Merhaba canım benimde bu ay 2. Denemem cuma günü iğne oldum dün sol tarafımda çok şiddetli ağrı yaşadım geçen ay hiç ağrı sızı olmamıştı inşallahhayırlı sonuçlar alırızBenim sorunum yok geçen ay ilk kez kullandım olmadı bu ay 2.kez kullandım bekliyorum inşallah sizin ilkinde tutar
Insallah canim seninde tutarBenim sorunum yok geçen ay ilk kez kullandım olmadı bu ay 2.kez kullandım bekliyorum inşallah sizin ilkinde tutar
Benim catlamadigi halde hiç kist yok onu demeye calisiyorumYanlış bilgi degil. Catlamayan yumurta kist olur.
Ilaclar kist yaparmış bildiğim yok canım bir doktorla kıyaslama yapmayalımNeresi yanlış söyler misin? İki ay kullandım bu ilaçları doktor olabilecek her şeyi anlattı doktor yanlış konuştuysa onu bilemem artık.
Bu klomen kullanip yumurtalar fazla buyuyunce catlamayanlarda oluyor.Benim catlamadigi halde hiç kist yok onu demeye calisiyorum
Canım benim catladilar galiba çünkü doktorum dedi şiddetli sancin olduğunda catlamalar oluyorBu klomen kullanip yumurtalar fazla buyuyunce catlamayanlarda oluyor.
21 mm demistin sanırım catlamistir o benimde gecen ay 26 mm idi hamile kalamadim ama catlamisti kist olmamisti . Bu ay da regl bekliyorum iste hayirlisi olsun hakkimizdaCanım benim catladilar galiba çünkü doktorum dedi şiddetli sancin olduğunda catlamalar oluyor
Inşallah canım. Geçen ayda mi iğne vuruldun.Merhaba canım benimde bu ay 2. Denemem cuma günü iğne oldum dün sol tarafımda çok şiddetli ağrı yaşadım geçen ay hiç ağrı sızı olmamıştı inşallahhayırlı sonuçlar alırız
Inşallah canım. 20 mm idi canim21 mm demistin sanırım catlamistir o benimde gecen ay 26 mm idi hamile kalamadim ama catlamisti kist olmamisti . Bu ay da regl bekliyorum iste hayirlisi olsun hakkimizda
Demek ki yumurtan fazla büyümemiş adetle atılacak boyuttaymış zaten yumurta kistleri çok zararlı değil genelde adetle atılıyorBenim catlamadigi halde hiç kist yok onu demeye calisiyorum
Yaaa insallah bekleyen herkeseGeçmiş olsun hayirlisi inşallah rabbim sana kısmet eder inşallah
Evet canım ama ağrı sızı bisey yaşamadım dün çok agrım oldu bakalım inşallah gebe kalırız bu ayInşallah canım. Geçen ayda mi iğne vuruldun.
Inşallah canım ya. Biliyormusun doktorum dedi ki 12 ila 36 saat arasında catlama gerçekleşecek. Bende 12 saat sonra hafiften ağrı oldu gaz sıkışması gibi karnım şişti sağ yumurtam çok kötü ağrıdı bende dedim ki kesin çatlama gerçekleşti ve eşimle beraber olduk daha sonra ağrım siddetlendi yani 3 gün geçti aradan daha öyle sancilanmadimEvet canım ama ağrı sızı bisey yaşamadım dün çok agrım oldu bakalım inşallah gebe kalırız bu ay
Ben aslinda dun ilk defa bu acıyıyaşadım sol tarafında bomba patlıyor gibiydi çok farklıydı 3-5 saat içinde geçti ve dediğin gibi çok gaz sıkışması vardı afedersin çıksa sanki rahatlayacaktım ama çıkan da youtubede bugün göğüs uclarim hassaslastiInşallah canım ya. Biliyormusun doktorum dedi ki 12 ila 36 saat arasında catlama gerçekleşecek. Bende 12 saat sonra hafiften ağrı oldu gaz sıkışması gibi karnım şişti sağ yumurtam çok kötü ağrıdı bende dedim ki kesin çatlama gerçekleşti ve eşimle beraber olduk daha sonra ağrım siddetlendi yani 3 gün geçti aradan daha öyle sancilanmadim
Ya benim de öyle bugün göğüs uclarim hassas özellikle sol tarafimdakiBen aslinda dun ilk defa bu acıyıyaşadım sol tarafında bomba patlıyor gibiydi çok farklıydı 3-5 saat içinde geçti ve dediğin gibi çok gaz sıkışması vardı afedersin çıksa sanki rahatlayacaktım ama çıkan da youtubede bugün göğüs uclarim hassaslasti
Inşallah bu ay olacak hadi bakalim Allahtan umut kesilmezYa benim de öyle bugün göğüs uclarim hassas özellikle sol tarafimdaki
Merhabalar, 26 mm olana kadar kac boyutlarindaydi. İlk kullandığınızda 5 günden sonraki kontrolde kac cikmisti? Nasil artiyor bilgi verir misiniz21 mm demistin sanırım catlamistir o benimde gecen ay 26 mm idi hamile kalamadim ama catlamisti kist olmamisti . Bu ay da regl bekliyorum iste hayirlisi olsun hakkimizda
Bilmiyorm o oyle degil adetin bitisinden yani 5. Gun gittim ilac verdi başladım mesela pazartesi başladım cuma gittim yumurtama bakıldı. Ilk basta yumurtaya bakilmaz boyutuna ilacdan sonra bakilir ne boyutta ona göre igne verilir. Umarım sormak istediğini anlatabilmisimdirMerhabalar, 26 mm olana kadar kac boyutlarindaydi. İlk kullandığınızda 5 günden sonraki kontrolde kac cikmisti? Nasil artiyor bilgi verir misiniz
Canım sen müjdeli haberi aldin mi hamilelik filan oldumu aradaan baya zaman geçtiBnde bu ay ayni tedaviyi uyguladim. Bnmde agrilarm cok oldu sonuc bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?