Bnde bu ay ayni tedaviyi uyguladim. Bnmde agrilarm cok oldu sonuc bekliyorumMerhaba arkadaşlar bende yumurta catlamasi olmuyor ve doktorum bana 5 günlük klomen tedavisi uyguladı sonra da yumurtaliklarimin boyutuna baktı 1 yumurtam 20 mm idi ovitrelle iğne vuruldum ilk gün ağrım çok vardı sağ yumurtam çok kötü agriyordu simdi ise agri yok hamile kalirmiyim acaba çok merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın..
Kist oluşmuş ise demek ki çatlamamış büyümeye devam etmiş fokikül canım geçmiş olsunYumurtanizin catlamadigini nasil anladiniz? Ben klomen ve catlama ignesi kullandiktan sonra kist oldu acaba benim ki de mi catlamayir diye dusunuyorum
Onu biliyorum konu sahibinde catlamadigi zaman nasil oluyor onu merak ettim.Kist oluşmuş ise demek ki çatlamamış büyümeye devam etmiş fokikül canım geçmiş olsun
Ne guzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin, bende femara kullaniyorum pzt kontrolum var ilk defa catlatma ignesi olacagim. Sizin ilkte tutmus ne guzel, dualarınıza talibim arkadaşımİlk gebeliğimde değilde , bu gebeliğimde benimde çok ağrım oldu iğneden sanırım
Allah razı olsun sizinde hemen tutar tez vakitte kavuşursunuz yavrunuza inşallahNe guzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin, bende femara kullaniyorum pzt kontrolum var ilk defa catlatma ignesi olacagim. Sizin ilkte tutmus ne guzel, dualarınıza talibim arkadaşım
Geçmiş olsun hayirlisi inşallah rabbim sana kısmet eder inşallahBnde bu ay ayni tedaviyi uyguladim. Bnmde agrilarm cok oldu sonuc bekliyorum
Canım ben 9 aydır evliyim ve çocuğum olmasını ilk ayimdan beri istiyorum geçen ay doktora gittim ve doktor bir takım tahlil ve ultrason dan filan baktı o zaman doktorum dedi ki yumurtaların çatlamiyor. Şaşırdım çünkü adetlerimde hiç bir düzensizlik bile yoktuYumurtanizin catlamadigini nasil anladiniz? Ben klomen ve catlama ignesi kullandiktan sonra kist oldu acaba benim ki de mi catlamayir diye dusunuyorum
Canım keşke bekleseydin catlatma ilaçların etkisiyle ister idrarda ister kanda test yaptirsan yanlış sonuç alırsınMerhaba bende femare gonal f kullanıp catlatma iğnesi oldu catlatma iğnesi 10. Gününde beta verdim 6.5 cıktı nasıl sonuç, acaba
Canım yanlış bilgi vermeKist oluşmuş ise demek ki çatlamamış büyümeye devam etmiş fokikül canım geçmiş olsun
Ayyy ne güzel inşallah benimde tutar ve diger arkadaşlarımızın da inşallah çok istiyorum benben2 gebeliğimde de ilk kullanımda hamile kaldım
1. sadece klomen
2. klomen+ fostimon + ovitralle
Catlamadigi zaman ınan bende anlamiyordum düzenli adet olurdum her zaman. Taa ki doktorum sonuçlarıma baktığı zaman söylediOnu biliyorum konu sahibinde catlamadigi zaman nasil oluyor onu merak ettim.
İnşallah bacım olmasada sıkma canını 2. de 3.de tutanda çok varAyyy ne güzel inşallah benimde tutar ve diger arkadaşlarımızın da inşallah çok istiyorum ben
Yanlış bilgi degil. Catlamayan yumurta kist olur.Canım yanlış bilgi verme
Neresi yanlış söyler misin? İki ay kullandım bu ilaçları doktor olabilecek her şeyi anlattı doktor yanlış konuştuysa onu bilemem artık.Canım yanlış bilgi verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?