- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
- 163
Merhaba arkadaşlar ben ayın 14.de çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde klomen kullandım klomen için öyle abartılı bir para ödemiyorsun.Ama çatlatma iğnesine 70 tl verdim. sağ tarafımda bir yumurtam vardı 18mm çapında yarın 20 olur dedı ve catlatma iğnesi oldum.Elimizden geleni yapıyoruz inşallah tutar da güzel haberler alırız.
olur olur sen düşünme ben 15 mm ken doktora gittim ertesi güne verdi iğneyi şimdi hamileyim aslında 20 mm olmasını beklemesede olurmuş heralde kendi çatlayabilir die bekledi desem iğneyi vermiş o gün bile vurunabilir mişin gerçi fark etmez allah en kısa zamnada nasip eder ilk kullanışın mı sana birşey daha söylim iki yıl uğraştıktan sonra hamile kalınca bitecek sanmıştım asıl ozamn yeni başlıyor o yüzden hiç sıkma bak yumurtan oluşmuş sağ erkeğin derler oğluşun olabilir gerçi hiç belli olmuyor o ilişkidede sıkma kendini eşini eşim benim stres yapmıştı hatta ama tututu yani eşine keşke keçiboynuzu içirseydin sipermimn kalitesi artar gebeliğin daha sağlıklı olur ben yapmadım keşke yapsaydım diyorum şimdi gerçi şuanlık bir sıkıntı yok inş çıkmazda :) haber ver merak ederim :)iğneden 15 gün sonra idararda çıkar:)