- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi pinkhouse34
Hadi hyrlisi cnm haberdar et bjzi dePazartesi doktora gidecek bakalim ne diyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hyrlisi cnm haberdar et bjzi dePazartesi doktora gidecek bakalim ne diyecek
Mrb hg cnm hayırlısıyla saglikla bu ay nasip olur insAllah cnmMerhaba kızlar bende salı günü klomene başladım pazartesi kontrole gidicem.
Yaş 33 pcosluyum. 1 tane kalbi durduğu için kürtaj oldum geçen seneydi bu sene mart nisan gibide kimyasalım oldu.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Yine hormon tahlili vs isterler cnm bence adetliyken git tedavi icin 3.Günü hic bi soru. Gozukmezse yine muhtrmelen once yumurta takibi yaparlar olmazsa ilacla tedaviye baslar snrm saglikla gekir bebegin insAllah Rabbim daha fqzla aratmasınGünaydın kızlar bende 1 sene 1 aydır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum yani normal yolla gelmeye niyeti yok sanırım her ay hayal kırıklığı. Ben doktora gittigimde 1 sene dolmamisti normal hormon testi kontrol vs yaptı onlarda birşey yok bir sene olduğu için artık doktora gidip danışmak istiyorum sizce ne isterler ne yapmak gerek bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi?
Kızlar ayın 29unda ignemi vuruldum 11:30 falan 30 unda ilişki verdi ondan sonra 2-4-6-8-10 eylul ilişki dedi doktor biz 30-1-2-4 degerlendirdik gun aşırı değerlendirmeye devam edelim mi ki sizce de hala olmadiysa bile bu iliskilerle tutma ihtimali var mıdır
Çalışıyorum da yumurta takibi olayı aklıma geldi ama nasıl yaparım bilmiyorum 4 5 kere ovulasyon testi de kullandım ama bana mısın demedi. İnşaallah canım saolasin hepimizin kucaklari dolar inşallah beklemek cok zor gerçekten.Yine hormon tahlili vs isterler cnm bence adetliyken git tedavi icin 3.Günü hic bi soru. Gozukmezse yine muhtrmelen once yumurta takibi yaparlar olmazsa ilacla tedaviye baslar snrm saglikla gekir bebegin insAllah Rabbim daha fqzla aratmasın
tamam cnm bekliorum cevabjni o zmn bi de sey düşündüm arkadan gelen iki yumurtam vardi küçük acaba onlarin gelişip catlama ihtimali var mi ki ondan mi hemen hemen adete kadar iliski verdi kiBende senin gibi dusunuyorum doktora bugun gidicem , bakalim ne soyleyecek yazarim buraya
anladm calisirken sureklii hastaneyr git gel zor olur tabi kac gune cagiriyorlar bilmiorim ovu testi iki üç ay bendr denedim ama yumurta kalitesiz olduğu icin mi bilmiorum yok yani tutmafi zaten piki de sadece bi ay net gördüm diğerlerinde bariz pik olmadiÇalışıyorum da yumurta takibi olayı aklıma geldi ama nasıl yaparım bilmiyorum 4 5 kere ovulasyon testi de kullandım ama bana mısın demedi. İnşaallah canım saolasin hepimizin kucaklari dolar inşallah beklemek cok zor gerçekten.
Benim pik oldu çatladığını bile hissettim sadece bazen günleri değişiyordu bazen gec bazen erken yumurtlama gibi ama sonuç olarak olmadı. Pcolu olup olunmadığı nasıl anlaşılır hsg mi cekmeleri lazım?tamam cnm bekliorum cevabjni o zmn bi de sey düşündüm arkadan gelen iki yumurtam vardi küçük acaba onlarin gelişip catlama ihtimali var mi ki ondan mi hemen hemen adete kadar iliski verdi ki
anladm calisirken sureklii hastaneyr git gel zor olur tabi kac gune cagiriyorlar bilmiorim ovu testi iki üç ay bendr denedim ama yumurta kalitesiz olduğu icin mi bilmiorum yok yani tutmafi zaten piki de sadece bi ay net gördüm diğerlerinde bariz pik olmadi
Yok cnm hormon tahlilleri vajinal ultrasonla teşhisi koyuyorlar adet duzensizligi tuylenme kiko artışı vs gibi belirtileri varBenim pik oldu çatladığını bile hissettim sadece bazen günleri değişiyordu bazen gec bazen erken yumurtlama gibi ama sonuç olarak olmadı. Pcolu olup olunmadığı nasıl anlaşılır hsg mi cekmeleri lazım?
Anladim birşey demediklerine göre ondan şüphe etmeme gerek yok o zmn :) çatlatma iğnesi klomen pcolu olunca mi kullanıyor yoksa yumurta takibi yaptığı icinmi kullandırıyor doktorYok cnm hormon tahlilleri vajinal ultrasonla teşhisi koyuyorlar adet duzensizligi tuylenme kiko artışı vs gibi belirtileri var
Vala pcos olmadan da kullanılıyor benim bildgm anlaşılamayan infertilite durumlarında.. Benim yumurtlama sorunum varmış kaliteli olmuyor yani ve rezervim düşükmus o yüzden başladık baya da deneyinceAnladim birşey demediklerine göre ondan şüphe etmeme gerek yok o zmn :) çatlatma iğnesi klomen pcolu olunca mi kullanıyor yoksa yumurta takibi yaptığı icinmi kullandırıyor doktor
İnşallah emeklerin boşa çıkmaz canım aslında bu gibi durumlarda aşılama veya tüp bebek önerir doktorlar ama umarım gerek kalmaz.Vala pcos olmadan da kullanılıyor benim bildgm anlaşılamayan infertilite durumlarında.. Benim yumurtlama sorunum varmış kaliteli olmuyor yani ve rezervim düşükmus o yüzden başladık baya da deneyince
Bilmiorum cnm vqla hayrlisi gerek kalmaz insAllah maddi açıdan cok zorlayacak cunki bizi yaptırabilicegimizi sanmiykrumİnşallah emeklerin boşa çıkmaz canım aslında bu gibi durumlarda aşılama veya tüp bebek önerir doktorlar ama umarım gerek kalmaz.
İnşallah kalmaz canım rabbim hepimizin yüzüne gülsün insBilmiorum cnm vqla hayrlisi gerek kalmaz insAllah maddi açıdan cok zorlayacak cunki bizi yaptırabilicegimizi sanmiykrum
Amin insAllah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasınİnşallah kalmaz canım rabbim hepimizin yüzüne gülsün ins
Normal canım senin ilacın dozu azdi sanki benim 12.günü iki tane 14 bi tane 17 mm yumurtam vardı ve catlatma ignesi verdiKizlar bgn 12. Gunum ilac biteli 2 gun oldu 16mm ve 13mm pazartesi tkrr cagirdi normal mi