• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve ovitrelle ile ilk ay hamile kalan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben 9 aydır evliyim ve çocuğum olmasını ilk ayimdan beri istiyorum geçen ay doktora gittim ve doktor bir takım tahlil ve ultrason dan filan baktı o zaman doktorum dedi ki yumurtaların çatlamiyor. Şaşırdım çünkü adetlerimde hiç bir düzensizlik bile yoktu
Bendede çatlamıyordu adetlerimde hiç şaşmaz☺️

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim bugünde pembe leke oldu

Canım ben 9 aydır evliyim ve çocuğum olmasını ilk ayimdan beri istiyorum geçen ay doktora gittim ve doktor bir takım tahlil ve ultrason dan filan baktı o zaman doktorum dedi ki yumurtaların çatlamiyor. Şaşırdım çünkü adetlerimde hiç bir düzensizlik bile yokt

her kac gün adet dönemi geliyor ?

Canım ben 9 aydır evliyim ve çocuğum olmasını ilk ayimdan beri istiyorum geçen ay doktora gittim ve doktor bir takım tahlil ve ultrason dan filan baktı o zaman doktorum dedi ki yumurtaların çatlamiyor. Şaşırdım çünkü adetlerimde hiç bir düzensizlik bile yoktu
Benimde yok ama çatlamıyor bu ay kalomen denedik. Solda 23 mm oldu çatlamamış ovitrelle vurulduğum halde. Sağda üç adet daha var salı onlara bakacak. Benimde hep sol kısmım ağrıyor sağ ağrımıyor. Geçen ay Ganol f ile bir yumurta olmuştu çatlamadı kist oldu 😔

Merhaba arkadaşlar bende yumurta catlamasi olmuyor ve doktorum bana 5 günlük klomen tedavisi uyguladı sonra da yumurtaliklarimin boyutuna baktı 1 yumurtam 20 mm idi ovitrelle iğne vuruldum ilk gün ağrım çok vardı sağ yumurtam çok kötü agriyordu simdi ise agri yok hamile kalirmiyim acaba çok merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın..
Merhaba canım. Bende klomen kullandım çatlatma iğnesi olduktan sonra çok kasık ağrısı oldu. 2 hafta geçti ağrım hafifledi. Adetime 1 hafta kala ağrılarım arttı bel ve kasık ağrısı adet olacakmışım gibi bugün kan testi yaptım pazartesi günü sonucu alcm inşallah ve bugün gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah 🤲🥰

Kızlar testime bakar mısınız adet tarihim yarın
Ama 1 hafta önce 3 günlük ara kanamam oldu

Eklentiler

• 462B5D84-3186-4229-B1D8-B41268558190.webp
    462B5D84-3186-4229-B1D8-B41268558190.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 256
Back
X