Gebeliğe Hazırlık Klomen ve ovitrelle ile ilk ay hamile kalan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sorunum yok geçen ay ilk kez kullandım olmadı bu ay 2.kez kullandım bekliyorum inşallah sizin ilkinde tutar
Merhaba canım benimde bu ay 2. Denemem cuma günü iğne oldum dün sol tarafımda çok şiddetli ağrı yaşadım geçen ay hiç ağrı sızı olmamıştı inşallahhayırlı sonuçlar alırız

Neresi yanlış söyler misin? İki ay kullandım bu ilaçları doktor olabilecek her şeyi anlattı doktor yanlış konuştuysa onu bilemem artık.
Ilaclar kist yaparmış bildiğim yok canım bir doktorla kıyaslama yapmayalım bir doktor kadar bilgim yok

Canım benim catladilar galiba çünkü doktorum dedi şiddetli sancin olduğunda catlamalar oluyor
21 mm demistin sanırım catlamistir o benimde gecen ay 26 mm idi hamile kalamadim ama catlamisti kist olmamisti . Bu ay da regl bekliyorum iste hayirlisi olsun hakkimizda

Evet canım ama ağrı sızı bisey yaşamadım dün çok agrım oldu bakalım inşallah gebe kalırız bu ay
Inşallah canım ya. Biliyormusun doktorum dedi ki 12 ila 36 saat arasında catlama gerçekleşecek. Bende 12 saat sonra hafiften ağrı oldu gaz sıkışması gibi karnım şişti sağ yumurtam çok kötü ağrıdı bende dedim ki kesin çatlama gerçekleşti ve eşimle beraber olduk daha sonra ağrım siddetlendi yani 3 gün geçti aradan daha öyle sancilanmadim

Ben aslinda dun ilk defa bu acıyıyaşadım sol tarafında bomba patlıyor gibiydi çok farklıydı 3-5 saat içinde geçti ve dediğin gibi çok gaz sıkışması vardı afedersin çıksa sanki rahatlayacaktım ama çıkan da youtubede bugün göğüs uclarim hassaslasti

Ya benim de öyle bugün göğüs uclarim hassas özellikle sol tarafimdaki

o iğne çok ağrı yapıyor kasıklarda .ben klomen ve iğne oldugum ay hamile kalamadım. 2 ay sonra kendiliğimden ilaçsız kaldım

21 mm demistin sanırım catlamistir o benimde gecen ay 26 mm idi hamile kalamadim ama catlamisti kist olmamisti . Bu ay da regl bekliyorum iste hayirlisi olsun hakkimizda
Merhabalar, 26 mm olana kadar kac boyutlarindaydi. İlk kullandığınızda 5 günden sonraki kontrolde kac cikmisti? Nasil artiyor bilgi verir misiniz

Merhabalar, 26 mm olana kadar kac boyutlarindaydi. İlk kullandığınızda 5 günden sonraki kontrolde kac cikmisti? Nasil artiyor bilgi verir misiniz
Bilmiyorm o oyle degil adetin bitisinden yani 5. Gun gittim ilac verdi başladım mesela pazartesi başladım cuma gittim yumurtama bakıldı. Ilk basta yumurtaya bakilmaz boyutuna ilacdan sonra bakilir ne boyutta ona göre igne verilir. Umarım sormak istediğini anlatabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…