde yarin kontrolum var klomen kullandim gulmeyin ama 4. Ayim bolca stresim var:) insallah bebislerle geliriz.
Bendr ayniyim hatta klomen yetmedi yumurta gelistirici igne yaptilar 2 tane 😔😔😔😔 cumartesi catlatma ignesi olacam dua edelm birbirimize bu surec cok yordu nerdeyse 2 sene gececek

Kızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün 🤔🤦‍♀️:bicak:

Eklentiler

• Screenshot_20190906-184642.png
    Screenshot_20190906-184642.png
    391,9 KB · Görüntüleme: 22
X