Klomen ve ovitrelle iğnesi ile 3 denemem.

Hawwa32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
280
78
48
32
Merhabalar klomen ve ovitrelle ile 3 denemem kizlar. 5 ay önce bı düşük yaptım pco ve insülin direncim var ve 3 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum bu ay sondu doktorum.ilac vermem bu ayda olmazsa dedi. Ayın 16 da akşam iğne vuruldum bugün iğnenin 13 günü test yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihmali varmıdır. İyice ümidimi kaybetmiş durumdayım.

Canım merhaba bende klomen ile hamile kalmıştım çatlatma iğnesi vurunmamistim erken gebelik testinde pozitif gördüm sonra kan tahlili ne gittim bthgc 57 cikmisti daha yeni dedi sonra ztn düşük yaptım. Bu ayda famera +. Klomen kullandım cumartesi günü çatlatma iğnesi vurunacagim. Ve bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesni vurunduktan sonra 14. Gün pozitifi göre biliyorsun. 13. De gormesiysen bir iki gün daha bekle belki geç döllenme olabilir. Umutlarını kırma bn de piko hastasıyım ve bnm de 4 senedir hala olmadı nasip rabbim günü geldiğinde vericektir emin ol. Moral bizim için çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…