• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
29
Arkadaşlar bu ay yumurta takibi yaptırdım 10 gün boyunca günde 1 tablet klomen içtim dün kontrolum vardı ve doktor iğne yaziyorum dedi ben kaç mm olduğunu sordum yumurtanın 19 dedi sizce iyi mi kaç yumurta olduğunu demedi ama iğne yazdı yarın öğlen vurul cuma cumartesi gece 12 de ilişki dedi ben dün gece ilişkiye girdim bugün öğlen iğne vurulcam sorun olur mu ? hamile kalan arkadaşlar varmı ? Ve sunu da belirtmeliyim doktorun dediği saatlerde ilişki ye girerim ama sonrası bir hafda maalesef şehir dışındayım hamile kalma ihtimalim bu ay yokmu?

Merhaba inşaAllah hayırlı sonuç alırsınız. İlk defa mı klomen deniyorsunuz? Bide bence doktorun dediği gün saat olayına uymaya çalışın yani öncesinde de girmişsiniz olsun ama ilişki çatlamayı tetikliyor demişti doktorum bi kere bana. O yüzden ne diyosa ona uymak en iyisidi diye düşünüyorum inşaAllah banada nasib olur sizede isteyen herkese

Back